Bildirim
Yeni Poster Çalışmam...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
buda benden
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: criadores
buda benden
Buda kel değil miydi? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2Shakur
Hocam hangi program ile yaptınız
Rasterbator adlı programla siteside var ordan da yapabilirsin
http://www.rasterbator.net/ -
beyler harika olmuş , benim sorum olucak istediğim ölçüde istediğim resmi poster şeklinde sipariş edebileceğim site varmı bilgilendirirmisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: alivahit61
beyler harika olmuş , benim sorum olucak istediğim ölçüde istediğim resmi poster şeklinde sipariş edebileceğim site varmı bilgilendirirmisiniz
tabi olmazmı hatta istediğin resmi onlar tahmin ediyor sen sadece sipariş ediyorsun -
Aslında bi tanede burak yılmaza yapmak lazım ayıp oldu onada, kankası tek kaldı -
quote:
Orijinalden alıntı: criadores
quote:
Orijinalden alıntı: alivahit61
beyler harika olmuş , benim sorum olucak istediğim ölçüde istediğim resmi poster şeklinde sipariş edebileceğim site varmı bilgilendirirmisiniz
tabi olmazmı hatta istediğin resmi onlar tahmin ediyor sen sadece sipariş ediyorsun
sen boş kafanın önde gidenisin biliyosun değil mi. Buldum bu arada istediğim siteyi senin gibi boş kafaların dh de olması çok üzücü -
poster siparişi vermek isteyen arkadaşlar için site paylaşıyorum..İstediğiniz foto poster yada sticker haline gelir.
www.postercim.net -
güzel, renkli olsa efsane olurdu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X