Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Super Slim'de en ucuz malzeme kullanılıyor, Sony dünyada ucuz fiyatlara sunuyor.
    Türkiye'deki Sony mağazaları 1000TL diye mi rakam veriyor? Sony Türkiye'nin bu işe el atması lazım. Bu nasıl bir sebest piyasa?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

1000TL mi? Yok daha!
    Super Slim'de en ucuz malzeme kullanılıyor, Sony dünyada ucuz fiyatlara sunuyor.
    Türkiye'deki Sony mağazaları 1000TL diye mi rakam veriyor? Sony Türkiye'nin bu işe el atması lazım. Bu nasıl bir sebest piyasa?...

aynen katılıyorum fiyatın düşmesi gerekir bir de en ucuz malzeme derken yani şu andaki slim ps3 lerden daha ucuz kötü anlamında mı kullandınız? bunu bilmiyordum o zaman şu anki slimler tercih edilir daha ucuz malzeme ise.

Evet, o anlamda kullandım. Çünkü incelemelerden gördüğüm kadarıyla, kızak ve kapa plastik ve çok basit.

• ilk çıkan kasaya bak bide buna..
  • Pek satmaz gibime geliyor oyunlarını PSN'den alanlar 500 GB versiyonunu alırlar sadece hatta normal slimin fiyatı düşerse(ki düşer) o daha çok satar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN'de varsa indirebilirsin tabii.
  • Paypal var, kredi kartı istiyor mu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JohnMarstonTR

Pek satmaz gibime geliyor oyunlarını PSN'den alanlar 500 GB versiyonunu alırlar sadece hatta normal slimin fiyatı düşerse(ki düşer) o daha çok satar.

Kusura bakmayın ben bu konuların acemisiyim God of war collectors'ı (ps2 den 3'e uyarlanmıs olanlar) buradan indirebilir miyim? kutulu çok pahalı ve bulması zor.

İkinci el forumuna bakabilirsin, ayrıca yurtdışı sitelerinden de burada satılandan daha ucuza alabilirsin. Tabii PSN'den de indirebilirsin.

• quote:

Tek ve en çok istediğim oyun God of war serisi bunun için hangi yolu önerirsin kardeş?

En çok sevdiğiniz ve istediğiniz oyun GOW ise o zaman öncelikle Collection yerine GOW SAGA alın derim. İçinde 5 oyun da var.
    Fiyatları karşılaştırın. İkinci el'de ne kadar, yurt dışı sitelerinde ne kadar ve PSN'de ne kadar (kardeşliklere de bakınız ne kadar oluyor).
  • bayramdan sonra alacagım sanırım yenı kasa cok guzel gorunuyor olması gereken boyutta enerjı tuketımı oncekıne gore 60 watt daha dusuk
  • kasım lıstelerını beklıyelım bakalım
  • Enerji Tüketimi , Daha Küçük Olması , 12 Gb Ve 500 Gb , Hepsi Para Tuzağı.

Neden Alayımki Ben Bunu? PS3 Slim im Var. (UltraSlim Miş Sanırım Bu ) Herşeyi Aynıysa Boyut Hariç Katkısı Yokki :)

PS4 ü Beklerken 12 GB PS3 Ultra Slim. Sony Napıyor Anlamadım.

Alacak Arkadaşlara Şimdiden Hayırlı Olsun.
  • 12 gb ile 500 gb çok uç olmuş. ikisinin ortası olmalıydı.
  • slim i olan almasın tabi ben makinemi sattım 2 yıl olmustu yenileyeceğim şimdi
  • Birader İngiltere'den hediye getirdi 500gb'ini Fifa 13, Uncharted 3 ve GT5 ile yaklasik 650 liraya falan gelmis daha goremesem bile cumartesi elimde olacak insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

Birader İngiltere'den hediye getirdi 500gb'ini Fifa 13, Uncharted 3 ve GT5 ile yaklasik 650 liraya falan gelmis daha goremesem bile cumartesi elimde olacak insallah

Hayirli Olsun....

• 2 hafta önce sipariş vermiştim, ps3 500 gb + fifa 13 bundle bugün elime geçti. birazdan konu açarım
  • Oyunlarla değil de, yalnızca 500 gblik alet ne zaman satılır acaba..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

2 hafta önce sipariş vermiştim, ps3 500 gb + fifa 13 bundle bugün elime geçti. birazdan konu açarım

Hayırlı olsun muhakkak bir inceleme bekliyorum sizden

konu açtım: http://forum.donanimhaber.com/m_67095905/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 22 Ekim 2012; 14:41:30 >

• bende donanım habere konu açtınız sandım
    ne aptalım ben konu falan göremedim arkadaşım
    amazonda ingilizce yazılar var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

bende donanım habere konu açtınız sandım
    ne aptalım ben konu falan göremedim arkadaşım
    amazonda ingilizce yazılar var sadece

pardon şimdi fark ettim, hemen düzeltiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_67095905/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.