Hocam PS3 HDD sökmeme gerek yok çünkü HDD yeri boş.Direk Kızak ile HDD takmam lazım . 12 GB HDD ' yi mi sök diyorsun sen ?
12GB SSD alan cihaza gömülü olarak geliyor. Dahili bellek. Sökme şansınız bulunmuyor.
HDD taktığınızda sistem belliği Hard Disk olarak gözükür ve 12 GB'lık alan HDD takılı olduğu sürece iptal olur.
Ayrıca kızak olayına da GittiGidiyor.com'dan bakabilirsiniz. Ben Kahraman Elektronik'in (İstanbul / Kadıköy esnafıdır) GittiGidiyor sayfasından kargo dahil 45 TL'ye almıştım. Dükkana arabayla gidipte alabilirdim ama o an pek uğraşmak istemedim. Sağlam yerdir Kahraman Elektronik. Sayısız alışverişim oluyor oradan. Aynı zaman da Kadıköy esnafının çoğundan ürün almışımdır. ^_^
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
Beyler 12 gb süper slim ps3 430 tl ye buldum. Ama orjinal Sony garantili değil. Dükkan kendi garantisini veriyor. Sizce fiyat iyimi ? Almaya değermi ?
Güvenilir yer mi ? dükkan var dükkan var çünkü,merdiven altı incin top oynayan yerde mi ? yoksa büyük mağaza kıvamında müşteriye önem veren faturasını kesen kendi bünyesinde teknik servisi barındıran biryer mi ? fiyat iyi ama bunun gibi soruların cevaplanması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Delphi Diesel
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
Beyler 12 gb süper slim ps3 430 tl ye buldum. Ama orjinal Sony garantili değil. Dükkan kendi garantisini veriyor. Sizce fiyat iyimi ? Almaya değermi ?
Güvenilir yer mi ? dükkan var dükkan var çünkü,merdiven altı incin top oynayan yerde mi ? yoksa büyük mağaza kıvamında müşteriye önem veren faturasını kesen kendi bünyesinde teknik servisi barındıran biryer mi ? fiyat iyi ama bunun gibi soruların cevaplanması lazım.
Hocam dükkan Kahraman Elektronik
Teşekkürler.
örnegin 12 gb süperslim aldım oyunlarımı orjinal olarak dışarıdan alıyorum her oyunu oynuyamam mı ?
oynarsın ya olur mu öyle şey
kimi oyunların on yüzü 15 gb falan diyorlar yetmez diyorlar ondan korktum bende gerçi futbol oynamak için alıyorum ama olsun arada onlarıda oynarım :)
bir sorum daha olacak 12 gb lik olan modelını almış bulunuyorum the walking dead yada god of war alsam oynayabilirmiyim hafızası yeterli gelir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: fawkes88
bir sorum daha olacak 12 gb lik olan modelını almış bulunuyorum the walking dead yada god of war alsam oynayabilirmiyim hafızası yeterli gelir mi ?
Aynı model bendede var.6 oyunum var hepsinide rahatca oynuyorum.Artı 2 de fragman yüklü.
teşekkür ederim güzel oldu bu :)
fat makine çok karizma ya
Arkadaşlar bir sorum olucak ben psnden oyun almayı düşünmüyorum sadece kutulu alıcam ama oyunların güncellemeleri ve saveleri 12gblık ps3 okadar zorlarmı illa 500 gblık mı al dersiniz
PS 3 alma arifesindeyim, Slim ve Süper Slim arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? Bu arada n11 uygun geldi, önerir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Deimos.
Arkadaşlar bir sorum olucak ben psnden oyun almayı düşünmüyorum sadece kutulu alıcam ama oyunların güncellemeleri ve saveleri 12gblık ps3 okadar zorlarmı illa 500 gblık mı al dersiniz
Bazı oyunlarda zorunlu yükleme oluyor, yoksa oyun çalışmıyor. 12 GB'lık model bluray film izleyenler için düşünülmüş. Oyun için alırsan eninde sonunda boş yer konusunda sıkıntı yaşayacaksın.
Cevabın için teşekkür ederim
kablosuz internete nası bağlayabilirim bu makineyi fazla bilğimde yok bu konuda
quote:
Orijinalden alıntı: fawkes88
Ben de araştırmıştım bu durumu. Genel kanı yetmediğinden yana.. Bazı oyunlar varmış ki sadece güncellemeleri 17 gb tutuyormuş vesaire.
Arkadaşlar 12gb super slim sahibiyim. Bir kaç bir şeyde ben söyleyeyim. Şuan elimde gow ascension,pes2013 ve GT5 var. Bu oyunlara güncelleme geldi ve hepsini güncelledim. Dün merak edip ne kadar kaldı diye sistemden baktım. Sonuç olarak 4.5gb kalmış olduğunu gördüm ve bu bende biraz hayal kırıklığı yarattı Yani demem o ki 12gb super slim alan birisi yanında elbet bir hdd alsın mutlaka. Benim gibi sonradan almayın yani
HDD'nin illa ki 1 TB mı olması gerekiyor? Yoksa herhangi bir Sata 2 - 2,5" HDD olsa olur mu?