Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (1385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.984
Cevap
99
Favori
1.445.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sevgili arkadaşım size tavsiyem araç çok fazla elektronik içeriyor..

Ali ağaoğlu sitili takılmayın derim

''Ben yaptım oldu'' mağdur ve zarar görürsünüz bunun yerine kim ne yaptı ve başarılı olduyu takip edin direkt kullanıcıdan.

benim önler led sorunsuz içeri tümü halojen orjinal

uyumlu takımlar var uymayanda var..

bu araçdaki bir çok sistem ve aparat için geçerli. bunun gece olduğunu varsayıyorum direk yolda kaldınız..(

yanınızda bir takım halojen uzun ve kısa far ampulu olmadığına eminim.

bunları bulundurun ve kullanılmış sorun çıkarmayan ürünleri takip edip tesbir edin bile bile lades demeye ve kafa ağrıtmaya değmez bence.

• ErginA. E kullanıcısına yanıt

130 hp GT line Eat8 rifter kullanıcısıyım bende.

şehir dışı 5 litre yakıyorum,4.1 litreyi zorlarsam görüyor.

şehir içinde 6 ile 8 litre arasında seyir ediyor.

araç bakımlarını kendim ve yıllık yapmaktayım..

ekonomi adına yapılabilekleri master doktora ve tez anlamında yazmış ve hayata geçirmiş bir kullanıcı profiliyim:.

araçta ekonomi dediğimiz kavram,araç ağırlık yük hız ve toplam kütleyi momentum ve fizik kurallarıyla çelişmeden

ve çoğu zaman yelken mod dedikleri süzülme oranı ile güvenli seyretmektir..vites ve devir eşleşmesi yokuş aşağı giderken yüksek vites düşük devir ve salınım gibi şeyleri hiç anlatmıyorum bile..

otomatikse manuel en yüksek vites düşük devir ve salınım..

gaz ve fren tepkimelerinde ise toplam verimlilik anlık ani hareketler değil.

1.6 hdi 5 ileri 90 hp 210 torklu tepee ilede rekor değerlerim vardı..

yine bu sürüş mantığı ve bakım titizliği ile..

adblue sorunu kronik umarım yolda kalmazsınız.

ben iptal ederek kurtuldum.

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun takipteyim umarım bir daha başına gelmez..(

• jipsy J kullanıcısına yanıt

bu öyle bir illet ki önce uyarı sonra motor gibi bir arıza çıkıp ne yaparsan yap gitmiyor..

illa servise götüreceksin..

hafta sonu bayram ve tatile denk gelirsen yandın 1100 km sonra araç stop edecek diyor..)

gülsemmi ağlasammı bilemedim Çorumun dağlarında servis aradığım zamanları..

soluğu iptal ettirerek aldım

NOKTA..(

• husamsdu kullanıcısına yanıt

KİMDEN NE DUYDUĞUNA DAİR BİR BİLGİM YOK gt LİNE 130 hp eat8 sahibiyim bence gayet yeterli bir incele bak kendin karar ver yolcu olarakta

şoför olarakta benim araçta yolculuk yaptım gayet yeterli..

çok zaman geçti üstünden binli bir ifade idi..sanırım..

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Hocam adblue iptalini önermiyorlar.busefer de partikül filtresi tıkanıklığı hatasi oluyormuş ve o daha masraflı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

benim aracın garantisi doldu ve servise uğramıyorum kendi bakımlarımı kendim yapmaktayım.

ilave olarak adblue denen sistem sadece emisyonu azaltıyor,iptal ettiğinizde çevreyi biraz daha fazla kirletiyorsunuz hepsi bu.

umarım tekrar sorun yaşamazsınız.

Aracınız kaç km’de?

