Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HDD'nin 1 TB olması gerekmiyor. 2,5" HDD olsun yeter .
    Ama tavsiyemiz tabi ki 1 TB.
  • Ps3 ile ilgili genel soru sormak istiyorum. Bu cihazlara oyun nasıl kuruluyor? Sadece diski takıp oynamaya mı başlıyorsunuz? 12 Gb olan küçük modeline en fazla kaç oyun yüklenebilir? 12 Gb az değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Ps3 ile ilgili genel soru sormak istiyorum. Bu cihazlara oyun nasıl kuruluyor? Sadece diski takıp oynamaya mı başlıyorsunuz? 12 Gb olan küçük modeline en fazla kaç oyun yüklenebilir? 12 Gb az değil mi?

Oyun kurulmuyor.Diski takıp oynayacaksın .12gb yetmiyor malesef bende var ne yazıkki.Harddisk almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba..Yeğenimehttp://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-3-12-gb-super-slim-kasaoyun-konsolu/productDetails.aspx?productId=oyunsony7527&categoryId=1200413 adresindeki 12 gb konsoldan aldım.Sipariş bugün ulaşır,yarında gittigidiyordan aldığım kızak elime geçecek.İkinci el 2.5 inch 250 gb hdd ilave edeceğim.Bu harddisk'e Ntfs olarak mı format atılacak?Ya da aldığım haliyle hiç uğraşmadan doğrudan taksam ps3 görüp format atar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyt1977 -- 18 Haziran 2013; 12:49:45 >

• 500gb lık olana oyun kuruluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor.

HDD'nin 1 TB olması gerekmiyor. 2,5" HDD olsun yeter .
    Ama tavsiyemiz tabi ki 1 TB.

kulladığım laptop baya eski içinde 300 gb hdd var bunu söküp ultra slime taksam uyar mı acaba?
    Laptop ölmeden önce bir işe yarasın :D
  • Arkadaşlar işlemi gerçekleştirdim,çok kolay bir şekilde halloluyor.Eski bir 2.5 inçlik 250 gb diski NTFS olarak biçimlendirdim.PS3'e son versiyonu yükledim.Gittigidiyor'dan aldığım kızağa HDD montajını gerçekleştirdim.Ps3 üstündeki plastik kapağı açıp kızak içinden çıkan mavi vida ile kasaya kızağı sabitledim.Ps3'ü taktığınız anda otomatik olarak tanıyor ve bilgileri aktarmaya başlıyor.Yapılacak işlemlerde yanlış ya da hatalı bir şey yapmak imkansız gibi zaten.
  • arkadaşlar 420 tl ye 12GB SDD süper slim kasa aldım sıfır cihaz 160 gb hdd taktırdım fiyata dahil sizce fiyat iyimi ?
  • www.playstation.coma gir sağ üstte kaydol var ordan kaydol (ülkeni amerika seçmeni tavsiye ederim tür yaparsan ps storedan bişi alamazsın) yerini flan yazmak için şunları kullan: 2499 Summit Park Avenue
    Southfield, MI 48076 (MI is in fact Michigan) MI Michigan demek @kaoslordu100
  • www.playstation.coma gir sağ üstte kaydol var ona tkla (ülkeni aerika seç türkiye seçersen ps storedan bişi indiremezsin) ID gibi bişiler sorcak yaz (ID email demek) sonra yerini posta kodunu sorar şunları gir : 2499 Summit Park Avenue
    Southfield, MI 48076 (MI is in fact Michigan)
  • bence çok hızlı olması ssd olmasından kaynaklanıyor... 2x2=4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deimos.

Arkadaşlar bir sorum olucak ben psnden oyun almayı düşünmüyorum sadece kutulu alıcam ama oyunların güncellemeleri ve saveleri 12gblık ps3 okadar zorlarmı illa 500 gblık mı al dersiniz

12 gb disk psn den bir oyun indirebilirsen şanslısın.. oyunların boyutları ortalama 10 gb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Lussian^^

quote:

Arkadaşlar bir sorum olucak ben psnden oyun almayı düşünmüyorum sadece kutulu alıcam ama oyunların güncellemeleri ve saveleri 12gblık ps3 okadar zorlarmı illa 500 gblık mı al dersiniz

12 gb disk psn den bir oyun indirebilirsen şanslısın.. oyunların boyutları ortalama 10 gb...

arkdaşım al 12 gb ps3 ü sonra bir bilgisayarcıdan ikinci el 40-60 tl arası 2'5 lik 120 gb HDD alırsın boşuna fark ödeme o kadar .HDD yuvası için kızakta alma araya karton koyarsın kızak 60 tl cıvarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Lussian^^

quote:

arkdaşım al 12 gb ps3 ü sonra bir bilgisayarcıdan ikinci el 40-60 tl arası 2'5 lik 120 gb HDD alırsın boşuna fark ödeme o kadar .HDD yuvası için kızakta alma araya karton koyarsın kızak 60 tl cıvarında

arkadaş doğru demiş elinde disk varsa masrafta etmemiş olursun

• Arkadaşlar daha önceden ps1 serisi vardı optigi bozulunca bida yüzüne bakmadım konsolların.. yeniden oyun dünyasına dönmek istiyorum.

1) Ps3 ün hangi modelini seçmeliyim Slim mi? yoksa ultra slimmi ?
    2) 12gb olan versiyonunu alsam elimde eski laptopumdan kalan 250gb sata hard disk var uyarmı acaba?

Bu Kampanya hoşuma gitti sizce alınırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

500gb lık olana oyun kuruluyor mu?

PS3'de oyun kurulumu yapilmaz disk takilip oynanir ama psnden birsey indirirseniz bu harddiskde yer kaplar

• http://www.worldbazaar.com.tr/tr/ps3-aksesuar/sony-ps3-hdd-kutusu.html?controller=404
    burda kızak 48 tl
    100 150 tlye de 500 gb hdd bul pc den formatla sana patlıyacağı
    198 tl+ps3 12 gb fiyatları 400 450 tl civarı 697 tl ye 500 gb süper slim ps 3 ünüz olurhttp://www.bimeks.com.tr/urun/125447/sony-ps3-500-gb-super-slim-oyun-konsolu.aspx bimeks te ise 500 gb süper slim fiyatı 600 tl civarlarında yani bir fark yok arkadaşlar boşuna ayrı masraf hele 500 gb lık paket halinde sony den alınan hdd fiyatı 250 tl civarı yani bu demek olurki bide bu paketi alırsanız 700 tl eder yani kendinizi kazıklarsınız arkadaşlar 12 gb kessinikle tuzak bunları araştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: knidos

Arkadaşlar daha önceden ps1 serisi vardı optigi bozulunca bida yüzüne bakmadım konsolların.. yeniden oyun dünyasına dönmek istiyorum.

1) Ps3 ün hangi modelini seçmeliyim Slim mi? yoksa ultra slimmi ?
    2) 12gb olan versiyonunu alsam elimde eski laptopumdan kalan 250gb sata hard disk var uyarmı acaba?

Bu Kampanya hoşuma gitti sizce alınırmı?

1- Ultra slim demeyin gerçeği Super Slim

Super Slim al çok hafif

2- Büyük ihtimalle uymaz.

• Arkadaşlar,

samsung marka 2,5'' 5400 rpm bir hard disk alıp ps3 ultra slim modelinde kullanmak istiyorum sorun olur mu? her 2.5'' lik modeller uyumlu mu? nelere dikkat etmeliyim?

Bir de 5400 rpm mi yoksa 7200 rpm mi önerirsiniz?
  • bizim bu makineler kablosuz internete bağlanıyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.