Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolqan

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaslar merhaba...ntsc-j ile pal in farki sadece blueray filmlerde oynatmama mi?baska farki var mi ayrica 500gb super slim 700 tlye buldum pahali mi?hdmi yada oyun yok sadece konsol+1kol

Onaylama tusu ntscj lerde o , digerlerinde x.

sadece onay değil mi?oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz..?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba...ntsc-j ile pal in farki sadece blueray filmlerde oynatmama mi?baska farki var mi ayrica 500gb super slim 700 tlye buldum pahali mi?hdmi yada oyun yok sadece konsol+1kol

Hocam oyunlarda da dlc almak istediginizde,konsol hangi ulkeye aitse o ulke icin hesap acip alacaksiniz. Yanliz ikinci el alacaksaniz fiyat yuksek gibi geldi. Forumun ikinci ek bolumunde daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam oyunlarda da dlc almak istediginizde,konsol hangi ulkeye aitse o ulke icin hesap acip alacaksiniz. Yanliz ikinci el alacaksaniz fiyat yuksek gibi geldi. Forumun ikinci ek bolumunde daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

hadi ya NTSC-J şimdi bu alet..Japonya olarak mı açacaz nasıl olacak..gerçekten acemsiyim bu işlerin...alet sıfır bu arada

• KahramanKonsoldan bu ps3 ü alan var mı yada alışveriş yapan ?

http://www.n11.com/ps3-500-gb-3d-super-slim-P19444797
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta bunu aldım sorunsuz

http://www.ucuzbudur.com/yeni-kasa-ps3-500-gb-3d-pal-super-ultra-slim-hdmi-kablo-urun58233.html
  • Merhaba arkadaşlar bende bu makinadan almak istiyorum,ikinci eller içime sinmedi sıfır fiyatı daha düşermi acaba,hala 650tl. den sıfır 450tl de ikinci elleri,ben kırık makina düşünmüyorum 12 gb. lık alıp sonradan hafızayı arttırmayı düşünüyorum sıfırlar enson kaça kadar düşer bielniniz varmı?
  • Arkadaşlar ben 2 ay önce ps3 süper slim aldim oyunlarinin ve kendisinin ucuz olduğunu düşünerek ilk ps'im olduğundan dolayi bazi sorularim var cevaplarsaniz sevinirim;
    1) God of war 2 oynarken bir anda oyun durdu ve ben kapatma düğmesine 1 kez basarak kapittim fiş çekmekden baska bir yöntem varmi kapatmak için aslinda yaptiğim doğrumudur
    2) Bir de diski genellik le ps3 kapattiktan sonra aliyorum ya da orda birakiyorum bir problem olur mu. Oyundan çiktiktan sonra direk almak istemiyorum çünkü kapaği açinca disk dönüyor sonra duruyor buna sinir oluyorum.
    3)Oyundayken bu donma sebebi nedir 1 kere başima geldi psyi kapattiktan sonra bir daha açip oynadim bu sefer bir şey olmadi diskle alakali bir durummudur oyunu ilersindede donarmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • torradyus kullanıcısına yanıt
    Bende de ps online'da dönüyordu hocam , ben de öyle kapatıyorum. Ayrıca oyundan çıktığınızda diski alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi arkadaş superslim modellere multiman yüklenemeyeceğini , oyunları cihaza yükleme konusunda sıkıntı yaşayacağımı söyledi.Tam olarak kırılamıyormuş vs.Tam da superslim alma arefesinde kafamı karıştırdı.Var mıdır böyle birşey ? Amacım malum sitelerden oyun indirip cihazın içine atıp oynamak.
  • Takip.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.