nedir bu makyaj olayı bizi bir aydınlat lütfen malum biz artık ticari olmuşuz adımız çıkmış 90 na inmez seksene bu saatten sonra herhalde otomobil almayız gibime geliyor,çok alıştık desem..
quote:
Orijinalden alıntı: caddydsg
quote:
Orijinalden alıntı: azizoto
iyi ön güzel tamamda çogu kişi bu arabanın arkasını begenmıyordu zaten önünü bende begeniyordum arka tarafta bir degişiklik varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: eypskry
abiler caddynin de artık yuzunu degiştirdiler makjyaz yapıyorlar resimlerde mevcut
yeni caddy değil bu. caddy teamda açıklaması vardı.
Aziz ben oraya da mineflo kestim zaten arkaya bizim afacanlar oturuyor genelde,onlarıda kucakta oturtuyoruz,diğer binenlerde benim hassasiyetimi bildiklerinden çok dikkatli davranıyorlar.
quote:
abi arka kapının ayak basma yeri ben dail herkezi bıktırmış durumda insanı çıldırtıcak hale sokuyo. iyi bir ustada boyatırsan süper olur..
quote:
Orijinalden alıntı: darkboys
Arkadaşlar, tepee ve kangoo rekabeti tatlı bir şekilde sürüyor diyelim biz buna:) alper aekadaşın dediği çok doğrı bizim köylüler konfor monfor takmaz, olcak onlara çamurda batakta takır tukur yollarda canavar gibi gidecek araba, efsane toros yıllar önce hemen hemen her köylüde mevcut idi, sonra torosları çift kabinli araçlar alt etti, gerçi şu an hala çift kabinler bizim ticarilere nazaran köylülerin daha çok işine yarıyor sayılır... Gçkhanım, benimde evimin altında gaajım olduğu için tepee her daim temiz kuru duruyor, zaten babam her köye gittiğinde bi güzel yıkıyor, bende burda, annem çok kızıyo ama elektrikli süpürgesi ile içini bir güzel temizliyorum, ama arka kapının ayak basma yeri her zaman kirleniyor ona çok uyuz oluyorum yaa:) Bu arada gökhan bende ızgaraları boyatma niyetine girmek istiyorum ama sonrada pişman olmakta istemiyorum, sence ne yapmalıyız?
Aziz im beğeni ve güzellik göreceli kavramlar ve zevk meselesi tabiki,yoksa hepimiz aynı marka araç almış olurduk değilmi..
quote:
iyi ön güzel tamamda çogu kişi bu arabanın arkasını begenmıyordu zaten önünü bende begeniyordum arka tarafta bir degişiklik varmı acaba?
quote:
abiler caddynin de artık yuzunu degiştirdiler makjyaz yapıyorlar resimlerde mevcut
Aziz im 28 mart günü aracı aldığımda bu fikir kafamda soru işareti şekline beklemekteydi ama babamdan onay çıkmamıştı,sen bu olaya körük sıkarak saklı kalan korları alevlendirmektesin..
quote:
iyi bir ustada neden olmasın kardeşim. zannedersem bu arka tampon ızgara fikrini ben ortaya atmıştım ve çokta begenildi gibime geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: cluwa
Gökhan,bu boyatma işi benim de dikkatimi çekti.Aynı renk tutturulabilir mi.
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
ön ve arka ızgarayı avrupa versiyonundaki gibi boyatayım diyorum babam olmaz arabayı mahvetme diyor ne yapmalı acaba..
quote:
ABİ ARKA TAMPON ALTI KROM SÜPER YAKIŞIYOR YA BEN COK BEGENIYORUM
quote:
Aziz kafamdan bir ses diyorki git bizim boyacıya ön ızgara ve arka tampon altını boyat krom rengine orjinal jant ve tekerleride 16 çevir tahmini bana 2500 tl yi geçmez acaba güzel gidermi bilemiyorum içimden geçmiyor değil hani..
