Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (1388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.984
Cevap
99
Favori
1.445.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba mesajınızı yeni gördüm 0542 517 35 30
    Teşekkürler ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mersahin kullanıcısına yanıt

Yaşadıklarınız çok üzücü olmuş. Bende de 2021 combo var. Emekli olur gezerim düşüncesiyle almıştım, çok da memmun kaldım. Sürüş keyfi ve insana verdiği sınırsız özgürlük çok güzel ama adblue hatası verme ihtimali, çözümünün olmayışı arabadan soğutmaya başladı. İlk defa satmayı düşünmeye başladım.

• bu adblue problemi kronik bir problem mi acaba yeni yeni duyuyorum tek tük. arabalar yolda her geçen gün artıyor. rifter proace combo berlingo çokça görmeye başladım son zamanlarda. ciddi bir talep de var gibi görünüyor. umarım tek tük kalır bu tip arızalar ve kalıcı bir çözüm bulunur

• ringcep kullanıcısına yanıt

Herkese merhaba. Yaklaşık 3 aydır bu konuyu takip ediyorum. Açıklamanız için teşekkür ederim. Şu an Suzuki Vitara kullanıcısıyım. Emekli olunca gezerim düşüncesiyle Rifter ve kardeşlerine bakıyorum.

Hafta sonu Rifter ile test sürüşü yaptım. Sürüş konforu ve kullanımı güzel.

Ancak, bir araçta olabilecek en kötü durum yolda bırakmasıdır. Siz de bu durumu yaşamışsınız. Şu ana kadar fiat, opel, toyota, hyundai ve suzuki markalarını kullandım. Fiat ve opel yolda bıraktı. Diğer markalarda ciddi problem yaşamadım. Yolda kalma meselesi, özellikle de ailem ile, Rifter ve aynı motora sahip diğer araçlara karşı biraz daha soğuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kul Ahmet -- 3 Ekim 2022; 9:26:10 >
  • MKRİFTER M kullanıcısına yanıt
    400km kaldı uyarısından sonra bp de adblue pompasından tabanca atana kadar doldurdum 14.5 litre aldı. uyarı geçti. yola devam ediyoruz bakalım. desteğiniz için teşekkür ederim

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

Rica ederim. Bir de ilk uyarı verir vermez doldurulması tavsiye ediliyor. Ben bu zamana kadar ilk uyarıyı aldığımda tamamlattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpceren A kullanıcısına yanıt

2019 gt line kullanıyorum ülkedeki ilk araçlardan..

çok harika...

bende adblue sorunu yaşayan kervandanım..(

bir kere yolda kaldım sonra iptal ettim daha sonrada tekrar iptal ettirip orjinale döndüm.

araç başka hatalar vermeye başladı.

sizlere tavsiyem kesinlikle uzatmalı garantiyi kaçırmayın..

ben aksi gibi süreyi kaçırdım.

daha yapılmıyormuş.

haricinde araç gerçekten harika diyebilirim.

aslında yeni nesil dizel araçlar alınacak sorunsuzlukta değil.

benzin ve hibrit araçlar daha sorunsuzlar.

• size tavsiyem uzatmalı garantili bir rifter harika bir seçim olur.

hiç bir kaybınız olmaz konfor ve donanım ise gerçekten şımartan nitelikte..

tek sorunu şu anda adblue hepsi o kadar.

2018 den beri.

100 binde hiç arıza görmeyende var.depo değiştirip çözüm bulamayanda.

sıvı koyup devam edende..

veya iptal edip gezende..

konu çok ortada yani.

garanti ve uzatmalı garanti ile sorunsuz kısaca..

sizde durum nedir kaç bindesiniz bu arada.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

43 binde çok şükür bir sorun yaşamadım

• serviste ve özelde bakım maliyeti nedir acaba son zamanlarda bakım yaptıran var mı? ikinci bakımı olacak 28 bin km

• Merhaba herkese,

Ben de kısa bir süre önce 2022 model bir Rifter GT sahibi oldum. Önceki aracım 2011 model Qashqai Platinyum idi. Ondan sonra Rifter ilaç gibi geldi. Aracım şu an 2600 km de. Son derece memnunum bu aracı aldığıma. Burada sayfalar dolusu Rifter paylaşımı yapılmış ancak daha yüzde 5 ini falan okuyabildim sanırım. Güzel paylaşımlar var, herkesin eline sağlık. Tüm araç sahiplerine kazasız belasız sürüşler diliyorum.

100 binde görmeyenlerde var.38 binde birde defa gördüm ve serviste silindi bir dahada tekrarlamadı.

• bimsef B kullanıcısına yanıt

bir önceki aracım 2015 model joy plus 1 serisi bmw idi tam bir yokluktu...

bu ise cennetten bir köşe.

çok değişken fiyatlar var ben kendim yapıyorum yağ ve filtre bakımlarımı..

4 kutu liki moli yağım var stokda mis gibi.

geçen ay serviste 15000 bakımını, motor temizleme ve cam suyu dahil 3000 TL'ye yaptırmıştım.

• Arkadaşlar merhaba İstanbul'dan rifter GT alarak aranıza katıldım. Hüseyin Öztürk.

Sormak istediğim bir kaç husus var.

1- Kör nokta uyarı sistemi 40km hız altında çalışmıyor mu?

2- Aracın şoför ve ön yolcu koltuğu altında fotolardaki gibi aparatlar var. Bunlar koltuk ısıtma için değil mi? Eğer koltuk ısıtma içinse nasıl aktif hale getireceğiz?

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

• cmsnmz kullanıcısına yanıt

yağ olarak ne koyuyorlar serviste.

0w 30 mu oluyor bizim araçlara

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz markayı ilk defa duyuyorum. iyi midir. hangi versiyonu alıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.