Şimdi Ara

Yeni Projemiz; RegiState (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Ben üye olamıyorum, sorun var heralde.

Karşınıza gelen hatayı burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız dostum.
  • Chrome'da kayıt ol sayfası açılmıyordu firefox'ta denedim oldu.
    Edit: Onay gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 17 Eylül 2012; 20:57:59 >
  • @EGEMERT.: Tamam onayladım üyeliğini dostum.

Arkadaşlar dediğin gibi bir tane yazar alacağız, benimle iletişime geçin.
  • Chat Sistemi eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 18 Eylül 2012; 23:44:19 >
  • Üye olma işini sonraya bırakıyorum vaktim kısıtlı malum bu sene sınav var. Walkthrough'a tıkladığımda operada sayfa açılmıyor.Onun dışınd açok güzel olmuş elinize sağlık.
  • Host bazen çalışma/bakım yapıyor, bu yüzden olabilir.
  • Proje hayırlı olsun 4 gün olmuş ben daha yeni görüyorum dershane, okul diye artık bilgisayar olmayınca, mobilden giriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ olasın Whitfield.
  • Elinize sağlık, güzel bir proje daha.
  • Bende destek olmak istiyorum projeye acaba ne yapabilirim üye olmaktan başka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

Bende destek olmak istiyorum projeye acaba ne yapabilirim üye olmaktan başka ?

Editör alımı var halen daha, eğer istekliysen aramıza katılabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

Bende destek olmak istiyorum projeye acaba ne yapabilirim üye olmaktan başka ?

Editör alımı var halen daha, eğer istekliysen aramıza katılabilirsin.

isterdim ancak hiç uzun yazı yazamıyorum çok yazım hatası yapıyorum ve yasdsam bile akıvcı olmuyor aslında yazacak çok şey var hatta Ball-Item gibi eşyaların özelliklerini çevirip tek tek foruma koymayı planlıyorum ama bakalım

• site çok güzel internetim ultrasurfle girdiğim için üye bile olamıyordum bügünden sonra forumda aktif olmaya çalışacağım eline sağlık crasHh
  • Sitemizin kabuğunu değiştirdik.
  • Sitenin son hali harika , fakat bir ziyaretçi defteri eklerseniz daha güzel ziyaretçiler site hakkında yorum bırakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

Sitenin son hali harika , fakat bir ziyaretçi defteri eklerseniz daha güzel ziyaretçiler site hakkında yorum bırakabilir.

Ziyaretçi defterini gereksiz buluyorum, sonuçta blog ya da kişisel blog değil. Şu anlık sadece siteyi donanımhaber bildiği için gerek duymadık.
  • tekrar dönmeyi düşünüyordum bu güzel oldu.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

Sitenin son hali harika , fakat bir ziyaretçi defteri eklerseniz daha güzel ziyaretçiler site hakkında yorum bırakabilir.

Ziyaretçi defterini gereksiz buluyorum, sonuçta blog ya da kişisel blog değil. Şu anlık sadece siteyi donanımhaber bildiği için gerek duymadık.

http://wmaraci.com/site-analizi/registate.net

Seonuz 1 ay olmasına rağmen çok iyi gerçekten.
    Sitenize iletişim ve ziyaretçi defteri eklemenizi öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

http://wmaraci.com/site-analizi/registate.net

Seonuz 1 ay olmasına rağmen çok iyi gerçekten.
    Sitenize iletişim ve ziyaretçi defteri eklemenizi öneririm.

Aklımızda 3-4 yenilik var, bu dediklerinin hepsi bi' arada olacak ve sadece Türkçe olmayacak lakin bunlar için ligin bitmesi lazım.

• Site iyi ya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.