quote:
arkadaşlar yabancı ülkede arka tamponun altıda krom döşeme
mercan kırmızı ya çok ama çok yakışmış,acaba muayenede bu durumu çakarlarmı ne dersiniz arkadaşlar yok uyanmazlarmı babamı ikna etmeliyim sanki çok farklı olabilir bence..
quote:
bence çok yakışıcaktır abi
quote:
ön ve arka ızgarayı avrupa versiyonundaki gibi boyatayım diyorum babam olmaz arabayı mahvetme diyor ne yapmalı acaba..
quote:
quote:
Aziz kafamdan bir ses diyorki git bizim boyacıya ön ızgara ve arka tampon altını boyat krom rengine orjinal jant ve tekerleride 16 çevir tahmini bana 2500 tl yi geçmez acaba güzel gidermi bilemiyorum içimden geçmiyor değil hani..
quote:
Mehmet abi seninde bayramın mübarek olsun,sağlık mutluluk ve başarı dileklerimle..
quote:
Orijinalden alıntı: Redmilk
Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlence ve tatlı süprizler olsun... Tatlılar olsun baklava, tiramisu, profiterol, elmalı kekler, şekerli kahveler. Buluşmak için telefonlaşmalar olsun.. Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun.. "biz" olsun; "ben" olmasın...mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın.. Kellerin saçı çıksın.. Göbek, göbek atmak için olsun. Kolesterol olmasın. Eurodizel 1 lira olsun Bir kere söylensin ve yeter olsun. En önemlisi sevgi olsun... Aşkolsun... Daha n'olsun.. BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Alper merhaba bu öyle bir pazar ki markalar bu uğurda müşterilerini kaybediyorlar sırf yeni kasa çıktı diye araç alanları ve makyaj kasa yerine yeni kasa alan insanları biliyoruz ve okuyoruz ancak çok fanatik ve gönüllü tipler makyajda olsa aynı modeli tercih ediyor.
caddy bu kasa ile bayağı bir tahtı götürdü diye düşünüyorum ama artık fransızlar bu tahtı indirdiler diye düşünüyorum herkeste bunu söylüyor zaten gerek donanım gerekse yüzü eskidi.yenilenme veya makyaj diyelim
bende bu aracımı satsam teknik donanımı daha yüksek başka böyle bir araç alırdım marka ve model ayırt etmeksizin,pejoyu almamdaki yegane sebeplerden biri de buydu donanım listesi bayağı kabarıktı sonuçta ailem için alıyorum ben güvenlik te yine 1.sıradaydı.
artık fransız grubunun köye hitabı konusunda haklısın bu sene köye gittim aracın altını vurmayacağım diye neler çektim bizde birde komple plastik koruma var motor kaputu altında ön kapının oraya kadar bizim yollarda malum bol çukur var tümsek mi sana,yok vurmadı ama bana sor pat küt bozuk yollar vs.o yolların aracı ya kartal yada toros
connect transit mirasının tüm detaylarını ve haklı gururunu taşımakta ve gerçekten sert yapısıyla o yolların fatihi bizimkiler daha çok asfalt vali olmuşlar diyeyim o yollarda çabuk yıpranır ve yazık olur açıkcası..
quote:
Orijinalden alıntı: alperella
@caddydsg
memnun olmadığımdan dolayı değil. Değişiklik olsun diye. Yani kangoo yu değişecek olsam memnun olmadığımdan değil kesinlikle. Kangoodanda oldukça memnunum.
Yalnız VW de Ford un yolunda ilerliyor gibi geldi bana.
Fordda Yeni Connect diye makyaj yaptı.
Toplamda 2003 de çıkan kasa maşallah 8-9 yıl gitmiş olacak Caddy de öyle yapacak galiba. Sadece makyaj yapılacak gibime geliyor. Ama insan yenilikde istiyor. Yeni Doblo yu hala göremedik. Bence bunda Kangoo , Partner ve Berlingo yu enine boyuna etüt etmeleri yatıyor. Fransızların çıkalı 1 yılı geçti oda yakındır heralde.
