Şimdi Ara

Yeni Polo Kac Binden Baslar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Sigortalaelr haric

Tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay benim ülkemin haline... Konuda geçen araba fiyatlarına mı üzüleyim, liseden yeni mezun çocuğun 45/4 işlemi yapamamasına mı, kendinden en az 10 yaş büyük insanlara "alamadığınız için çıldırıyorsunuz" demesine mi... Her yerimiz rezillik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede ikinci el temiz araç bulmakla piyango tutturmak arasında fark yok.

• highline 95 hp dsg fiyatına, yeni seat ibiza 115 hp dsg ve aşaıdaki ilandaki gibi (sunroof, geniş ekran vs. ile) bir araç alınabilir (aşaıdaki arkadaş biraz uçmuş fiyatta)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sifir-ibiza-girtlak-dolu-489958561/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverusta -- 15 Ekim 2017; 21:19:52 >
  • 1.0 115 HP Manuel gelir mi acaba? Gelse alacağımdan değilde test sürüşü yapmak isterim. 115 HP manuel muhtemelen yukarıdaki teklif fiyatından gelir. Geçen sene bu vakitler bu fiyata 1.0 TFSİ 116 HP S-Tronic Audi A3 satılıyordu. Kendi aracımı bir sene önce bu vakitler almıştım. Üstelik 0 faiz kampanyasıda vardı. Araç aldığım için iş işten geçmişti. Kafamı duvardan duvara vuruyordum. 1 senede A3 için forumda tartışmaları yapılıyordu. 1.0 alınmaz o kadar para verilmez diye. Şimdi aynı fiyata Poloya mantıklı makul gözüyle bakıyoruz. Hey yavrum hey

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    olan bayiiden alırız bizde. silah zoruyla satmıyorlar ya. ben 8 bin tl ucuza aldım. şu anda benzer indirimler vardır. hatta 308 için 20 bin indirim alan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıamdoctor

Ikinci el milletin mictigi arabaya 90 bin vermek mantiksiz bana gorede

Neyse kendiniz alamadiginiz icin cildiriyosunuz

Sanki simdi 90 da ilerde 50 olacak 90 a aldigim araba 5 senede 70 oluyosa 50 ye aldigim 30 oluyo bisey farketmiyor pahali alip pahali satiyoruz

60 70 senelik omrumuz var surda sinekcilige gerek yok pahali aliyosan pahalida satiyosun zaten

Düdük Polo ya 100 k vermek mantıklıysa sen doktor olma kardeşim bu ülkeye katacak hiç bişeyin Yok demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Dolu polo 100'ü rahat aşacak.

az kaldı :)
  • 5 ay önce xenonlu, 17 jantlı , hayalet ekranlı metalik renk yeni kasa tiguanı vw genel müdür tanıdığım indirimi ile 105 bin tl ye aldırdım iş arkadaşıma.

Şimdi polo nun 1.0 boşu 90 bin tl mi gördüğüm kadarı ile ?? Yuh..

• Birkaç ay önce memleketten 80 bin TL'ye 1+1 yatırımlık daire aldık. Aylık 700 TL kira getiriyor.

Polo alacak arkadaşların aklında bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Vay benim ülkemin haline... Konuda geçen araba fiyatlarına mı üzüleyim, liseden yeni mezun çocuğun 45/4 işlemi yapamamasına mı, kendinden en az 10 yaş büyük insanlara "alamadığınız için çıldırıyorsunuz" demesine mi... Her yerimiz rezillik.

Uzun zamandır bu kadar derinlemesine ve bu kadar varyasyonlar barından konuları;kısa,öz ve anlamlı bir cümle şeklinde özetleyen yorum okumamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Birkaç ay önce memleketten 80 bin TL'ye 1+1 yatırımlık daire aldık. Aylık 700 TL kira getiriyor.

Polo alacak arkadaşların aklında bulunsun

Nereden aldınız hocam?

• we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    Öğrenci şehrimi

• we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    700 tl dedigin 150 160 euro bisey

• 1999'da 4621 liradan başlıyordu bu arada.

• anl_clk A kullanıcısına yanıt
    Polo 1.6 TDI SCR 95 PS Highline DSG 181.000 TL vay arkadaş sanki passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

1999'da 4621 liradan başlıyordu bu arada.

1997 sonunda o listedeki polo classic full 'ü 2 ay da kırmızı renk için fazladan sıra bekleyerek 3600 TL ye almıştım (bu listede ise 6bin küsur lira)

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

170 e satılan 5.20i bmwler fiyat performans arabası olacak az kaldı
    Geçen sene 5.20 i almayan bu sene golf alır.

• Seneye de 1.0 manuel polo alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.