Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özbay044

Arkaaslar bendede süper slim var ama psn de demolara girdigimde donuyor makineyi kapatip acmak zorunda kalıyorum dili ingilizce yaptim olmadı hicbirsey kar etmedi kafayi yedirtecek bana

Bende de öyleydi son güncellemeyi kur düzelir. Eski güncellemeden kaynaklı herkeste olan bir problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

quote:

Orijinalden alıntı: özbay044

Arkaaslar bendede süper slim var ama psn de demolara girdigimde donuyor makineyi kapatip acmak zorunda kalıyorum dili ingilizce yaptim olmadı hicbirsey kar etmedi kafayi yedirtecek bana

Bende de öyleydi son güncellemeyi kur düzelir. Eski güncellemeden kaynaklı herkeste olan bir problem.

Kurdum zaten 4.60 yuklu suanda yeni güncelleme de gelmedi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: BLACKflagg

Merhaba Arkadaşlar PS3 Alıcam Hiç Bir Bilgim Yok 12 GB mı Yoksa 500 GB mı Almalıyım GTA 5 i Açarmı 12 GB Açsada Başka Oyun Oynayabilirmiyim

ACİL CEVAP VERİN LÜTFEN

12gb lık modelde gta 5 oynuyorum sıkıntı yok

Gta 5 son güncellemelerle beraber kaç gb alan tutuyor birde 12 gb de kasma yaşadın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xperian

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar PS3 Alıcam Hiç Bir Bilgim Yok 12 GB mı Yoksa 500 GB mı Almalıyım GTA 5 i Açarmı 12 GB Açsada Başka Oyun Oynayabilirmiyim

ACİL CEVAP VERİN LÜTFEN

Gta 5 son güncellemelerle beraber kaç gb alan tutuyor birde 12 gb de kasma yaşadın mı ?

Ben oynuyordum 12 gb ken sonra guncelleme fln 500 mbden az yer kaldi die uyari verdi bende 500 gb hdd sipariş ettim yarın elimde . iki üç guncelleme daha gelirse yer kalmaz online oynayamazsın hdd takviyesi şart (guncelleme olmadan kullanıp online oynamazsan sorun yok kasmaz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalkilicalii -- 6 Temmuz 2014; 16:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dalkilicalii

quote:

quote:

quote:

ACİL CEVAP VERİN LÜTFEN

Ben oynuyordum 12 gb ken sonra guncelleme fln 500 mbden az yer kaldi die uyari verdi bende 500 gb hdd sipariş ettim yarın elimde . iki üç guncelleme daha gelirse yer kalmaz online oynayamazsın hdd takviyesi şart (guncelleme olmadan kullanıp online oynamazsan sorun yok kasmaz.)

Başka oyun yüklumu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dalkilicalii

quote:

quote:

quote:

ACİL CEVAP VERİN LÜTFEN

Başka oyun yüklumu ?

Şuan deil pes fln oynuyom gta dışında 500 gb hdd elime geçince baslicam demoları , free to play'lari indirmeye

• 370mb falab bos alan kaliyor kullaniciya iste. Kasma falanda yok onlinrda oynuyorum bi sikinti gormedim.

• quote:

370mb falab bos alan kaliyor kullaniciya iste. Kasma falanda yok onlinrda oynuyorum bi sikinti gormedim.

Online da insan varmı alınca boş boş gezmeyelimde

• quote:

quote:

370mb falab bos alan kaliyor kullaniciya iste. Kasma falanda yok onlinrda oynuyorum bi sikinti gormedim.

Var var

• quote:

quote:

quote:

Var var

Tamam saol.

• Benim cihaz Ps3 Super Slim. Hdd takmak için kızağını bir de Samsung HN-M101MBB aldım ama aldığım hdd i kullanmak için ps3 ümü kırdırmam gerekiyor mu? acil yardım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmczmcboy -- 10 Temmuz 2014; 1:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmczmcboy

Benim cihaz Ps3 Super Slim. Hdd takmak için kızağını bir de Samsung HN-M101MBB aldım ama aldığım hdd i kullanmak için ps3 ümü kırdırmam gerekiyor mu? acil yardım lütfen...

Gerekmiyor direk tak.

• Bugün 500 gb sipariş verdim inş. elime ulaşıcak peki psn üyelik alıcam oyunlar kaç gb ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmczmcboy

Ps3 Super Slim Toshiba MQ01ABD100 model hdd i destekler mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/25-1tb-sata-20-8mb-onbellek-5400rpm-harddisk.html#genel-bakis vatan computer

http://www.n11.com/toshiba-mq01abd100-25-inc-1tb-int-hard-disk-P13288485?cid=800105_13288485 n11

olursa almak isteyenler burdan alabilir

Ben n11 den Toshiba MQ01ABD050 500 gb aldım taktım sorunsuz kullanıyorum
    Kızak vs gerekmiyor kağıtla sıkıştırdım ben
    Edit:benim dediğim 124 tl bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalkilicalii -- 12 Temmuz 2014; 17:48:10 >

• Arkadaşlar Hepinize Merhaba..
    En Acilinden Sizlerin Yardımına İhtiyacım Var..
    Şimdi PS3 Alacağım fakat SLİM mi yoksa SUPER SLİM mi olsun kararsız kaldım..
    Duyduğuma Göre Super'in ısınma sorunu var diyorlar?Bu Doğru mu?
    Ayrıca sadece SLİM alırsam ileride kırdırma şansım var mı?
    Birde bi dükkanda sordum aklıma takıldı..12GB'a 500GB HDD koyacak arkadaş ve öyle satın alacağım..
    Garanti Kapsamından Çıkmayacak Diyor?Doğru mu yoksa beni keklemeye mi çalışıyor :D
    Lütfen Yardımlarınızı Esirgemeyiniz..
  • Ben super slim 12 gb kullanıyordum 12 gb az geldi 500 gb hdd aldım yaltım sorunsuz kullanıyorum . Kırdırma konusuna gelince slimlerde bazıları kırılıyor versiyon atarak ama super slimlerde 250 tl civarı çip taktırılıyor ve anakarta fazlasıyla müdahale ediyor pek iyi değil. İyisimi sen kırdırılabilir bi ps3 fat ya da slim al ikinci el sıfır farketmez ver 60-70 tl ver kırdır ps3 e fiİksel müdahale etmeden sorunsuz kullan (kusura bakma biraz uzun oldu)

• Arkadaslar merhaba...ntsc-j ile pal in farki sadece blueray filmlerde oynatmama mi?baska farki var mi ayrica 500gb super slim 700 tlye buldum pahali mi?hdmi yada oyun yok sadece konsol+1kol

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaslar merhaba...ntsc-j ile pal in farki sadece blueray filmlerde oynatmama mi?baska farki var mi ayrica 500gb super slim 700 tlye buldum pahali mi?hdmi yada oyun yok sadece konsol+1kol

Onaylama tusu ntscj lerde o , digerlerinde x.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.