Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ygal

Bugun iki joistikli iki oyunlu olarak 180 dolara gordum. Turkiye'de de fiyatlar ona gore duser yakinda sanirim.

hangi model

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 icin üretilen 4K TV ler 2012 Kasim ayinda parakendeci firmalar tarafindan raflarda RESMi olarak satilacak.

XBR-84X900

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari

Kaynak :
    http://www.playstationlifestyle.net/2012/09/05/sony-details-84-inch-4k-television-release-and-price-confirmed/

Öyle veya boyle 4K TV ler bu yil satisa basliyor, 3 yil icinde anca fiyati düser o ayri bir konu. Fakat gercek olan suki Sony sirf bu 4K TV lerde AZ da olsa yuksek cözunurlulukte enazindan Filim seyredilmesi icin bu PROJEYi baslatti.

4K çözünürlük destekli video sayısı bir elin parmakları kadar olsa da, Sony’nin bu konuda da planları var. 

SONY elindeki 4K çözünürlük destekli filmlerin bir listesini de yayımladı.

Sony’nin yayımladığı 4K Filim listesine asagidaki linkden ulasabilirsiniz :

http://pro.sony.com/bbsc/ssr/mkt-digitalcinema/resource.latest.bbsccms-assets-mkt-digicinema-latest-4kmoviereleaseslisting.shtml

• quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Bugun iki joistikli iki oyunlu olarak 180 dolara gordum. Turkiye'de de fiyatlar ona gore duser yakinda sanirim.

hangi model

500 gb. Oyunlar ise Little Big Planet ile sizin yaninda sececeginiz Fifa 13 ya da Borderlands 2. Yalniz bu paket ve kampanaya eski Playstation 3 takasli. Onu simdi ogrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

80GB Fat kullanıcısı olarak Slim'i gerçekten beğenmemiştim ama bu Super Slim'in sırf beyazı var diye bile alınabileceğini düşünüyorum.

Fakat hangi akılla PS1 zamana benzer üstten diski takma olayına dönmüşler çözemedim.

Edit: Hala dandik kompozit kablo çıkıyor kutudan gerçekten tuhaf.HDMI'ın masrafı ne ki PS3'ün çıkacak olan en son modeline bari koyar insan.

Kutusun HDMI kablo çıkmaması tamamen şerefsizlik. 2006 da ki fat kasanın içinden çıkmamasını anlarımda slim ve ultra slimin içinden HDMI kablo çıkmaması tam şerefsizlik. Muhtemelen Japonya da satılanlarda çıkıyordur.

PS4 ün içinden Ver. 1.4 veya daha üstü bir HDMI kablo çıkmasın direk XBOX alırım. Kutsal saydığım Playstation' a veda ederim. Hiç şakam yok.

• Ben konsolların kutusundan HDMI kablo çıkmamasını değil de, yazıcıların kutusundan USB bağlantı kablosu çıkmamasına çok fena takmıştım bir ara. Ne büyük bir saçmalıktır yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Ben konsolların kutusundan HDMI kablo çıkmamasını değil de, yazıcıların kutusundan USB bağlantı kablosu çıkmamasına çok fena takmıştım bir ara. Ne büyük bir saçmalıktır yahu.

Ahahah anılarım canlandı teknosa dan HP marka yazıcı almıştım ve eve geldiğimde yazıcıdan usb kablosu çıkmamıştı o teknosa da ki bi allahın kuluda dememişti ki usb kablosu çıkmıyor siz alacaksınız diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

PS2 slim ile PS3 arasinda 3 yil degil 2 yil var.

* PlayStation 2 Slim Cikis Tarihi : 29 Ekim 2004

* PlayStation 3 Cikis Tarihi : Kasim 2006

Kaynak :
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/PlayStation_2

Bana kalırsa ps4 en geç 2014 yılının ortasında çıkacaktır.PS4 çıktıktan sonra sony 1-2 sene daha ps3'e olan desteğini sürdürecektir.tıpkı ps2 desteğinin yıllarca sürmesi gibi
  • Ps4 gelsin artık ya.Masada veya Tv ünitesinde duran sey incelse veya küçülse nolur anlamıyorum ki
  • Artık sony nin yapacağı en iyi iş ps4 üzerinde çalışmaktır.

Bunlar çoğu ps3 kullanıcısını cezbetmiyor.Gb yükseltmek zaten iş değil.Ben slim i 500 yaptım.

ps4 çıkana kadar işim olmaz
  • bence nacizane düşüncem 4k tv ler çıkınca sony bu tv lerin biraz yaygınlaşmasını bekleyecektir. yeteri kadar yaygınlaşmaya başladığını düşündüğünde ps4 ü 4k destekli çıkaracaktır ve insanlar 4k destekleyen bir medya oynatıcı ihtiyacı duyacaklarından ve hemde oyun oynatan bir konsol olmasından dolayı ps4 ü almak isteyeceklerdir. böylece hem tv hem ps4 ü hemde yeni media playerlerini satmak isteyecektir. ben böyle düşünüyorum.
  • quote:

Sony to launch new ultra-slimline PS3 on 28 September in last push ahead of PS4

The announcement over in Japan represents what is likely to be Sony's last great PS3 push, with its next-generation games console, the PS4, expected to debut in 2013 – possibly as early as the E3 show in June.

Kaynak :

http://www.itproportal.com/2012/09/19/sony-to-launch-new-ultra-slimline-ps3-on-28-september-in-last-push-ahead-of-ps4/

• Ps3'Ü cebimize koyacak değiliz ve bu yere düşşe ortadan ikiyi ayrılır bune böyle.
  • Benim icin hic bir sey ifade etmesede yeni bir detay.

iOS / Android telofonunuz ile Netflix uygulamalarinda Telefonunuz ile PS3 film akışıni kontrol altına alabiliyormusunuz. Dedigim gibi benim icin hic bir sey ifade etmiyor.

• bence sony önce türkiyeye ihrac ettiği ürünlerin ana menülerine
    Türkçe dil desteği koysa çok çok iyi olur

yeter yani koskoca sony firması Türkiyeye bu kadar ps3 ürün ihraç ediyor
    satış yapıyor ana menüsüne
    bir Türkçe dil eklemiyor
    yakışmıyor Japon dostlarımıza

şu yeni çıkan üründe Türkçe dil desteği olsun sırf bu yüzden değiştiririm

olmassa 4 e kadar değiştirmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 27 Eylül 2012; 10:22:47 >
  • http://www.vg247.com/2012/09/28/japanese-ps3-super-slim-advert-knows-where-you-live/

• quote:

Orijinalden alıntı: rapboy97

Fat gibisi yok bence .En karizmatik fat makina.

+++
  • bende ps2 ve ps one var ps3 almayı düşünüyorum sitelerde ilk olarak 12 gblik modeller 150 dolar gibi olcağı yazıyodu bende para biriktirdim ama 12gblik model 400-500 olursa kazık onun yerine 500 e 70 tl eklerim 160 gblik alırım hem tipi hoşuma gitmedi sadece cezbetmek için yapıyorlar saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Kahin olmaya gerek yok, 3 yilda bir yeni model cikiyor iste.
    2000: PS2
    2003: PS2 SLIM
    2006 : PS3 FAT
    2009: PS3 SLIM
    2012: PS3 SUPER SLIM
    2015: PS4

• PS4 ün ilk çıkış fiyatı ne kadar olur sizce
  • yeni konsollar için 2013 ü e3 ü bekleyin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.