Şimdi Ara

Yeni Peugeot 5008 ve e-5008 Türkiye fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçma sapan fiyatlar. Bu fiyata değmez.

Çinli otomobillerin menzil konusunda ki başarısı taktire şayan. Malzeme kalitesi konusunda da doğru strateji izliyorlar.

Çinli arabaları gördükten sonra Avrupa arabaları çok itici geliyor. Dünya'da asfalt yolların mesafesi ve kalitesi git gide arttı ve artıyor. Otomobili oluşturan parçaların malzeme kalitesinin geçmiş yy de ki kadar dayanıklı olmasına gerek yok. Optimum dayanıklılık, optimum kalite yeterli. Çünkü, sürülen yollar artık daha kaliteli. Otomobiller daha az yıpranıyor. Çinli otomobil üreticilerinin fark ettiği asıl konu bu. 1900 lü yıllarda ki malzeme kalitesine gerçekten gerek var mı?
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Halk salak değil mi 😆😆😆🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
  • Bu paraya bir tane togg artı ikinci el superb 2016 model alınabilir neredeyse.

Bunlar milleti keriz sanıyor da ederi taş çatlasa 2 milyon şu arabanın.
  • Kodiaq gibi bir camış varken işi zor

• Elinde dizel 1.5 Hdi motor ve 1.6 benzinli 180 hp'lik motor varken gidip saçma salak şu motorla getirmek nedir

ay başında araba alırken sırf 1.2 motor yüzünden 3008 yerine gittim Qashqai aldım.

Kafadan 1 müşteri kaybettiler

• Donald Draper kullanıcısına yanıt

1.6 tdi gibi 1.5 hdi nin de bittiğini artık kabul etmeniz lazım hocam. Bitti yani geri dönüşü yok artık. 1.6 puretech de hayatına phev olarak devam ediyor ancak %30 ötv teşviğindeki kısıtları sağlayamıyor. 1.6 phevi bu haliyle getirseler min 3 milyon tl isterler

• Tasarımı çok güzel be. 3008 biraz garip duruyor ama bu tam olmuş yani. Bu seride artık 5008 daha güzel, öncekinde 3008 daha güzeldi.

• Fiyata bak, kamera şakası gibi. Puhahahah.. :)

• Moueson kullanıcısına yanıt
    renö da psa degil mi
  • Ben bu Steles otomobil grubunu anlamıyorum..!

Neredeyse en hafif ve en ağır otomobillerinde aynı motoru kullanıyor.Üstelik bir çok kişi tarafından bitmek tükenmek bileyen sorunları anlatılıyor bu forumda ve başka yerlerde.

1.5 Blue HDi 130 HP EAT8 olan modelini neden ülkemize getirmiyor anlamadım.

• Güle güle EAT8
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.