Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cd takma yeri bana garip geldi ps2 dekilerdeki gibi nostalji yapmış sony
  • selamlar, sırf last of us için forumdan yarın ps3 super slim 12gb alıyorum, HDD takmaya gerek yok dimi? bide beyond oynarız çıkınca ,zaten imzamdan belli pc kullanıcısı olduğum, bütün oyunları pc de oynuyorum exc leer için alıp bi kaç ay sonra satmaya çalışacağım. HDD şart mı? ek paket falan almam hiç bir oyunda takıp oynayacağım sadece her oyun sorunsuz çalışsın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

selamlar, sırf last of us için forumdan yarın ps3 super slim 12gb alıyorum, HDD takmaya gerek yok dimi? bide beyond oynarız çıkınca ,zaten imzamdan belli pc kullanıcısı olduğum, bütün oyunları pc de oynuyorum exc leer için alıp bi kaç ay sonra satmaya çalışacağım. HDD şart mı? ek paket falan almam hiç bir oyunda takıp oynayacağım sadece her oyun sorunsuz çalışsın yeter.

disk ten oynayacaksan yeterlidir 12 gb.
  • Arkadaşlar bu linkteki kasa Super Slim, doğru mudur? Fiyat çok uygun geldi almayı düşünüyorum, önerir misiniz? Ancak garanti ile ilgili birşey göremedim.

http://www.gold.com.tr/sony-playstation-3-500gb-oyun-konsolu_u
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Arkadaşlar bu linkteki kasa Super Slim, doğru mudur? Fiyat çok uygun geldi almayı düşünüyorum, önerir misiniz? Ancak garanti ile ilgili birşey göremedim.

600 küsür lira yazıyor yanlış görmedirsem. bence hiç uygun değil. bir de super silim mi değil mi belli değil. oyun konsolu yazmışlar sadece. bence dh nin ikinci el kısmına bak. referanslı üyelerden temiz olanından al. daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Arkadaşlar bu linkteki kasa Super Slim, doğru mudur? Fiyat çok uygun geldi almayı düşünüyorum, önerir misiniz? Ancak garanti ile ilgili birşey göremedim.

600 küsür lira yazıyor yanlış görmedirsem. bence hiç uygun değil. bir de super silim mi değil mi belli değil. oyun konsolu yazmışlar sadece. bence dh nin ikinci el kısmına bak. referanslı üyelerden temiz olanından al. daha mantıklı.

Şimdi farkettim, super slimmiş, özellikler sekmesinde yazıyor...

2. ele bir türlü güvenemiyorum, çok sıcak bakmıyorum, ancak yine de bakayım, eyvallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bugün 12GB Super SLIM aldım, 500GB cihaz sahipleri'nden bir ricam olacak.

HDD yi çıkartıp, marka modeline bakabilirler mi ?

Selamlar, bende ps3 super slim 12gb aldım, siz takmışsınızdır heralde artık HDD dedim, varmı bi ayarı veya hdd seçiyormu? linkteki hdd yi almayı düşünüyorum da.

http://forum.donanimhaber.com/m_78304382/tm.htm
  • arkadaşlar süper slim nasıl tavsiye edermisiniz bir problemi varmı?
  • Arkadaşlar gold dan 460 tl ye 12gb super slim ps3 aldım. Daha sonra PSN deki oyunların fiyatlarının düşüklüğünü ve avantajlarını görünce hardiskini yükseltmeye karar verdim. Toshiba 2.5 inç 1tb 5400 rpm sata3 hardisk aldım yine gold dan 215tl ya eve geldim ve kızak olmadan taktım. Kızak yerine peçete kullandım. Peçeteyi kıvırıp cubuk şeklindeki yaptıktan sonra U seklinde hem alt hemde ustune sıkıstırın daha sonra kapagı takın canavar gibi calısıyor.Ayrıca FAT32 bıcımlendırme falan ugrasmayın makina kendisi hallediyor. En azından benım gibi acemılere faydası olur bu bilgilerin.
  • arkadaşlar ben bunu almayı düşünüyorum içinden tr fiş çıkmazsa mesela türkiyede fiş başka amerikada başka ya amerikan çıkarsa bende 1 tb harici taşınabilir disk var sanırım ps3 süper slim 3.25 inc mi ne yani 2.5 lik alırsak kızakla yerleştiriyoruz eğer ben bunu aldım beni 4 sene idare edermi bunun fanini filan nerede temizletçem birisi detaylı şekilde anlatabilirmi?
  • Bu super silimler Normal silimlerden daha az sağlam geliyor bana nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bu super silimler Normal silimlerden daha az sağlam geliyor bana nedense.

Bana da super slım dfaha ıyı gıbı gelıyor hem daha karızmatık

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

yavaş çıksın, ps4 2015'ten önce çıkmayacak büyük olasılıkla.

heheh

29 Kasım 2013 çıkış tarihi
  • hayret ne zaman demişim ben onu
  • super slim almak hala mantıklı mı ps4 çıkmışken?
  • Hız konusunda slimlerden fark var mı ?
  • Arkadaşlar kutulu oyun oynarsak 12gb sorun cıkarmı aradada demo indiririm psn plus almayı düşünmüyorm
  • arkadaslar bende ps3 kervanına katılacam tek bır sorum olacak slım mı super slım mmı ?kımı slım dha ıyı dıyo kımı super slım ıyı dıyo karar veremedım yardımcı olursanız sevınırım bırde su en uygun nerde bulabılırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBox1907

Arkadaşlar kutulu oyun oynarsak 12gb sorun cıkarmı aradada demo indiririm psn plus almayı düşünmüyorm

Çıkar. Çünkü kutulu oyunlarda ön yükleme yapıyor. Yer yetmez yani. Direk 500 lüklerden al.

• arkadaşlar merhaba benim 250 gb slim ps3'üm bozuldu yerine 12 gb süper slim ps3 + hdd kızağı alıp eski konsolumun hdd sini takabilirmiyim uyarmı
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.