• john mclane kullanıcısına yanıt
    32 bin

• Bu sorun birebir yaşadım ve göstermediğim elektrikçi kalmadı , hepsi kasap bilmiyorlar bu aracı ve kafalarına göre müdahale ediyor gün sonu alakasız yorumlar ve müdahaleler en son beyni gıdık istersen yaparız dediler 1500TL ye itibar etmedim 10 ay iç aydınlatma olmadan kullandım bakım geldiğinde servis baktı 1 gün uğraştı çözdüler sorunu. Sorun kaynağı makyaj aynası aydınlatması bunun ampul değeri dışında bir ampul kullanılırsa sürekli sigortalar atıyor iç aydınlatma larin ancak ustalar saolsunlar birebir sigorta ve ampul kullanmadığı için diğer bağlı sigortalar da atıyor. Hiç farklı sigorta kullanmadan birebir sigortalar olmalı ve makyaj aydınlatması ellemeyin orijinal ampuller sadık kalın. Ben bu duzletme sonrası makyaj aydınlatması hariç iç aydinlatmalar ,bagaj,plaka hepsini LED yaptım Bu arada önemli bilgi dandik LED kullanirsaniz yine aynı sorun oluyor plaka LED inde yaşadım yukarıdaki durum gibi. Phatoon LED T10 kullandım biraz pahali ama sorunsuz çalışıyor üzerinde arıza ışığı vb chip var çifti 130 TL kısa ve uzun far için LED uyguladım phatoon milestone serisi sisler icin bir alt model LED kullandım yine phatoon. Yaklaşık 1700 TL Aydınlatma kısa ve uzun için aşırı derecede memnunmum gece sürüşü çok etkileyici çoğu MB ve BMW yeni seri LED ve xeonon dan çok daha net ve çok aydınlık yapıyor ve en önemlisi dağı taşı aydınlatmiyor. Umarım faydası olur. İyi bir elektrikçi lazım ben bulamadım doğrusu istanbul da Maslak oto sanayide garage 68 idi sanırım sırf Peugeot ve Citroen bakıyormuş, torpido ve ayak aydınlatması ile orta konsola aydınlatma eksik araçta, gidersem buraya sormayı planlıyorum.

Biz de iki araç var
    İlk aracımız da soğuktan kaynaklı adblue hatası verdi, sanırım aşırı soğuk tan dondu
    Hatayı sildirdik , 5 ila 6 ay arası geçti yine adblue hatası verdi
    Bizim de adblue tankı ve enjektör değişimi olacak
    Garanti bitimi de de iptal ettireceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA_29 -- 14 Temmuz 2022; 20:40:33 >
  • gezers G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Hangi numaralı sigorta
    Hatırlıyor musunuz?

Ayak aydınlatmayı ben de yaptırmak istiyorum
    Ama anlayan birilerine
    4 tanesi için 400 TL istediler
    Anbiyans aydınlatma için de her tek kapı için 100 tl
    Ama kesip biçme işi olacağını söylediler ben de vaz geçtim

Makyaj ampüllerini ellenedim
    Sadece okuma ampüllerini değiştirdim
    Şimdi yanmıyor
    Serviste işin içinden çıkamadı

• Cars and Repairsyoutube
    Detailed video tutorial about how to replace front interior light bulbs (W5W) for LED (W5W T10 Canbus). The procedure is the same for the Peugeot Rifter, as well as the Citroen Berlingo, Opel Combo and Toyota Proace City Verso. The car model in the video is Peugeot Rifter GT Line Long (L2), 1.5 BlueHDi 96KW / 130k, manual transmission M6. #interior #light #bulb #front #replacement #replace #how #W5W #LED #T10 #canbus #tools #peugeot #rifter #disassemble #establish #connector #mount #detail #DIY #demont #club #repair #car
    https://www.youtube.com/watch?v=xkoIHfuG3YA&feature=youtu.be

Bu kanalda bir çok güzel faydalı video var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Aracımın 30000 km 2. periyodik zamanı geldi ve servise sorduğumda 3000 TL fiyat istiyorlar. Açıkçası bu bana biraz fazla geldi. Yakın zamanda aracına periyodik bakım yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdı? Bu konuda verebileceğiniz tavsiyeniz var mıdır?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• muratk20 M kullanıcısına yanıt

Merhaba, yaptırmadım ama 3.bakım için temmuz fiyatının 2600 lira olduğunu söylediler mazot filtresi hariç(kayseri inciroğlu Peugeot yetkili servisi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

hocam 3008 koltuklarının uyduğunu bilmiyordum ilginç bir alternatifmiş çıkma bir şey bulursam ben ciddi ciddi düşünürüm. Aslında koltukların konforu çok kötü değil de daha çok yatsaymış arkaya baya iyi olurmuş uzun yolda koltuk dikliği en büyük problem oluyor bence. Onun dışında ben araçtan çok memnunum gerçekten. Bu arada bendeki Combo Life

• orhaniyasli O kullanıcısına yanıt

link atabilir misiniz nereden aldınız acaba?

• 
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.