Bence Kangoo da Partnerde bu yeni halleri ile artık köylere pek hitap etmiyor. Bu konuda Connect 1 adım önde daha sert süspansiyonu ile ve Transitin haklı ve doğru referansı ile
( Jandarmada 1-2 ay Connect geri kalan zamanda Transit şoförüydüm )
İnşallah linkler açılır İşte benim transitim , bütün ilçeler dahil en temiz Transit bu idi.
Doğruyu söylemek isterimki Transit le gittiğim yollara onun sınıfında başka hangi araçla giderdim bilemiyorum.
Yakıtıda o biçimdi ama . Keşke mazot çizelgelerinin fotokopisini alsaydım.
Cengiz abi öyle bir durum ki boya rengine ve numarasına bakıyorlar,hemen hazırlanıyor iyi bir boyacı bulursanda harika bir işçilik çıkarır sana benim tempramı boyatmıştım harika olmuştu,eniştenin seatının tampon ve marşpiellerini boyattık aynı boyacıya ayırt edemezsin..ben bir fiyat alayım bakayım..
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Eyüp paylaşım için sağol ön kısmı hangi modele benziyor sanki şirokko ve golf ün bir kasası vardı onu anımsattı bana..
quote:
mde / 19.09.2009
Zaman ne kadar çabuk geçiyor değilmi bir ay bitmiş göz açıp kapama süresinde,seneye erişmek ümidiyle kısmetse..hepinizin bayramı mübarek olsun Allaha emanet olun.
quote:
Orijinalden alıntı: caddydsg
quote:
Tabiki değer
Ben bundan sonra binek alsam bile bu tarz bir ticariden memnuniyetsizliğimden dolayı almam İyi bir bineği değişiklik olsun diye alırım
Yoksa bizde ırsi.
Bizim köylülerin %70 i Kangoo,Caddy,Partner,Berlingo,Connect
Kafayı kaldırdınmı tavana 10 karış olacak gerisi hikaye :)
caddy alalım sana gitsin memnuniyetsizliğin kardeşim ama bak demedi deme sonra binek araçlardan tat almamaya başlarsın
Allah kaza bela vermesin, hepinize son olarak hayırlı sahurlar dilerim. geliyor geliyor dediğimiz ramazan ayınında sonuna geldik, beni şimdiden bir hüzün kapladı. Allah senesine ulaştırsın hepimizi inşAllah. selametle (F)
Arkadaşım hoşgeldin nissan kullanıyorsun doğrumu,kardeşimin micra tekna 1.2 otomatik vitesli aracı vardı 90hp çok ama çok seri idi,öyleki 4 kasa golfle ışıklarda kalkarken kapışabiliyordu sonrası malum ama konforlu ve harika bir sürüşü vardı
quote:
Orijinalden alıntı: mde
mde / 19.09.2009
Alper evet rahat ve iç hacmi dar olmayacak basık olmayacak daha doğrusu
bu tip araca yönelmeden önce bende bi megane baktım durdum bayağı araştırdım,inceledim ilan takibi yaptım,fakat yok bulamadım 2.el düşünüyordum hep ezik vuruk renta car ve filo araçları piyasadakilerin çoğu,babam da dediki
bak evlat biz bu meganla köye gitsek burdan düzgün birşey götüremeyiz gelirken çuvalları koyamayız,2 valiz değilde 3 tane desem bagajı dolar.bir piknik ortamına 2 aile gitmeye çalışsak buna sığmaz vs vs,bizim bir ayağımız köyde dedi sende bilmektesin bu tip araçlar bize gelmez çok dar kalır.
baktım babam haklı dediği şartlar doğruydu ben köylü çocuğuyum Anadoluda bir dağ köyünde dünyaya geldim ve biz köyden lojistik anlamında bir çok gıda maddesi ve buna benzer şeyleri taşımaktayız.aracı yükleyip arkana bakmadan gazlayacaksın otomobille olacak işler değil anlayacağımız özümüz köy ve bu tip insanlar malesef bu tip araçlar almak zorunda kalıyor bu konuda sana katılmamak ve aslımızı inkar etmek haksızlık olur..bizim aracıda zaten önce babam beğenmişti ben o sıralar yeni kangoya arka koltuğu kimden vip yaparız araştırmasındaydım ve kaça olur bu iş gibi, hatta yaptırmışken tüm koltukları vip yaptırsam da sırıtmasa şeklinde,çünkü arka koltuklara çok takılmıştım anlayacağın.
