Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kahramankonsol.com/PS3-SUPERSLIM-12GB-3D-PAL,PR-59.html

bunu alcan tavsiye eder misiniz ? ek olarak 500 gb lık seabyte hdd var
  • 500 liraya silimi aldım, sonra 2008 de aldığım 500 gb lik harici diski açtım, içinden sabit diski aldım, taktım, mis gibi oldu.

Başka şehirde okuyorum, tatillerde eve giderken çok rahat olacak, xbox 360 arcade var bir de bende, adaptörü süper slim kadar.
  • beyler her superslim ps3 12 gb kırılabilir mi ayrıca 500 gb harddisk var onu eklesem bir sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosi35 -- 24 Aralık 2013; 16:09:59 >
  • up
  • kosi35 K kullanıcısına yanıt
    her ps3 kirilabilir ayrica 12gb yetmez kirdirdiginda cunku butun oyunlar harddiske yukleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

her ps3 kirilabilir ayrica 12gb yetmez kirdirdiginda cunku butun oyunlar harddiske yukleniyor.

hocam işte ben diyorumki bende 500 gb harddisk var onu ps3 superslime eklesem nasıl olur olur mu birde her ps3 superslim kırılabilir diyosun yani
    evet kirilabiliyor harddisk ise takilabiliyor die biliyorum ama bnde yeniyim o yuzden bilmislik yapmiyayim.

• sağol hocam tam olarak bilen biri var mı her ps3 superslim kırılır mı
  • kiriliyor hocam ondan eminim fiyati 200tl fln. belki dha uygunada vardir dogu bankta

• arkadaşlar ben yeni ps3 süper slim 12gb aldım. hard disk takıcam.Taktıktan sonra oyunları online oynayabilirmiyim?
  • berkay143 kullanıcısına yanıt
    Oynayabilirsin herhangi bir sorun olmaz. Disk degisimi cihazin orjinalligini bozmuyor.

Disk eklemen herhangi bir sorun olusturmaz. Kirilabilir mi tam bilmiyorum ama eger kiriliyorsa bile zaten disk eklemek zorunda kalacaksin

• teşekkürler
  • Arkadaşlar selam,

Dün media marktan 549 TL ye ulta slim aldım. Oynadıgım tek oyun fifa o yuzden hafıza yukseltme falan istemıyorum. Ancak elimde 500GB hard disk var usb den taktım okumadı. Nedenini bilen var ? İçinde bir suru film ve muzik var.
  • crank23 kullanıcısına yanıt
    HDD'nin formatı FAt32 olmak zorunda. NTFS ise okumaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

HDD'nin formatı FAt32 olmak zorunda. NTFS ise okumaz.

Hoppa sıctık yani :) hdd deki verileri pc ye atıp hdd yi formatlayıp FAT32 olarak.tekrar pc den verileri oraya atıcam yani :D
  • Merhaba Arkadaşlar

Bir süre önce kadar superslim aldım ve bir kaçtane problemim var. Öncelikle god of war 3 oynarken ses ve görüntü bazen kayıyor görüntü önce ses sonra geliyor gibi ve baya ilerledikten sonra heros'u öldürüceğim yere giderken bi yerde bug oluştu ve gelmesi gereken yaratıktlar gelmedi doğal olarak oyuna devam edemedim. (gameplay'lerini izledim eksik yaptığım birşey yok)
    Sorunun cd'de olabilecğeini düşünüp gidip yeni bir god of war 3 aldım bu yeni aldığımın tek farkı platinium olmasıydı. Bu kezde ps3 superslim bu cd'yi hiç çalıştırmadı. Başka bir supersilmde denedim sonuç yine aynı ancak oyun ps3 slim'lerde çalışıyor bunlar hakkında bilgisi olan varmı veya beni yönlendirebilecek olan ?
  • skid_row kullanıcısına yanıt
    ilk aldığın cd de oyna sadece hdmı kablonu kontrol et yada en iyisinden al sarı uçlu ve kalın olandan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

ilk aldığın cd de oyna sadece hdmı kablonu kontrol et yada en iyisinden al sarı uçlu ve kalın olandan

Biraz geç gördüm cevabınız için teşekkür ederim ancak sarı uçlu HDMI kullanıyorum ilk aldığım günden beri.
    Araştırıp anladığım kadarıyla superslim ve slim'ler arasında ufak tefek kalite farkları söz konusu.
    Superslimlerin elimdeki gow3 platinuim u çalıştırmaması gibi veya oyunlarda ses ve görüntünün senkranizasyonunun kayması gibi bunlar superslim'lerin bir çoğunda olan kronik problemler
  • Arkadaşlar Ps3 Super Slim 12 GB ile GTA 5 oynayan varmı bi sorun çıkartıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.