Herkese Merhabalar, bu videoda arkadaşlarım ile yeni Peugeot 508 GT'yi test ettik. Özellikle yeni tasarımı ile bence rakipleri karşısında 508 çok güzel oldu, sizin düşünceleriniz bu konuda nasıl ? 1.6L motor ve 8 iler EAT8 şanzımanı bence bu araçta tam olmuş. Videoda ayrıca 0-100 ve 100-200 hızlanmalarını sizlere göstermeye çalıştık. Teşekkürler |
Yeni Peugeot 508 GT 225 HP Test Sürüşü / VW Passat'tan iyi Mi ? / Şanzıman Nasıl ?
-
-
Malzeme kalitesi, tasarim, motor ve sanziman ust seviyede ancak surus pozisyonumu bulamiyorum. Bildigin rahatsiz oluyorum surucu koltugunda :) gostergeler zaten direksiyona denk geliyor ustune bi de camin inis acisi ve on konsolun yuksekligi rahatsiz etti beni. Spor tasarim, coupe falan da demeyin bahsettigim seyler farkli. Belki de suv'a fazla alismisimdir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4x4 hibrit ne zaman geliyor ve hangi vergi diliminde olacak kestiremedim de?
-
Güzel araba. Fiyatlar malum ama ben hala kabullenemedim 350'ye Pejo almayı.
-
350 ye kabullen bence bu araba 540.000 TLquote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Güzel araba. Fiyatlar malum ama ben hala kabullenemedim 350'ye Pejo almayı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye otomotiv piyasasında Mercedes, BMW, Audi harici bir araca 540 bin tl verilmez. Verilecekse de o marka VW olur(ki o da hak etmez) kimse kendini kandırmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Güzel araba. Fiyatlar malum ama ben hala kabullenemedim 350'ye Pejo almayı.
350.000 Tl fiyatına zam geleli malesef çok oldu ... :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: alkgs
Türkiye otomotiv piyasasında Mercedes, BMW, Audi harici bir araca 540 bin tl verilmez. Verilecekse de o marka VW olur(ki o da hak etmez) kimse kendini kandırmasın.Sıfır olarak bakarsak aynı segmente bu markalarda 508'e eş bir araç alma şansınız yok güncel olarak: 2 seriesi ve A serisi tercih edilmesi gerekir anca
-3 serisi veya C serisi çok daha pahalı, tabiki 2. el düşük km de modeler mevcut. 540 bin tl gerçekten çok pahalı bir fiyat o konuda zaten haklısınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0350.000 Tl fiyatına zam geleli malesef çok oldu ... :(
Alıntıları GösterHem 410 olmuş hem de 225 lik olan 540 olmuş. Vay beeeeeeeeeee
-
Başlıkta ki Passat’ın referans olduğu gerçeği ince bir tebessüme sebep oldu.
“ Passattan daha mı iyi”
Elbette ki hayır, zeytinyağı tenekesi ile tank bir olmaz.
Malesef, ilk giren 508 gt ler 300-310 bine satılmıştı.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: masterap
Malzeme kalitesi, tasarim, motor ve sanziman ust seviyede ancak surus pozisyonumu bulamiyorum. Bildigin rahatsiz oluyorum surucu koltugunda :) gostergeler zaten direksiyona denk geliyor ustune bi de camin inis acisi ve on konsolun yuksekligi rahatsiz etti beni. Spor tasarim, coupe falan da demeyin bahsettigim seyler farkli. Belki de suv'a fazla alismisimdir :)ufak direksyon konusunda düşünceleriniz nasıl ? Ben bir türlü sevmedim :) tabiki zevk meslesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: masterap
Malzeme kalitesi, tasarim, motor ve sanziman ust seviyede ancak surus pozisyonumu bulamiyorum. Bildigin rahatsiz oluyorum surucu koltugunda :) gostergeler zaten direksiyona denk geliyor ustune bi de camin inis acisi ve on konsolun yuksekligi rahatsiz etti beni. Spor tasarim, coupe falan da demeyin bahsettigim seyler farkli. Belki de suv'a fazla alismisimdir :)Sürüş pozisyonunu bulamıyorsan gerisi hikaye. Stiloya oturduğumda sürüş pozisyonunu bulamadım, alışırım diyip donanımı ve fiyatına kanıp aldım. 10 sene çektim o rahatsız koltuğu. 508 istediği kadar oyuncak dolu olsun. İç hacmi ve ergonomisi hakkında çok şikayet var.