öyle günlerimde oldu işte Alper kardeş sonra bu aracı test sürüşüne gittik ilk görüşte aşk derlerya öyle bir şey oldu 2 gün sonra nikahı basmıştık..kader kısmet işte gerisi sonra kendimi bu forumda buldum işte bizim kısa hikayemiz ama kangoo hep bir köşesinde var dikkat edersen..
quote:
Tabiki değer
Ben bundan sonra binek alsam bile bu tarz bir ticariden memnuniyetsizliğimden dolayı almam İyi bir bineği değişiklik olsun diye alırım
Yoksa bizde ırsi.
Bizim köylülerin %70 i Kangoo,Caddy,Partner,Berlingo,Connect
Kafayı kaldırdınmı tavana 10 karış olacak gerisi hikaye :)
Mehmedim merhaba diyelimki boyattık ne kaybederiz en fazla çirkin gözükür takrar siyaha boyatırız hiç bir şey değişmeden,diğer durumda koymak istediğin çelik jant temasıyla harika bir görüntü ve görsellik çıkar ortaya mercan kırmızısı avrupa versiyonundaki gibi ben böyle düşünüyorum özellikle mam w 1 jant seçmemdeki ana tema da bu zaten krom bir görüntü bütünlüğü ve siyah renk kontrastı
babamı ikna edip bu işi yapalım derim kaybedecek bir şey yok .sen de babaya bir açıl fikir al ne diyecek bakalım benim de yaptıracağımı söyle kendisine burdan hürmetler ve selam yolluyorum.
bende içini sürekli süpürge ile temizliyorum şimdi baktım dışarıda yağmur var yağmur iyide bir durup çamurlar araca yapışmıyormu işte siyah aracın illet saatleri..
köy konusunda haklısın orada tropy stilinde araçlar lazım toros ve kartal bu işi bizim oralarda beceriyorlar alnının akıyla ama Alper kardeşinde dediği gibi bizim yeni kangoo ve tepee bozuk köy yollarına bir numara büyük gelmekte connect ve diğer tipler demeliyim ancak o yollarla o araçlar başa çıkabilir bizimkilere yazık olur kanısındayım bu seneki köy izlenimlerimden..
quote:
Orijinalden alıntı: darkboys
Arkadaşlar, tepee ve kangoo rekabeti tatlı bir şekilde sürüyor diyelim biz buna:) alper aekadaşın dediği çok doğrı bizim köylüler konfor monfor takmaz, olcak onlara çamurda batakta takır tukur yollarda canavar gibi gidecek araba, efsane toros yıllar önce hemen hemen her köylüde mevcut idi, sonra torosları çift kabinli araçlar alt etti, gerçi şu an hala çift kabinler bizim ticarilere nazaran köylülerin daha çok işine yarıyor sayılır... Gçkhanım, benimde evimin altında gaajım olduğu için tepee her daim temiz kuru duruyor, zaten babam her köye gittiğinde bi güzel yıkıyor, bende burda, annem çok kızıyo ama elektrikli süpürgesi ile içini bir güzel temizliyorum, ama arka kapının ayak basma yeri her zaman kirleniyor ona çok uyuz oluyorum yaa:) Bu arada gökhan bende ızgaraları boyatma niyetine girmek istiyorum ama sonrada pişman olmakta istemiyorum, sence ne yapmalıyız?
