Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delgado505

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Yokmudur 430 liradan daha düşük bir kampanya GTA 5 için PS3 alalım

http://magaza.taksitle.net/index.php?route=product/product&product_id=54

ben burdan aldım hocam :) bide 320 lik hdd taktık mı tamamdır :)

Çok teşekküler..Peki bu site güvenilirmidir kargo falan kaç günde geldi

Kargo 1 haftada geldi ama hem satıcı hem ürün güvenilir.

• Beyler 12GB PS3 Super Slim aldım buna evdeki eski laptopta bulduğum 80GB HDD yi takıcam uyumlu olur mu modeline bu linkten bakabilirsiniz

http://storage.toshiba.com/storagesolutions/archived-models/mk8032gsx

Birde bunun içerisinde XP işletim sistemi kurulu silmem gerekir mi ? yoksa takıp boş olan kısmını kullanabilirmiyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgazarda -- 21 Temmuz 2013; 2:46:50 >
  • Sata 3 olarak belirtilmiş, 12gb modele bu harddisk uyar mı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=100221&Productid=bd303463

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Sata 3 olarak belirtilmiş, 12gb modele bu harddisk uyar mı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=100221&Productid=bd303463

Sata 3 harddisk takan yok mu hiç , bilgi verebilirseniz sevinirim.

• Beyler bnde ps3 alacağım ama 12 gb alıp hdd li kullanayım yoksa hiç uğraşmayıp 500 gb lık mı alayım karar veremiyorum. Hdd yi ps3 e taktıktan sonra herhangi bi sorun olmasın ve de öyle alırsam nasıl hdd alayım (yani boyut vb) aranızda böyle kullanan var mı ve istediğim zaman hdd yi çıkarıp normal film,müzik te ekleyip pc de de kullanabilir miyim bu ps3 dosyalarına ve daha snra yine ps3 e takacağımdan hdd yi ps3 e zarar verir mi ?. Ve şuan slim 320 ve super slimim 500 gb lığının piyasası nedir,yazar mısınız hiç bi bilgim yok da ?? Teşekkürler.
  • soru sormaya geldim, herkeste aynı dert varmış :)
  • SATA 1 2 3 Hepsi uyuyor arkadaşlar yabancı forumlardan araştırdım.

Benim bütçe bi anda 500 Liraya çıkmayacagı için 12 gb slim alıp yavaş yavaş düzücem.
  • 12gb ps3 ultra slim kullanıyorum. 2.5" 500gb sata2 disk alıp yükseltmeyi düşündüm ama üzerindeki 12gb ssd olduğunu öğrendim. o yüzden 500gb takarken ayrıca mounting bracket diye bi kızak almak gerekiyo. şu an kırılamadı ama 12gb ssd yi üzerinde tutup kırdırıp 1tb harici bağlayıp oyun oynamak daha mantıklı geliyo

http://www.amazon.co.uk/dp/B009CV1OVC
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiTNow

SATA 1 2 3 Hepsi uyuyor arkadaşlar yabancı forumlardan araştırdım.

Benim bütçe bi anda 500 Liraya çıkmayacagı için 12 gb slim alıp yavaş yavaş düzücem.

Teşekkürler bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkader

12 GB Ps3 üme takmak üzere aşağıdaki HDD yi sipariş verdim:

http://www.hepsiburada.com/liste/silicon-power-diamond-d05-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?productId=bd40167&categoryId=100225

1TB, kanımca fiyatı da uygun.

Taşınabilir diskler takılabiliyor mu?

• Beyler ps3 alacağım ama slim mi super slim mi alayım alırken nelere dikkat etmeliyim hiç bi bilgim yok yardımcı olur msnz ? Bi kaç gündür fiyat araştrması yapıyorum kadıköydeki bi kaç mağazayı aradım sordum 500 gb superslim + 2 joystick + hdmi + pes 2013 en son 750 olur gibi geldi bana. Bir tanıdığında 1 yıl garantili temiz 320 gb slim 2 joystick 4 oyunlu ps 3 ü var. Sizce ne yapayım slim mi super slim mi ? Alırken nelere dikkat etmeliyim ? İşteyim çalışıyorum dolayısıyla tam olarak araştıramıyorum lütfen yardımcı olun,teşekkürler.
  • Beyler 12 gb için alacağınız HDD'lerin özelliklerinin şööyle olması lazım:

Sata
    2,5"
    5400rpm
    7.5-9.5mm
    Bunlara dikkat edin ve kızak almanıza gerek yok ben HDD'yi takıp yanına kağıt sıkıştırdım mis gibi çalışıyor boşuna para vermeyin
  • Hocam bu ürün Pal mı NTSC mi peki.
  • Sağol kardeş. Tekrar hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar,
    bugün nasipse 12 gb ps3 cihazımız geliyor. Hdd olarak hitachi 500 gb sata 3/5400 rpm bir ekipmanı kullanacağım yalnız bu hdd daha önce dune cihazımda takılıydı ve içinde yüklü film vs uygulamalar var.bu hhd yi ps3 içine taktığımızda format yapabiliyor muyuz? Kısaca hdd içeriğini temizleyebilecek miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

Arkadaşlar,
    bugün nasipse 12 gb ps3 cihazımız geliyor. Hdd olarak hitachi 500 gb sata 3/5400 rpm bir ekipmanı kullanacağım yalnız bu hdd daha önce dune cihazımda takılıydı ve içinde yüklü film vs uygulamalar var.bu hhd yi ps3 içine taktığımızda format yapabiliyor muyuz? Kısaca hdd içeriğini temizleyebilecek miyiz?

Eğer kullanacağın HDD FAT32 formatındaysa HDD yi takıp PS3 ü açtığında sistem yeni HDD var bilgileri buraya taşıyım mı diye sorduğunda evet dersen içindeki her şeyi silecek ve kendi bilgilerini yükleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgazarda

quote:

Arkadaşlar,

Eğer kullanacağın HDD FAT32 formatındaysa HDD yi takıp PS3 ü açtığında sistem yeni HDD var bilgileri buraya taşıyım mı diye sorduğunda evet dersen içindeki her şeyi silecek ve kendi bilgilerini yükleyecek

Öncelikle yorumunuz için teşşekkür ediyorum.Ama benimki sata 3.0Gb/s bir sıkıntı yaratır mı acaba?

• Yeni hdd taktim.
    Kızak takmadan kağıtla sıkıştırdım. Dosyaları yeni hdd ye oluşturma ekranında % 53 e gelince kitleniyor ve öyle kalıyor.Bir kaç kere denedim hep % 53

neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 27 Temmuz 2013; 16:06:41 >
  • arkadaşlar kızak isteyen varsa bende var süper slim için orjinal sony den almıştım ama süperslim yerine slim makina alınca elimde kaldı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilgazarda

quote:

Arkadaşlar,

Öncelikle yorumunuz için teşşekkür ediyorum.Ama benimki sata 3.0Gb/s bir sıkıntı yaratır mı acaba?

Kendi sorumu kendim yanıtlıyorum.
    1. Hdd yi dışarıda formatlamanıza gerek olmadan cihaz kendisi yapıyor.
    2. 2.5 " sata 3 hdd kullanımında sıkıntı yok.

Herkese iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.