Şimdi Ara

Yeni Projemiz; RegiState (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitenin yeni arayüzü için anket oluşturduk süreç 10 gün. (12 Kasım'da sona erecek)
    Anket'e oy vermeniz için üye olmanız gerekmez.
    Oy vermek için tıklayın
  • Oyumu DH'den alıştığımız renk olan Turuncu'ya verdim
  • 2 oy eşit şu an.
  • Merhaba arkadaşlar,

RegiState'de şu an içerik sıkıntısı çekiyoruz bunun sebebi ise hâlâ bi' editör bulamadığımızdan, eğer editör olmak isteyen varsa aranızda lütfen iletişime geçsin. (Özel Mesaj veyahut info@registate.net)

Teşekkürler.
  • Anket sona ermiştir arkadaşlar, Turuncu olacaktır yeni tasarım.

Düzenleme: 1-2 saat içerisinde hazır olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 10 Kasım 2012; 11:29:10 >
  • Yeni tasarım harika fakat bir kaç önerim var.

*Arama kutusunu biraz daha aşağı indirip arkaplan rengini turuncu yapmalısın.
    *125x125 reklam alanlarını resmini değiştirmelisin turuncu değişik birşey olabilir. 4 Farklı pokemon 4 farklı banner mesala.
    *Kategori başlıklarının arkaplanları turuncuya yakın bir renk olmalıdır.
    *İçerik kısmı anasayfada menüyü geçmesin. Bence en önemlisi budur bir kaç gönderiyi eski gönderilere alın.
    *En alt kısımda turuncuya yakın bir arkaplan olmalı.
    *Üst menü pokemonları turuncu rengi yada turuncaya yakın renkte olan pokemonlar olmalıdır.
    *Öneri bir hafta su pokemonları,bir hafta ateş pokemonları gibi yapılabilir.

Yani site çok güzel fakat turuncu tasarımsa turuncu renkleri kullanılmalı. Umarım yanlış anlamazsın ben pek anlamamda böyle daha güzel olabilir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

Yeni tasarım harika fakat bir kaç önerim var.

*Arama kutusunu biraz daha aşağı indirip arkaplan rengini turuncu yapmalısın.
    *125x125 reklam alanlarını resmini değiştirmelisin turuncu değişik birşey olabilir. 4 Farklı pokemon 4 farklı banner mesala.
    *Kategori başlıklarının arkaplanları turuncuya yakın bir renk olmalıdır.
    *İçerik kısmı anasayfada menüyü geçmesin. Bence en önemlisi budur bir kaç gönderiyi eski gönderilere alın.
    *En alt kısımda turuncuya yakın bir arkaplan olmalı.
    *Üst menü pokemonları turuncu rengi yada turuncaya yakın renkte olan pokemonlar olmalıdır.
    *Öneri bir hafta su pokemonları,bir hafta ateş pokemonları gibi yapılabilir.

Yani site çok güzel fakat turuncu tasarımsa turuncu renkleri kullanılmalı. Umarım yanlış anlamazsın ben pek anlamamda böyle daha güzel olabilir :D

Aslına bakarsan şu anki tasarımı zevk alarak yapmadım çünkü İngilizce ve Dış Ticaret dersleri aşırı yük oluyor. Yazdıklarının hepsini bile okumadım, ama eminim ki yakında yapılacaktır.

• Yanlış konuya yazmışım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 17 Kasım 2012; 17:32:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

Bulbasaur ve Hells Arrow'u bulbasaur kullanıp atağını artırsın.
    Cubone bitirdin beni hayallerim vardı :D

• Site iyi ya.
  • Geç gördüm. Güzel düşünülmüş, iyi kurulmuş. Başarılar dilerim.
  • Tasarım değişecek sanıyordum ama hala aynı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Tasarım değişecek sanıyordum ama hala aynı?

Tasarımı değiştirmek için vaktim olmadı çünkü sitenin mysql,veritabanı,phpmyadmin gibi bölüm/kısım'ların bakımlarını yaptım.(Kısaca site bakımı) Sanırım bunu 2 ayda bir yapacağım çünkü Tasarımdan öncelik olarak sitenin herhangi bir saldırı veyahut Registate.Net'in sandbox'a düşmemesi için yaptığım bakımlar.

Ve sitenin günlük ziyaretçi sayısına baktığımda gerçekten benim yeni tasarım yapmak için uğraştığım zamanı karşılamıyor bile.

Günlük ziyaretçi sayısı yerine size 1 Aralıktan 3 Aralığa kadar siteye giren ziyaretçi istatiği göstereyim;

Yeni Projemiz; RegiState

Bu istatikten çıkarılacak sonuç ise şudur; Ben yeni temayı sadece şu gördüğünüz 4 kişiye yapacak olurdum. Onlarında 2'si Google bot ve Yandex bot.

@Egemert, sakın bunların hepsini sana söylediğimi düşünme dostum. Genel olarak konuştum.

• Registate Sık Kullanılanlarda olduğu için günde 5-6 kez girip bakıyorum.
    He bu arada reklamdan gelir elde ediyormusun? Öyle bir şey varsa tıklarız yani.
  • Konuyu yukarı tutmakta fayda var.

Son gelişmeleri yazıyorum;
    -RegiState blog kısmınında değişiklikler yapıldı.
    --Maç oylama barları değiştirildi
    --Tasarım turkuaz oldu
    --En çok oy alan savaşlar kısmı düzeltildi.
    -RegiState sitesinin forumu kuruldu.
    --Seo ayarları yapıldı
    --Logo yapıldı
    --İngilizce ve Türkçe olmak üzere 2 dil ayarlandı. "Forum 2 dil destekli"
    --Market sistemi geliştirildi. "Daha fazla bilgi için RegiState Forum'una göz atın"
    -Dövüş Kulübü için özel tasarımlar yapıldı/yapılıyor
    --VS logosu yapıldı.
    --RegiState resmî siteye özel aktiviteler getirildi "Para kazanma, Item kullanma"

...Şimdilik bu kadar arkadaşlar, devam edeceğim.

"Forum ve Blog hakkında istekleriniz ve şikayetleriniz varsa bu konu altından veyahut sitemizden konu açarak dile getirebilirsiniz. Editör arıyoruz hâlâ SGK + YEMEK + YOL + 500TL"

• Forum, hosting sorunları yüzünden kapalı durumda. Host firmasına ticket attık en kısa zamanda sorun çözülecektir.
  • Merhaba arkadaşlar,Emre'nin yapmış olduğu Pokémon: Fate Of The Rescue Teams RP'si burada isteyen herkes katılabilir, ve bu Rp ödüllüdür arkadaşlar
  • Zevkli baya.
    Yarın saat 17:00-18:00 arası görevi tekrarlayacağım.Gelmek isteyen varsa party yapabiliriz.
  • bu sitenin tasarımında hakikaten güzel özellikler var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

bu sitenin tasarımında hakikaten güzel özellikler var :)

İstersen karşılıklı banner yapabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.