Şimdi Ara

Yeni Projemiz; RegiState

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açtığım konularda bahsi geçen projeyi artık sizlere açmanın zamanı geldi.Bu bir pokémon bilgi sitesi.İsmi RegiState.Uzun zamandır Serebii tarzı bir siteye sahip olup, pokémonseverlere yararlı olmak istiyordum.Gerçi burada da elimden geldiğince size yardım etmeye çalıştım ama bu sefer tamamen pokémonlarla ilgili bir platform yaratmak istedim.

Bu işte ortağım Waidmann,Tasarımcımız ve programcımız Allen Walker, diğer bir ortağım ise Donatello91. Neyse linki paylaşma zamanı.

Link: TIKLA

Önemli Not 1: Üye olmanız için adminlerin üyeliğinizi onaylaması gerekmekte.Sabırlı olun.

Önemli Not 2: Dövüş Kulübü bu sezon hem bölümden hem siteden devam edecektir.İleride sorun çıkmaması açısından eğer Dövüş Kulübü üyesiyseniz üye olduktan sonra bana özel mesaj atıp veya bu konuya mesaj atıp; bana kayıt olduğunuz kullanıcı adını söylemeniz gerekmekte.Ancak bu şekilde hesabınız onaylanacaktır.Eğer istemezseniz de 2.sezonu beklersiniz.Zaten 1.sezon için bölümdeki mesajlar da sayılacaktır.Diğer sezonlar için bu geçerli değil.

Önemli Not 3: Siteye bir editör almayı düşünüyoruz.Eğer kendinize güveniyorsanız ve pokémon hakkında yazı yazma konusunda iyiyseniz benimle iletişime geçin.

• Umarım herkese hayırlı olur.

Herhangi bi' hatada ya da Türkçe olmayan bir kısım görürseniz Yöneticilere bildirmeniz forum açısından iyi olur, ayrıyetten bu konu altında RegiState olan yeniliklerden bahsedeceğim. Site hakkında soruları bu başlık altında toplayabiliriz.
  • Ben denedim 100% çalışıyor. Manyak site bence.
  • Harika olmuş.
    Yalnız bir şeyi anlayamadım şu şey nedir?
     Yeni Projemiz; RegiState
  • #EGEMERT.
    Eğer konuya girersen (Poliwag vs Ekans şu yazıya tıklarsan) orada maç skoru olarak geçiyor yani Yöneticinin (Emre'nin verdiği) değerlendirme puanı. İleride değişebilir.
  • Bilgilendirme için sağol.
    İncelemeye başladım siteyi, şuan pek fazla bir şey yok ama ilerde güzel şeyler ekleneceğine inanıyorum.
    Başarılarınız devamını dilerim.
  • Güzel site olmuş bende elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hosting tavsiyesi (2025)
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tasarımı çok güzel olmuş. Ancak Serebii tarzından kastınız ne? Mesela Serebii bana çok karışık görünüyor. Pokemonla ilgili birşey bakacağım zaman Bulbapedia'dan bakıyorum.

Bulbapedia Charizard ve Serebii Charizard

Bunların arasında dağlar kadar fark var. (örn: Tasarım, Bilgi vs.) Zaten daha fazla örneğe gerek yok bence. :)
    Bence kendinize rakip olarak veya örnek olarak Serebii'yi değil, Bulbapedia'yı seçmelisiniz.

Neyse hayırlı olsun, başarılar dilerim.

Ekleme: Bir forum açarsanız daha çok üye toplayabilirsiniz kanımca ve google'a registate yazınca siteniz çıkmıyor. Onunla da ilgilenmeniz gerek isterseniz yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapdos93 -- 16 Eylül 2012; 3:44:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zapdos93

Tasarımı çok güzel olmuş. Ancak Serebii tarzından kastınız ne? Mesela Serebii bana çok karışık görünüyor. Pokemonla ilgili birşey bakacağım zaman Bulbapedia'dan bakıyorum.

Bunların arasında dağlar kadar fark var. (örn: Tasarım, Bilgi vs.) Zaten daha fazla örneğe gerek yok bence. :)
    Bence kendinize rakip olarak veya örnek olarak Serebii'yi değil, Bulbapedia'yı seçmelisiniz.

http://www.serebii.net/pokedex-bw/006.shtml

Bu ekrana çok alıştım ben şahsen.DP sayfaları da çok güzel.Ama RS sayfaları hoş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: zapdos93

Tasarımı çok güzel olmuş. Ancak Serebii tarzından kastınız ne? Mesela Serebii bana çok karışık görünüyor. Pokemonla ilgili birşey bakacağım zaman Bulbapedia'dan bakıyorum.

İlk olarak teşekkür ederiz.Ya serebii veya bulbapedia farketmez.Ben örnek olarak serebii dedim ama bulbapedia'da bizim için örnektir.Çünkü bunlar tanınmış büyük pokémon bilgilendirme siteleri.Ben ve arkadaşlarım da biz türkler için yararlı bir pokémon sitesi açmak istedik.Amaç istediğiniz bilgiye kolayca ulaşabilmenizdir.Daha yeniyiz ama ilerleyince diğer sitelere ihtiyaç duymayacağınızı umuyoruz.

• Ben pokemona daha yeni başladım sayılır. Aralık 2011'de başladım. Yaklaşık 9-10 ay olmuş. Google'a yazdığımda ilk başta bulbapedia geliyordu. Sanırım ben de ona alıştım.
  • Bende serebii ciyim.Sistemi gayet hoşuma gidiyor.İleride inş. registate olur.
  • Uzun süredir pokemonla ilgileniyorum (bölümde çok fazla yazmıyorum o yüzden bölümdekiler pek tanımaz beni) fakat elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım Site tasarımı hoş olmuş bu arada
  • Profilinize fotoğraf yüklemek için öncelikle şu siteye kayıt olun.

https://en.gravatar.com

E-mail kısmını RegiState üye olduğunuz e-mail hangisi ise onu yazın. Ondan sonra Fotoğrafınızı yükleyin 10-15 dakika sonra RegiState'de fotoğrafınız görülecektir.
  • tasarım fena degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

tasarım fena degil

Sağ olasın Furkan, senin oyunda fena değil hani.
  • Hayırlı olsun gençler.Bir şeye ihtiyacınız olursa buralardayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Hayırlı olsun gençler.Bir şeye ihtiyacınız olursa buralardayız.

Üye olup yorum falan yaparsan çok iyi olur dostum. Kimse üye olmuyor, olan da yorum yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Hayırlı olsun gençler.Bir şeye ihtiyacınız olursa buralardayız.

Üye olup yorum falan yaparsan çok iyi olur dostum. Kimse üye olmuyor, olan da yorum yapmıyor.

Olalım

• Ben üye olamıyorum, sorun var heralde.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.