sevgili arkadaşım size tavsiyem araç çok fazla elektronik içeriyor.. Ali ağaoğlu sitili takılmayın derim ''Ben yaptım oldu'' mağdur ve zarar görürsünüz bunun yerine kim ne yaptı ve başarılı olduyu takip edin direkt kullanıcıdan. benim önler led sorunsuz içeri tümü halojen orjinal uyumlu takımlar var uymayanda var.. bu araçdaki bir çok sistem ve aparat için geçerli. bunun gece olduğunu varsayıyorum direk yolda kaldınız..( yanınızda bir takım halojen uzun ve kısa far ampulu olmadığına eminim. bunları bulundurun ve kullanılmış sorun çıkarmayan ürünleri takip edip tesbir edin bile bile lades demeye ve kafa ağrıtmaya değmez bence. |
Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (1385. sayfa)

-
-
130 hp GT line Eat8 rifter kullanıcısıyım bende.
şehir dışı 5 litre yakıyorum,4.1 litreyi zorlarsam görüyor.
şehir içinde 6 ile 8 litre arasında seyir ediyor.
araç bakımlarını kendim ve yıllık yapmaktayım..
ekonomi adına yapılabilekleri master doktora ve tez anlamında yazmış ve hayata geçirmiş bir kullanıcı profiliyim:.
araçta ekonomi dediğimiz kavram,araç ağırlık yük hız ve toplam kütleyi momentum ve fizik kurallarıyla çelişmeden
ve çoğu zaman yelken mod dedikleri süzülme oranı ile güvenli seyretmektir..vites ve devir eşleşmesi yokuş aşağı giderken yüksek vites düşük devir ve salınım gibi şeyleri hiç anlatmıyorum bile..
otomatikse manuel en yüksek vites düşük devir ve salınım..
gaz ve fren tepkimelerinde ise toplam verimlilik anlık ani hareketler değil.
1.6 hdi 5 ileri 90 hp 210 torklu tepee ilede rekor değerlerim vardı..
yine bu sürüş mantığı ve bakım titizliği ile..
adblue sorunu kronik umarım yolda kalmazsınız.
ben iptal ederek kurtuldum.
-
geçmiş olsun takipteyim umarım bir daha başına gelmez..(
-
bu öyle bir illet ki önce uyarı sonra motor gibi bir arıza çıkıp ne yaparsan yap gitmiyor..
illa servise götüreceksin..
hafta sonu bayram ve tatile denk gelirsen yandın 1100 km sonra araç stop edecek diyor..)
gülsemmi ağlasammı bilemedim Çorumun dağlarında servis aradığım zamanları..
soluğu iptal ettirerek aldım
NOKTA..(
-
KİMDEN NE DUYDUĞUNA DAİR BİR BİLGİM YOK gt LİNE 130 hp eat8 sahibiyim bence gayet yeterli bir incele bak kendin karar ver yolcu olarakta
şoför olarakta benim araçta yolculuk yaptım gayet yeterli..
-
çok zaman geçti üstünden binli bir ifade idi..sanırım..
-
Hocam adblue iptalini önermiyorlar.busefer de partikül filtresi tıkanıklığı hatasi oluyormuş ve o daha masraflı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim aracın garantisi doldu ve servise uğramıyorum kendi bakımlarımı kendim yapmaktayım.
ilave olarak adblue denen sistem sadece emisyonu azaltıyor,iptal ettiğinizde çevreyi biraz daha fazla kirletiyorsunuz hepsi bu.
umarım tekrar sorun yaşamazsınız.
-
Aracınız kaç km’de?
-
32 bin
-
Biz de iki araç var
İlk aracımız da soğuktan kaynaklı adblue hatası verdi, sanırım aşırı soğuk tan dondu
Hatayı sildirdik , 5 ila 6 ay arası geçti yine adblue hatası verdi
Bizim de adblue tankı ve enjektör değişimi olacak
Garanti bitimi de de iptal ettireceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA_29 -- 14 Temmuz 2022; 20:40:33 >
Teşekkürler
Hangi numaralı sigorta
Hatırlıyor musunuz?
Ayak aydınlatmayı ben de yaptırmak istiyorum
Ama anlayan birilerine
4 tanesi için 400 TL istediler
Anbiyans aydınlatma için de her tek kapı için 100 tl
Ama kesip biçme işi olacağını söylediler ben de vaz geçtim
Makyaj ampüllerini ellenedim
Sadece okuma ampüllerini değiştirdim
Şimdi yanmıyor
Serviste işin içinden çıkamadı
Cars and Repairsyoutube
Detailed video tutorial about how to replace front interior light bulbs (W5W) for LED (W5W T10 Canbus). The procedure is the same for the Peugeot Rifter, as well as the Citroen Berlingo, Opel Combo and Toyota Proace City Verso. The car model in the video is Peugeot Rifter GT Line Long (L2), 1.5 BlueHDi 96KW / 130k, manual transmission M6. #interior #light #bulb #front #replacement #replace #how #W5W #LED #T10 #canbus #tools #peugeot #rifter #disassemble #establish #connector #mount #detail #DIY #demont #club #repair #carhttps://www.youtube.com/watch?v=xkoIHfuG3YA&feature=youtu.beBu kanalda bir çok güzel faydalı video var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Aracımın 30000 km 2. periyodik zamanı geldi ve servise sorduğumda 3000 TL fiyat istiyorlar. Açıkçası bu bana biraz fazla geldi. Yakın zamanda aracına periyodik bakım yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdı? Bu konuda verebileceğiniz tavsiyeniz var mıdır?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba, yaptırmadım ama 3.bakım için temmuz fiyatının 2600 lira olduğunu söylediler mazot filtresi hariç(kayseri inciroğlu Peugeot yetkili servisi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 3008 koltuklarının uyduğunu bilmiyordum ilginç bir alternatifmiş çıkma bir şey bulursam ben ciddi ciddi düşünürüm. Aslında koltukların konforu çok kötü değil de daha çok yatsaymış arkaya baya iyi olurmuş uzun yolda koltuk dikliği en büyük problem oluyor bence. Onun dışında ben araçtan çok memnunum gerçekten. Bu arada bendeki Combo Life
-
link atabilir misiniz nereden aldınız acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X