Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimliksiz1903

MERHABALAR;
    Arkadaşlar ben şahsen yaklaşık 1,5yıldır ps3 320gb slim kasa kullanıyorum bi problem yok şükür arıza vs. gibi benim içimdeki
    Şeytan durmuyor git al 500gb slim diye atıyorum 550TL satıp 750-850TL verip almakmı mantıklı yada..?
    Elimdekinin ömrünümü beklemek daha iyi durduk yere 200-300TL en az cepten para vercem değermi süper slime yada devam.?
    Edeyimmi elimdeki ile sadece oyun oynuyorum oda online değil net yok evde sorun yaşatmadı şeytan kulağına kurşun
    Ne yapsam şaştım kaldım illa alınmalımı süper slim yardım öneri mantıklıca...

hayır alma tabiki bekle elindeki gebersin belkide 4 çıkar bakarsın
    acele etme kullan daha yeni
    bende fat 80 gb lık ps3 den sonra slim 320 gb lık aldım benimde 1.5 sene oldu kullanmaya başlayalı
    maşallah hala canavar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

MERHABALAR;
    Arkadaşlar ben şahsen yaklaşık 1,5yıldır ps3 320gb slim kasa kullanıyorum bi problem yok şükür arıza vs. gibi benim içimdeki
    Şeytan durmuyor git al 500gb slim diye atıyorum 550TL satıp 750-850TL verip almakmı mantıklı yada..?
    Elimdekinin ömrünümü beklemek daha iyi durduk yere 200-300TL en az cepten para vercem değermi süper slime yada devam.?
    Edeyimmi elimdeki ile sadece oyun oynuyorum oda online değil net yok evde sorun yaşatmadı şeytan kulağına kurşun
    Ne yapsam şaştım kaldım illa alınmalımı süper slim yardım öneri mantıklıca...

hayır alma tabiki bekle elindeki gebersin belkide 4 çıkar bakarsın
    acele etme kullan daha yeni
    bende fat 80 gb lık ps3 den sonra slim 320 gb lık aldım benimde 1.5 sene oldu kullanmaya başlayalı
    maşallah hala canavar gibi

Sağol kardeşim yaa biraz olsun içim rahat etti dün bide arkadaşım diyo işte sat 550TL al sıfırı 600TL cihazın yenile diyor
    Len gittim dün Electra world-media markt-teknosa-kipa extra-bimeks yok hepsi 700TL len ne gerek var dedim kendimce YAA.?
    Siz nedersiniz bu düşünceme beni bi 2yıl daha idare eder herhalde elimdeki cihaz extra 100-150TL vermeye gerek yok dimi.? ;)
    Konuştum rahat ettim yauw :) sağol varol... 700 den aşağı cihaz yok :( en ucuz 700 pahalısı 760TL 320gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz1903 -- 7 Kasım 2012; 11:32:06 >

• boş ver ya git elindeki ürünü kullan eskit önce
    bakarsın biz bu slimi eskitene kadar ps4 çıkıvermiş
    bu işler hiç belli olmaz teknolojide her yeniliğe yetişecem diye
    kafanı takarsan bu işe para dayanmaz
    o zaman her 6 ayda bir millet araba değiştirsin
  • Dün itibariyle bende aldım 320gb cihazımı 600TL okutup bunu aldım zaten benim cihazın garantisi bitmek üzereydi iyi oldu süper
    Sessiz ve ısınma sorunu %40 azalmış gibime geldi akşam oyunları yüklemem 1saat aldı 17 oyun kolay değil+2hediyesi 19 :)
  • madem almışsın hayırlı olsun güle güle kullan
    zaten hesaplıda almışsın mesajda dediğine göre
    çok iyi fiata gelmiş
    güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

quote:

Dün itibariyle bende aldım 320gb cihazımı 600TL okutup bunu aldım zaten benim cihazın garantisi bitmek üzereydi iyi oldu süper
    Sessiz ve ısınma sorunu %40 azalmış gibime geldi akşam oyunları yüklemem 1saat aldı 17 oyun kolay değil+2hediyesi 19 :)

Hayırlı olsun dostum her iki ürünü de kullanman dolayısıla baya bir bilgi sahibisin senin düşüncelerin neler?
    ısınma var mı oyunları nasıl çalıştırıyor öncekine göre daha mı iyi daha mı kötü?
    Fat kasanın bazı modellerinde ylod hatası vardı kronik slimde çok şükür çıkmadı super slimde durum nasıl bir bilgin var mı?
    Kısaca önerir misin?

