Şimdi Ara

Yeni projeksiyon alacağım, tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne zaman teknolojik birşey alacak olsam önce buraya soruyorum ve şimdiye kadar hiç mahçup olmadım. Öncelikle teşekkürler. Sizlerin sayesinde kaliteli telefon, ekran, toplama bilgisayar parçası ve şirkete laptop aldım.

Sorum şudur: Şirkette eğitim amaçlı kullanılacak 2 adet projeksiyon cihazı alacağım. Şuan bizde Panasonic PT-LX22 var, ama eskimiş durumda. Bu projeksiyon cihazı 2200 ansilümenmiş, yani yine aynı parlaklık gücünde birşey almamız gerekli. 2000-3000 arası diyebilirim. Gösterim mesafesi 10 metre civarında.

Bizim için önemli olan 3 şey var:

1- Lamba ömrü uzun olsun, veya lambası ucuz olsun
    2- kolayca taşınabilir olsun, çantası da olursa harika olur
    3- boyutu biraz küçük olsun

Fiyat konusunda da en fazla 1500 lira olursa iyi olur.

Ben şunu buldum ama ne düşünürsünüz:http://www.vatanbilgisayar.com/Projeksiyon%20Cihaz%C4%B1/acer-x111-x111-3d-ready-2700-ansi-l--svga-800x600,10000:1-kontrast,-7000-saat-lamba-omru/productdetails.aspx?I_ID=62476

Şimdiden teşekkürler.

• selam ben 1 hafta önce epson tw4400 aldım fiyat performans olarak son kurusunakadar hak ediyor görüntü orta sınıf bir cihazdan alabileceğiniz en iyi görüntüyü aldım
    üst düzey bir cihazı düşünmek bile istemiyorum. ama senin istediğin cihaz dlp olacak çünkü ufak taşınabilir olmasını istiyorsunuz benim cihaz 8 kg ve çok büyük birde fiyat olarak senin verebileceğinin 2 katı sana tavsiyem optoma hd20 veya hs230 FULL HD 1800-2000 tl ama pişman olmayacaksın bir önceki cihazım optoma gt7000 720p olmasına karşın şaşırtıcı bir görüntü veriyordu ve hiç problem çıkarmadı 3yıl kullandım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.