Ben spor dikisli alti kesik direksiyonlari seviyorum. 3008 ve 5008 yuksek koltuk sayesinde bir nebze kurtariyor ancak diger pejolarda siritiyor bence direksiyon
D segment araba alacak olsam ilk tercihim 508 GT olur, bence segmentinin en iyi arabası.
fakat fiyatları saçma derecede pahalı.
508 GT fiyatları 410-420 seviyesine düşerse hemen alırım.
-
508 gt gibi bir arabaya alma şansına sahip olmuş birisis "acaba bunu mu alsam yoksa bassat mı" diyosa zaten baştan kaybetmiştir. ne vw imiş arkadaş. al altına 225hp yi, bak keyfine.
-
ne ugrasıyon "dogrudan sanayiye gidici " şanzımanla? eat8 gibi bi şanzıman varken
-
Pejo önce adam gibi markasinin arkasinda dursun. Hala eski pejolarin kafasinda Yetkili Servis bayileri var ...
Servisi ile aram iyi olmadiktan sonra isterse agzi ile kus tutsun.
araba alma servis al ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
350 ye kabullen bence bu araba 540.000 TL
|
508 gt gibi bir arabaya alma şansına sahip olmuş birisis "acaba bunu mu alsam yoksa bassat mı" diyosa zaten baştan kaybetmiştir. ne vw imiş arkadaş. al altına 225hp yi, bak keyfine. |
ekstra konforlu bi arac 50 hp olduktan sonra ne yazar peki? sabit bi yerde konforuma mı bakayım? kaldı ki araç 508 gt. bu aracta oturma pozisyonu bulamayan arkadas zaten arabaya binmesin. nick ve kullanılan aracın markasının logosu direkt seni bana gösterdi zaten. |
Bu aracın Passat'la bir benzerliği, alakası yok. Çok farklı tarz arabalar. Hitap ettiği kitle de çok farklı. İlgi çekmek için illa Passat'ı sokacak araya. |
Türkiye otomotiv piyasasında Mercedes, BMW, Audi harici bir araca 540 bin tl verilmez. Verilecekse de o marka VW olur(ki o da hak etmez) kimse kendini kandırmasın.
|
D segment araba alacak olsam ilk tercihim 508 GT olur, bence segmentinin en iyi arabası. fakat fiyatları saçma derecede pahalı. 508 GT fiyatları 410-420 seviyesine düşerse hemen alırım. |
Başlıkta ki Passat’ın referans olduğu gerçeği ince bir tebessüme sebep oldu.
“ Passattan daha mı iyi” Elbette ki hayır, zeytinyağı tenekesi ile tank bir olmaz. |
Araba gerçekten olmuş. Peugeot daha fazla araba çekseydi 508 çok daha iyi satabilirdi. Biri zeytinyağı tenekesi ile tank bir mi yazmış. Bence çok haklı. Zeytinyağı tenekesi Passat (güvensiz ya da uyduruk olduğu için söylemiyorum ama bazı rakiplerinin yanında öyle duruyor) 508 tank. |
Benzer içerikler
- gini talent forum
- corolla mı megane mı 2024
- en iyi çelik subap markası
- beyinden km düşürme
- araba kapısı kapanmıyor
- byd u8
- nissan gtr 2024
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- mg 7
- 2021 dacia duster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X