Valla süper diyebilirim görüntüsü ŞIK diğer arkadaşların dediği kadar var yanlız açıp kapatırken cd yeri var üstte orası şlak diye
    Açılmasa iyi olurdu bebiş uyandı 2kez hanım kescekti şaka bir yana cd tak hemen vıızz diye çalışıyor maşallah
    Fan sessiz ve fazla ısınmadı tanıttım oyunları daha oyun oynamadım bugün bakcam allahın izniyle...
    Teşekkür ederim sizede nasip olur inşallah... ;)
    *Dipnot; Dün electro world bi genç alıyodu dedim kaça alcan 320gb slim 825 dedi taksitli len git şunu al dedim 900TL abi çok dedi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz1903 -- 10 Kasım 2012; 12:15:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dün itibariyle bende aldım 320gb cihazımı 600TL okutup bunu aldım zaten benim cihazın garantisi bitmek üzereydi iyi oldu süper

Hayırlı olsun dostum her iki ürünü de kullanman dolayısıla baya bir bilgi sahibisin senin düşüncelerin neler?
    ısınma var mı oyunları nasıl çalıştırıyor öncekine göre daha mı iyi daha mı kötü?
    Fat kasanın bazı modellerinde ylod hatası vardı kronik slimde çok şükür çıkmadı super slimde durum nasıl bir bilgin var mı?
    Kısaca önerir misin?

Valla süper diyebilirim görüntüsü ŞIK diğer arkadaşların dediği kadar var yanlız açıp kapatırken cd yeri var üstte orası şlak diye
    Açılmasa iyi olurdu bebiş uyandı 2kez hanım kescekti şaka bir yana cd tak hemen vıızz diye çalışıyor maşallah
    Fan sessiz ve fazla ısınmadı tanıttım oyunları daha oyun oynamadım bugün bakcam allahın izniyle...
    *Dipnot; Dün electro world bi genç alıyodu dedim kaça alcan 320gb slim 825 dedi taksitli len git şunu al dedim 900TL abi çok dedi :D

Ben daha çok God of war oyunları için istiyorum psn store dan alabilir miyim acaba şu an 1. ve 2. sini de oynamak istiyordum.

Tabiki oynayabilirsiniz...
    Bu arada arkadaşlar ben bu ps3 500gb aldım fakat 3 sorum olucak biri yardım etsin yada nerden nasıl çözerim.? :(
    1-PSN NETWORK HESABI NASIL VE NERDEN ALIRIM.? *İLK KEZ PS3 İLE NETE BAĞLANCAM HESAP VS. ALCAM*
    2-PS3 AKŞAM İLK KEZ NETE GİRCEM VERSİYON YÜKSELTMEK İÇİN NE YAPARIM NASIL GİRERİM.?
    3-ELİMDE ESKİ PS3 320GB KALMA BD CONTROLLER YANİ KUMANDAM VAR (JOYSTİCK DEĞİL) BUNU TANITMAYA ÇALIŞTIM AMA
    BENDE BD CONTROLLER OFF YAZIYORDU ON YAPMAM YANİ AÇMAM İÇİN 4HANELİ ŞİFRE İSTEDİ ACABA BU ŞİFRE NERDE.?
    BEN ORJİNAL İÇİNDEN ÇIKAN KOLDA 4 RAKAMLI BİR YAZI GÖRDÜM O OLABİLİR Mİ.? ACİL YARDIM
    *SON OLARAK PES 2013 VERSİYON YÜKSELTCEM.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz1903 -- 13 Kasım 2012; 13:14:29 >

• 1) PSN hesabı kurabilmek için Menüdeki Playstation Network un altındaki Sign up Playstation Networku seçmen gerekiyor. Ordan Addımları izleyerek hesabını oluştur, yaşını 16dan büyük yap ülkeyi Türkiye yap

2) Psn hesabı kurduktan sonra menüden systemin altındaki update!i seçip update via internet seçeniği ile internetten son güncellemeyi yapabilirsin.

