Şimdi Ara

Yeni Playstation Duyurusunda Canlı Yayındayız! (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
9
Favori
23.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canlı yayını kaçırdık tekrarı izleyelim diyoruz ama video açılmıyor. Birisi baksın lütfen.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ps4 çıkıyor diye movevdur odur budur elden çıardım ultra slim aldım. Teşke moveları satmasaydım , ps4 dede kullanılacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sony ' ye BsC ve DH olarak baskı kursakta klavye ve fare kullanımımıza sunsalar , sizin tanıdık birileri vardır orda :) .Hiç bu konudan bahsettiniz mi ? PS almak isteyip , sadece şu klavye ve fare olayından almayan çok kişi var , Sony bizide kazansa kötü mü olur.Paralar sıcak beklio :) , Sonyden arkadaşlara bunu iletebilir misiniz ?. Tamamı ile Sonyden çıkma güzel hoş bir takım(tepkime süresi açısından - başka firmaların hazır ki ürünlerinden ayrı )

Öle bir şey olmaz fare ve klavye ile gamepad arasında çok avantaj var. Bu yuzden gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Watch Dogs dan sonra ps3 ve yeni aldığım xbox 360 satıp deli gibi ps4 almak istiyorum. Yeni nesil ve grafikleri gördükten sonra sevgili ps3 ve xbox 360 ma nasıl bakacağım

sen böyle yaparmıydın ya hani diyodun ben senaryoya bakarım alırım ps3ümü oynarım rahatıma bakardım felan
  • Bu site ilk defa bu kadar yorum alıyor helal olsun BCS büyüklüğünü gösterir nitelikte ama video açılmıyor ne iş arkadaş? Yada acilen PS4 hakkında özel bir değerlendirme videosu istiyoruz.

• xbox geçmek için ps4 u es geçmiş direk ps5 cıkaracakmış sony.böylece xbox a fark atacak.
  • video yokmu arkadaşlar izleyebileceğimiz.
  • Muazzamdı be, muazzam! Tüm beklentilerimi karşıladı neredeyse!

• Dün gece gerçekten harikaydı nefessiz izledim resmen watch dogs yeni videosu beni çok heyecanlandırdı.

• abi tekrar yayını izliyemiyorum bi el atsanız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

5 nesil sonra oyun konsol ile fiyatında olacak...

Tam tersine gittikçe düşüyor. En azından Playstation'da öyle oldu.PS4, PS3'den daha az bir fiyata piyasaya çıkacak.

konsoldan bahsetmiyorum oyundan bahsediyorum, canlıyayında yazmıştım tahmin 80 dolar olacak yani 20 dolar pahalancak dediler, bende bunun üstünü böyle yazdım...
    konsollar ucuzlarken oyunlar pahalanıyor...
  • Beyler yeni gamepad ps3'te kullanılırsa şahane olur umarım ps3'ü de destekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

İzleyen biri özet geçsin video açılmıyor.. nolmuş ps4 mü çıkıyor?

Evet. Sony, PlayStation 4’ü 2013 yılının sonu itibari ile çıkaracağını açıkladı. Cihazın dış tasarımını göstermediler. Muhtemelen tasarım konusunda çalışmalar devam ediyor. Ama gamepad'in tanıtımını yaptılar. İnternette dolaşan lcd ekranlı PlayStation 4 gamepad'i ile aynı.

Ürünün fotoğraflarını ya da görüntülerini göstermedikleri gibi firma yetkilileri, fiyat konusunda da herhangi bir bilgi vermedi. PlayStation 4 ile gelen en belirgin özellik Dual Shock 4 adlı oyun kumandasındaki yenilikler. Kumanda, dokunmatik ekran, paylaş tuşu ve hareket sensörü gibi özelliklerle donatılmış. Bir de ışığa sahip olan kumandaya bu özelliğin PS4’te bulunacak kameradan daha kolay takip edilebilmesi için konulduğu ifade edildi.

Kullanıcılara daha sosyal bir oyun tecrübesi sunmayı hedefledikleri için, PS4’ü Gaikai adını taşıyan cloud oyun servisi ile entegre etmişler. Gaikai, herhangi bir oyunu satın almadan önce denemenize, farklı oyunlar oynarken dahi arkadaşlarınızla görüşmenize, hatta takıldığınız anda arkadaşınızın oyunun kontrolü eline alarak bölümü sizin yerinize geçmesine olanak sağlayan özellikleri bulunuyor.Gaikai ile sahip olmadığınız bir oyunu arkadaşınızın paylaşması halinde birlikte oynayabiliyorsunuz. Ayrıca kumandanın üzerinde bulunan PS tuşuyla direkt olarak Gaikai sistemine bağlanılabiliyor. Paylaş tuşu ise arkadaşlarınızla dilediğiniz oyun veya videoyu paylaşmanıza yarıyor.Hatta oyun indirirken oyunun inen kısmını dahi oynamanıza izin veriyor.

