Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Razor.

quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

Kızak olmadan hdd takma videosu. K.kartı kullanmışlar. Sıcaklık sorun çıkarır mı bilemiyorum, sorumluluk kabul etmeyiz demişler aşağıda.

http://www.youtube.com/watch?v=-iOlupRFH6g

Kızaklar epey pahalıymış, Çin den alırsan 5 tanesini 50$ a veriyorlar.

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Sony-PS3-ACC- -PS3-HDD-Boxed//Oyun-Aksesuarlari/Playstation-3/urunno=0000000424053

Kızak ile 250 GB HDD 222 TL.

Çok pahalı yahu, ben slim kullanıcısıyım. 1 tb diski 175 e aldım. 40 liraya kızak almış olsaydım bile o fiyata ulaşmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimliksiz1903

quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

almak isteyen biraz daha bekler ps4 alir zaten. bosuna ugras kanimca.

Ezbere konuşuyorsunuz PS4 4K tv rahat uyumlu bir ürün 4k tv 3000TL PS4 2000TL =6BİN TL Varmı elinde yok olsa bile o para
    Bir oyun konsoluna bağlanmaz bağlayan ya çok zengin yada çook AKILLIDIR

4k TV derken ? PS4 2000 TL diyorsun buna bir kanıtın var mı acaba ?
  • quote:

quote:

Ezbere konuşuyorsunuz PS4 4K tv rahat uyumlu bir ürün 4k tv 3000TL PS4 2000TL =6BİN TL Varmı elinde yok olsa bile o para

ALIN LA BUNU
    NE DİYO BU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

quote:

quote:

ALIN LA BUNU
    NE DİYO BU ?

cevap vermeye yeltenmedim...

• Benim slim in blu-ray i bozuldu. Yenisi için yetkili servisin verdiği fiyat 177€. Yeni bir cihaz alınıyor o parayla :-)

• beyler bu dönemde super slim ps3 yada daha dogrusu ps3 alınır mı ya 5-6 ay sonra ps4 gelecekken ? mantıklı bir alım olur mu yani ilk PS'ınım olacak bir de benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

n11de gezinirken gördüm fiyat oldukça iyi alıcaklar kaçırmasın.

http://www.n11.com/play-station-3-500-gb-slim-P12831856?cid=601003_KOT-BR-oyun_playstation-3_C767&gclid=CIe4stq12bYCFYJP3god_wUAmg

Bi hevesle aldım süperslimden geçen ay geri sattım gittim tekrar 320 slim aldım.Sırf CD Okuma sesi ve CD koyma yeri yüzünden.süperslimler benim hiç hoşuma gitmedi insana normal slimdeki ps3 havasını kesinlikle vermiyor.Tamam tasarım güzel olabilir ama PS3 Slim ve Fattaki karizmanın Ksi bile yok.12 GB alıcak olan varsa hiç düşünmeden vazgeçsin Xboxda 4 GB yine bi şekilde yetiyor fakat PS3 de 12 Gb kesinlikle yetersiz + Plus gibi oyuncu alemine sunulmuş süper bi hizmetten faydalanamassınız.Psn indirimlerini saymıyorum bile.

Süperslimle ilgili başıma gelen bi olay var , teknosaya girdim ilk çıktığında almak için elemanla aramızdaki 3 dk süren muhabbet şöyle

-merhaba ps3 bakıcaktım
    -tabi buyrun bakalım
    neyse reyona geldik eleman demezmi işte playstation 3 şu gördüğünüz cihaz :) sağol bende köyden buraya görmeye geldim nasıl bişey hep merak ediyodum diyince yüzüme bakmaya başladı:)

"+ Plus gibi oyuncu alemine sunulmuş süper bi hizmetten faydalanamassınız.Psn indirimlerini saymıyorum bile."

Kesinlikle yanlış bir yorum. Hepsinden faydalanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

http://www.hepsisony.com/?urun-5535-Sony-PS3-Mavi-500-GB-Limited-Edition-2--Dual-Shock-Hediye-.html

899 TL.

Benim düşünceme göre çok yersiz bir fiyat artışı olmuş.

Mavi renk çok hoş durmuş ve 2 kol birden geliyor. Sadece Mavi renk için bile alınabilir ama 12 GB PS3 aldıktan sonra hem 500 GB taktırdın , hem de bir kol daha aldın. O fiyattan çok daha aşağıya gelir.

Ben 2 ay önce aldım PS3 12 GB.
    Keşke bekleseydim 3 ay daha . ÇÜNKÜ :

http://www.n11.com/play-station-3-500-gb-slim-P12831856?cid=601003_KOT-BR-oyun_playstation-3_C767&gclid=CIe4stq12bYCFYJP3god_wUAmg

• quote:

quote:

Bi hevesle aldım süperslimden geçen ay geri sattım gittim tekrar 320 slim aldım.Sırf CD Okuma sesi ve CD koyma yeri yüzünden.süperslimler benim hiç hoşuma gitmedi insana normal slimdeki ps3 havasını kesinlikle vermiyor.Tamam tasarım güzel olabilir ama PS3 Slim ve Fattaki karizmanın Ksi bile yok.12 GB alıcak olan varsa hiç düşünmeden vazgeçsin Xboxda 4 GB yine bi şekilde yetiyor fakat PS3 de 12 Gb kesinlikle yetersiz + Plus gibi oyuncu alemine sunulmuş süper bi hizmetten faydalanamassınız.Psn indirimlerini saymıyorum bile.