3) Bu sorunun cevabını bende bilmiyorum :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kısaca önerir misin?

Ben daha çok God of war oyunları için istiyorum psn store dan alabilir miyim acaba şu an 1. ve 2. sini de oynamak istiyordum.

Bu arada arkadaşlar ben bu ps3 500gb aldım fakat 3 sorum olucak biri yardım etsin yada nerden nasıl çözerim.? :(
    1-PSN NETWORK HESABI NASIL VE NERDEN ALIRIM.? *İLK KEZ PS3 İLE NETE BAĞLANCAM HESAP VS. ALCAM*
    2-PS3 AKŞAM İLK KEZ NETE GİRCEM VERSİYON YÜKSELTMEK İÇİN NE YAPARIM NASIL GİRERİM.?
    3-ELİMDE ESKİ PS3 320GB KALMA BD CONTROLLER YANİ KUMANDAM VAR (JOYSTİCK DEĞİL) BUNU TANITMAYA ÇALIŞTIM AMA
    BENDE BD CONTROLLER OFF YAZIYORDU ON YAPMAM YANİ AÇMAM İÇİN 4HANELİ ŞİFRE İSTEDİ ACABA BU ŞİFRE NERDE.?
    BEN ORJİNAL İÇİNDEN ÇIKAN KOLDA 4 RAKAMLI BİR YAZI GÖRDÜM O OLABİLİR Mİ.? ACİL YARDIM

Keşke yardımcı olabilsem ama pek bir fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa seviniriz.

sifre genelde 0000 oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: StaticWarriors

1) PSN hesabı kurabilmek için Menüdeki Playstation Network un altındaki Sign up Playstation Networku seçmen gerekiyor. Ordan Addımları izleyerek hesabını oluştur, yaşını 16dan büyük yap ülkeyi Türkiye yap

2) Psn hesabı kurduktan sonra menüden systemin altındaki update!i seçip update via internet seçeniği ile internetten son güncellemeyi yapabilirsin.

3) Bu sorunun cevabını bende bilmiyorum :D

Teşekkür ederim hepinize hallettim 4,31 versiyon yapınca türkçe menü daha kolay hallettim... ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kısaca önerir misin?

Keşke yardımcı olabilsem ama pek bir fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa seviniriz.

sifre genelde 0000 oluyo

Teşekkür ederim hepinize hallettim 4,31 versiyon yapınca türkçe menü daha kolay hallettim... ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozngns

quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Arkadaslar 12 gb cihazin kendi flash hafizasi..Yani yeterli derseniz hdd takmadan alabilirsiniz..500 gb ise bu cihaza ek olarak 500 gb lik hdd takilmis hali..Arada yaklasik 60€ bir fark var..Bence cok iyi dusunulmus..Psn den oyun yuklemeyenler icin 500 gb almak yerine 12 gb lik cihazi alip kullanmak oldukca yeterli ve karli olur..

sana kesinlikle katılmıyorum
    bazı oyunlar varki 7-8 gb cd den dahi oynasan oyunların ana verisini konsolun hd sine yüklemek zorundasın
    mesela granturismo5 oyunun 9 gb lık verisini hdd ye yüklemek zorundasın cd den dahi oynasan
    2 oyunda hdd dolar kesinlikle 12 gb lık almayın derim

Hakli olabilirsin gt5 e ozel bir durum olabilir o ama cogu oyunun o kadar yer kaplayacagini zannetmiorum..Gerci bana sorarsan da 60€ fark icin kesinlikle 500 gb lik cihazi alirim

Benim alette yalnızca PSN güncellemeleri,BF3 ve GT5 güncellemeleri var. Bu üçü 20 GB yer kaplıyor. 37 GB'ta kendi kapasitesi olarak gösteriyor alet.

peki 12 gb versiyon alsak sonradan hafıza arttırabilirmiyiz yani bnm evde 500gb hdd var fazladan 2.5 inclık onu taksam bi sorun olur mu ?

bence sen direkt 500 gb lık al derim daha denenmemiş hdd arttırımı
    bakarsın kendilerine özgü bir hdd takmışlardır