Konsol, X86 hızında AMD işlemci ve geliştirilmiş bilgisayar grafik işlemcisi kullanıyor.Ürünün tanıtımında birbirinden farklı bir milyon farklı objenin yer aldığı bir de demo sunuldu. Ürünün görsel konuda ne kadar iddialı olduğu gözler önüne serildi. Konsolun bellek kapasitesi ise 8gb olarak belirlendi. Tanıtım etkinliğine katılan oyun yapımcıları da yeni oyun ve oyun motoru çalışmalarından demolar sundu.

PS4 için kesinleşen bazı oyunlar ise şöyle: Killzone: Shadowfall, inFAMAOUS: Second Son, The Witness, Drive Club, Watch Dogs, Destiny, Diablo III

• Şu an fuardayım donunce resımlerı eklıcem :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Evet. Sony, PlayStation 4’ü 2013 yılının sonu itibari ile çıkaracağını açıkladı. Cihazın dış tasarımını göstermediler. Muhtemelen tasarım konusunda çalışmalar devam ediyor. Ama gamepad'in tanıtımını yaptılar. İnternette dolaşan lcd ekranlı PlayStation 4 gamepad'i ile aynı.

Ürünün fotoğraflarını ya da görüntülerini göstermedikleri gibi firma yetkilileri, fiyat konusunda da herhangi bir bilgi vermedi. PlayStation 4 ile gelen en belirgin özellik Dual Shock 4 adlı oyun kumandasındaki yenilikler. Kumanda, dokunmatik ekran, paylaş tuşu ve hareket sensörü gibi özelliklerle donatılmış. Bir de ışığa sahip olan kumandaya bu özelliğin PS4’te bulunacak kameradan daha kolay takip edilebilmesi için konulduğu ifade edildi.

Kullanıcılara daha sosyal bir oyun tecrübesi sunmayı hedefledikleri için, PS4’ü Gaikai adını taşıyan cloud oyun servisi ile entegre etmişler. Gaikai, herhangi bir oyunu satın almadan önce denemenize, farklı oyunlar oynarken dahi arkadaşlarınızla görüşmenize, hatta takıldığınız anda arkadaşınızın oyunun kontrolü eline alarak bölümü sizin yerinize geçmesine olanak sağlayan özellikleri bulunuyor.Gaikai ile sahip olmadığınız bir oyunu arkadaşınızın paylaşması halinde birlikte oynayabiliyorsunuz. Ayrıca kumandanın üzerinde bulunan PS tuşuyla direkt olarak Gaikai sistemine bağlanılabiliyor. Paylaş tuşu ise arkadaşlarınızla dilediğiniz oyun veya videoyu paylaşmanıza yarıyor.Hatta oyun indirirken oyunun inen kısmını dahi oynamanıza izin veriyor.

Konsol, X86 hızında AMD işlemci ve geliştirilmiş bilgisayar grafik işlemcisi kullanıyor.Ürünün tanıtımında birbirinden farklı bir milyon farklı objenin yer aldığı bir de demo sunuldu. Ürünün görsel konuda ne kadar iddialı olduğu gözler önüne serildi. Konsolun bellek kapasitesi ise 8gb olarak belirlendi. Tanıtım etkinliğine katılan oyun yapımcıları da yeni oyun ve oyun motoru çalışmalarından demolar sundu.

PS4 için kesinleşen bazı oyunlar ise şöyle: Killzone: Shadowfall, inFAMAOUS: Second Son, The Witness, Drive Club, Watch Dogs, Destiny, Diablo III

8 gb çok az yahu,bu ne böyle.

• Resmi PS4 yayınını kaçıranlar için.

www.youtube.com/watch?v=EbvQydPhCh8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 21 Şubat 2013; 16:54:16 >

• PS4'te Steam'daki gibi internetten oyun indirebilecek miyiz ?

• Akşam izlemedim şimdi göz atacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıymalı Makarna

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

8 gb çok az yahu,bu ne böyle.

az mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

quote:

Orijinalden alıntı: free`LeyChe

Beyler daha demin ekranda bir oyun vardı.Çocuk çatılardan falan koşuyordu.Hangi oyundu o ?

http://www.ign.com/games/papo-yo-139039/ps3-110267

Saol.İyi değilmiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free`LeyChe -- 21 Şubat 2013; 17:09:48 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.