Süperslimle ilgili başıma gelen bi olay var , teknosaya girdim ilk çıktığında almak için elemanla aramızdaki 3 dk süren muhabbet şöyle

-merhaba ps3 bakıcaktım
    -tabi buyrun bakalım
    neyse reyona geldik eleman demezmi işte playstation 3 şu gördüğünüz cihaz :) sağol bende köyden buraya görmeye geldim nasıl bişey hep merak ediyodum diyince yüzüme bakmaya başladı:)

"+ Plus gibi oyuncu alemine sunulmuş süper bi hizmetten faydalanamassınız.Psn indirimlerini saymıyorum bile."

Hocam bu konularla ilgili belliki hiç bi bilgin yok çok iyi yansıttın bunuda :) 12 GB Veri alanı ile nasıl oluyorda plustan faydalanabiliyosunuz cidden merak ettim? Sadece infamous 2 15 GB Hitmani saymıyorum bile.Napıcaksınız arcade oyunmu oynıcaksanız sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 25 Nisan 2013; 13:26:56 >

• quote:

quote:

quote:

-merhaba ps3 bakıcaktım
    -tabi buyrun bakalım

12 GB Veri alanı ile nasıl oluyorda plustan faydalanabiliyosunuz cidden merak ettim? Sadece infamous 2 15 GB Hitmani saymıyorum bile.Napıcaksınız arcade oyunmu oynıcaksanız sadece :)

Pardon ben yanlış anlamışım. Donanımdan bahsettiğini sandım ama sen hafızadan bahsediyormuşsun O zaman kesinlikle +1

• quote:

quote:

quote:

quote:

-merhaba ps3 bakıcaktım
    -tabi buyrun bakalım

12 GB Veri alanı ile nasıl oluyorda plustan faydalanabiliyosunuz cidden merak ettim? Sadece infamous 2 15 GB Hitmani saymıyorum bile.Napıcaksınız arcade oyunmu oynıcaksanız sadece :)

Pardon ben yanlış anlamışım. Donanımdan bahsettiğini sandım ama sen hafızadan bahsediyormuşsun O zaman kesinlikle +1

Hocam alan olarakta yetersiz zaten Bi MGS 4 yada GT5 oynamak isteseniz malesef oynayamassınız.İkisininde sadece önyüklemesi+saveler felan 7-8 GB.
    12 GBlık modelin tek artısı elinizde HDD varsa kızak alıp takmak olur bu yüzdende sıfır konsol çok uygun fiyata gelmiş olur.Şu an 420 TL gibi rakamlarda geziyo fiyatları 12GB Modellerin.Ama şahsen tercihim her zaman 320 normal slimden yana olur süperslimleri hiç beyenmedim özellikle BD giriş yerini.O piano black kısımlarıda silince çok çabuk çiziliyor.Bi hata ettim gittim süperslim aldım ama tekrar satıp electroworldden 320lik normal slim aldım.Normal slim gibisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 25 Nisan 2013; 13:36:04 >

• Hocam çok haklısın da ben kitapçığına baktım 8 GB bize alan veriyor. Önyükleme yaparsın ama tamamen kurulumu 8 GB . (GT5) Ben önyükleme ve savelerle GT5 oynuyorum. Ama elime bi miktar para geçirdiğimde hemen Sony'nin 250 GB harddiskleri var. Kazık ile beraber 220 TL. Ondan alırsam rahatlarım. Yoksa dediğin gibi harddisksiz olmaz bu iş .

Edit : Çok haklısın yine. Ben çok alete takılmadığım için SüperSlim çok şık duruyor gözümde. Ama Slim gibisi de yok yani o işin gerçeği . Yine de SüperSlim'imden memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 25 Nisan 2013; 13:43:14 >
  • bende PS3 süper slim aldım.Normal LCD televizyonumda 1080P ile sorunsuz kullanıyorum.Ancak kullandığım Benq E2420 monitörümden görüntü alamıyorum (Monitörümde 1080P ye ayarlı) Yalnız bu sorun bildiğiniz klasik çözünürlük ayarlarıyla ilgili değil. Arkadaşımın kullandığı normal bir slim'i monitörüme bağladığım zaman sorunsuz çalışırken, aynı ayarlarda yapılandırılmış süper slim çalışmıyor.Sinyal geliyor ama simsiyah bir ekran var.Bu durum sadece monitörde oluyor.LCD TV de sorun yok.Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • Arkadaslar bu makinede blueay film izleyen varmı filmi takıorum alttan üsten çizgiler bırakıyor sony kumandamda var bluray hicbirsekilde ayar bulamadım yardımcı olacak varmıdır saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar bu makinede blueay film izleyen varmı filmi takıorum alttan üsten çizgiler bırakıyor sony kumandamda var bluray hicbirsekilde ayar bulamadım yardımcı olacak varmıdır saygılar

Blu-Ray diskinizde problem olabilir.
  • tüm filmlerde aynı dostum bir ayarı var illaki ama ben bulamıyorum saygılar
  • Biri bu hafıza işini ve yükleme işini anlatabilir mi?
  • 12GB hiçbirşeye yetmez emin olun.

Super Slim PS3'ü alır almaz hem 1TB HDD hemde Sony'nin HDD kızağını aldım.

Sistem ayarlarında depolama yeri olarak HDD gözüküyor yani kısacası 12GB HDD alanı iptal oluyor.

(HDD kızağına 45-50 TL'den fazla vermeyin sakın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

12GB hiçbirşeye yetmez emin olun.

Super Slim PS3'ü alır almaz hem 1TB HDD hemde Sony'nin HDD kızağını aldım.

Sistem ayarlarında depolama yeri olarak HDD gözüküyor yani kısacası 12GB HDD alanı iptal oluyor.

(HDD kızağına 45-50 TL'den fazla vermeyin sakın)

Bende 12 gblık modeli bugün aldım kutunun üzerinde 9 gb nin kullanıcıya ayrıldığı yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.