Bende kadıköyden sony euroasia garantili 12 gb super slim ps3 aldım 600 tl. Sağ tarafta hdd takabileceğiniz kolay açılabilen bir kapak var.fakat içersinde hdd olmadığından başka bir hdd takmak için gereken kızak yok.tr de satan biyerde bulamadım. Bende elimde olan 320 gb 2,5 inch lik hdd mi dikkatlice yuvadan içeri sokup baglantı yerine oturttum tabi hdd içinde boşta kaldıgı içinde küçük bir lastik parça ile hdd içinde düz durmasını sağladım gayette sağlam oldu tabi tvnin altında sabit duracağı için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şuan için gayet sağlıklı çalışıyor. Kızak ebayda buldum 18$ kargo vs ben luzum bulmadım ama uğraşmak istemeyenler fiyat farkını verip 500 gb olanı alabilirler.ben aradaki farkla bir orjinal kol ve oyun aldım. İyi forumlar

• 12 gb olanı alsak. Her harici disk takılabilir mi? Piyasada satılan 500 gb 1 tb harici diskleri ps3 görür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

12 gb olanı alsak. Her harici disk takılabilir mi? Piyasada satılan 500 gb 1 tb harici diskleri ps3 görür mü?

Evet 2,5 luk hdd leri gorur ama icine takmak icin kizak gerekiyor 12gb lik ps3 de kizak yok. usb den bahsediyorsaniz onu denemedim deneyen biri yardimci olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreay

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

12 gb olanı alsak. Her harici disk takılabilir mi? Piyasada satılan 500 gb 1 tb harici diskleri ps3 görür mü?

Evet 2,5 luk hdd leri gorur ama icine takmak icin kizak gerekiyor 12gb lik ps3 de kizak yok. usb den bahsediyorsaniz onu denemedim deneyen biri yardimci olabilir

çok sağol.
  • Arkadaşlar Allahın izniyle bende ps3 almayı düşünüyorum. bütçem şu anda 12 gb lığa yetiyor. Fakat zaten ürün geldiğinde 11 gb filan gözükür(fabrika ayarları vb... ) Zaten oyunların yüklemeleri vs derken benim hafıza dolucak onun için bi hdd alsam nasıl yapıcam birisi yardım edebilir mi? Ayrıca süper slim çok havalı gözüküyo ps4 ü bekleyemicem zaten

• Arkadaşlar merhaba ben de bı ps3 slim modeli yanı yenı cıkanlardan bı tane alacagım. Ama suanda Süper slimin girişlerinin daha kötü oldugunu yazmıs bı arkadas. Ben bu konuda cok yabancıyım ve bu forum bana cok yardımcı olacaga benzıyor.

Soru 1: Süper slimle normal slim arasında teknik olarak ne fark vardır

2: Siz hangisini tavsiye edersiniz

3(Önemli): Ben bu süper slimlerin 12gb lık modelini bir de 500 gb lık modellerini gördüm. Normalde bu hafızalar ne işe yarıyor. İnanın hiçbir bilgim yok oynamışlıgım var ama modellerinin ozellıklerını bılmıyorum.

4:Biz bunun sıstemını kırarak dısardan normal bızım pc lere baglanan harddısk lerı de baglayıp ona oyun atabılıyor muyuz? Yada 12 gb ıle 500 gb arasında ne fark var bu içindeki hafızaya oyun mu kopyalanıyor.

5. D&R da 599 tl ye Süper slim var dedi bi arkadaş. Bu konuda da bana en ıyı fıyatı soyleyebılırsenız sevınırım.

Cok soru oldu haklısınız ama herkes bı tanesını cevaplasa bıle benım ısımı gorur.

• arkadaşlar ben superslim alıcam ama kafam karıştı
    500gb 700 tl + fifa13 139 tl = 839 tl
    ama sitelerde ikisi birlikte 949 939 civarında satılıyor
    bunun pakette ek ne var acaba onu merak ettim
    teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: seigneurr

arkadaşlar ben superslim alıcam ama kafam karıştı
    500gb 700 tl + fifa13 139 tl = 839 tl
    ama sitelerde ikisi birlikte 949 939 civarında satılıyor
    bunun pakette ek ne var acaba onu merak ettim
    teşekkurler

Hangi sitede 700 mus

• gold da 699 tl
    gittigidiyorda 619 tl ye var garantili
    teknosada 720 tl
    o değilde iki paket arasında oyundan başka ne fark var
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.