Arkadaşlar tüm müslüman aleminin ve hepinizin bayramı mübarek olsun kazasız belasız sürüşler dilerim bayramın hayırlara vesile olması dileklerimle Allaha emanet olun..
quote:
Arkadaşım hoşgeldin nissan kullanıyorsun doğrumu,kardeşimin micra tekna 1.2 otomatik vitesli aracı vardı 90hp çok ama çok seri idi,öyleki 4 kasa golfle ışıklarda kalkarken kapışabiliyordu sonrası malum ama konforlu ve harika bir sürüşü vardı
Evet Nissan kullanıcısıyım. Transit Connect Muhabbet Odası'na bir bayram tebriği bırakmıştım bugün. Zamanında oradaki güzel karşılamanıza teşekkür olarak, Tepee grubuna da bir bayram tebriği bırakmak istedim :)
Dediğiniz gibi, Micra'lar seri ve konforlu araçlar, sürüşleri de tatminkar. Eksi yönü, tüm japonlarda mevcut olduğu gibi, motor sesini bir miktar içeri alması. Ama biz japon kullanıcıları da o sesi duymadan yapamıyoruz sanırım ( bknz. Hayat 5500 rpm'den sonra başlar - Hondacı tayfa ) :) Bağımlılık olmuş camiada :D Araçlar tamamen sessiz olsa, garipseyecek gibiyiz.
Bir de yeni serisi ortaya çıksa artık Micra'nın rahatlayacağız :) En son Hindistan'da test sırasında görüntülenmiş. Bekliyoruz uzun süredir.
Kardeşim şimdi micrasını satıp toyota d 4d otomatik aldı 1.4 motorlu ama görmelisin habire yolda slalom yapmakta bu ne güç kardeşim hemde 1.4 motorla inalılacak gibi değil aracın içi ful yolcu dolu yokuş yukarı ve klima açık,ve banamısın demiyor şaştım kaldım valla işte micrada aynen öyleydi..
quote:
quote:
Evet Nissan kullanıcısıyım. Transit Connect Muhabbet Odası'na bir bayram tebriği bırakmıştım bugün. Zamanında oradaki güzel karşılamanıza teşekkür olarak, Tepee grubuna da bir bayram tebriği bırakmak istedim :)
Dediğiniz gibi, Micra'lar seri ve konforlu araçlar, sürüşleri de tatminkar. Eksi yönü, tüm japonlarda mevcut olduğu gibi, motor sesini bir miktar içeri alması. Ama biz japon kullanıcıları da o sesi duymadan yapamıyoruz sanırım ( bknz. Hayat 5500 rpm'den sonra başlar - Hondacı tayfa ) :) Bağımlılık olmuş camiada :D Araçlar tamamen sessiz olsa, garipseyecek gibiyiz.
Bir de yeni serisi ortaya çıksa artık Micra'nın rahatlayacağız :) En son Hindistan'da test sırasında görüntülenmiş. Bekliyoruz uzun süredir.
Seninde bayramın mübarek olsun
aksine bizim içinde hayat 5500 rpm den sonra duruyor,malumuz dizel araçlar o devirlerde bitikleri oynuyor,
bizde hayat ancak 2500 rpmlerde başlıyor ve hep öyle seyretmesi lazım sonrası hüsran olabilir..selametle.
quote:
quote:
Aziz arkadaşım, birimizin cesaret edip boyatması lazım.Bence de arka tarafı çok güzel duracak gibime geliyor.Saygılar.
quote:
iyi bir ustada neden olmasın kardeşim. zannedersem bu arka tampon ızgara fikrini ben ortaya atmıştım ve çokta begenildi gibime geliyor
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Gökhan,bir fiyat al haberleşelim.renk konusunda da sorun olmazsa yaptırılabilir.
quote:
Cengiz abi öyle bir durum ki boya rengine ve numarasına bakıyorlar,hemen hazırlanıyor iyi bir boyacı bulursanda harika bir işçilik çıkarır sana benim tempramı boyatmıştım harika olmuştu,eniştenin seatının tampon ve marşpiellerini boyattık aynı boyacıya ayırt edemezsin..ben bir fiyat alayım bakayım..
quote:
quote:
quote:
quote:
quote: