Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 450 TL'ye PS3 ultra slim alabiliyorken 7-8 ay bekleyip 1500 TL'ye PS4 mi alacagim? :) Komik olmayin...

Arkadaslar, 12 GB 'lik modelde SSD YOK. Flash bellek var. Sisteme entegre edilmis 12 GB'lik USB flash bellek gibi dusunebilirsiniz. Bunun yaklasik 2 GB'lik kismi PS3 tarafindan kullaniliyor ve size 10 GB'lik bir yer kaliyor.

HDD slotu tamamen bos. Elinizde fazla bir hdd varsa ve bunu degerlendirmek adina ps3'e fazla para vermek istemiyorsaniz gayet guzel bir secim.

Ben harddiski takarken, hani su TPU denen telefon kiliflarindan kullandim. Elimde fazla vardi, ustten ve alttan kestim, cuk diye oturdu.

Harddiski kullanmak istiyorsaniz, 12 GB'lik alandan vazgecmeniz gerekiyor. Ikisini ayni anda kullanamiyorsunuz.

Sorusu olan olursa cevaplayabilirim.
  • Bende 12gb lık ps3 aldım,aynı anda Skyrim ve Farcry 3 oynayamadığım için bende bir hdd takıcam.Yazılardan takip ettiğim kadarıyla 2,5 inch lik SATA 5400 rpm olan hertürlü hdd yi takabiliyoruz değil mi?Bir sorum da bu yeni hdd ile bir yavaşlama oluyor mu acaba?Teşekkürler
  • arkadaşlar playstation 3 500 gb ultra slim almak niyetindeyim bu modellerde oyunları oynarken cd nin takılı olmasımı gerekiyor yoksa cd ilk taktığında hard diske kopyalıyıp hardiskten oynayabiliyozmu cd yi takmadan cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
  • Arkadaşlar Ps3 Slim 12 gb fiyatı 469 tl'ye düştü. Merak ettiğim elimizde ki örneğin 128gb flash diske oyunlar atıp kullanabiliyor muyuz? deneyeninz var mı?
  • Flashdiske oyun atip kullanamazsiniz.

Oyunun tamamini hddye atamazsiniz (hic bir ps3'de)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aritabud

Arkadaşlar Ps3 Slim 12 gb fiyatı 469 tl'ye düştü. Merak ettiğim elimizde ki örneğin 128gb flash diske oyunlar atıp kullanabiliyor muyuz? deneyeninz var mı?

nerde 469tl dostum?
  • aynen nerde 469lira alalim hemen arayislardayim suan bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

aynen nerde 469lira alalim hemen arayislardayim suan bende

beyler nerdeuymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aritabud

Arkadaşlar Ps3 Slim 12 gb fiyatı 469 tl'ye düştü. Merak ettiğim elimizde ki örneğin 128gb flash diske oyunlar atıp kullanabiliyor muyuz? deneyeninz var mı?

bu arkadaş tek msj ıyla(başka yok) karsıtırmıs gtmiş ha ortalıgı.
  • Sony ne Uyanık Marka Böyle. Küçüğünü Çıkardı 4 ü Duyurdu

Slim Den Super Slim e Geçenlere Geçmiş Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

ps3 dede sıkıntı yok bu konuda ben daha geçen gün 8 gb lık nhl12 yi satın alıp indirdim
    canavar gibi oynuyorum
    ayrıca onlıne oyunda çok oynuyorum
    tabi yinede sen bilirsin ister xbox ister ps3 al keyif senin

Üstad bunu 12 GBlık modeldemi yaptın bravo valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldorokiller

quote:

ps3 dede sıkıntı yok bu konuda ben daha geçen gün 8 gb lık nhl12 yi satın alıp indirdim
    canavar gibi oynuyorum
    ayrıca onlıne oyunda çok oynuyorum
    tabi yinede sen bilirsin ister xbox ister ps3 al keyif senin

Üstad bunu 12 GBlık modeldemi yaptın bravo valla

benim ps3 320 gb lık eski slim
  • bu konsol dünyası ne gıcıkmış yaa... valla anormal olmaya başladım. bir gün xbox360 diyorum. ertesi gün ps3 çıkıyor karşıma. deli olacam. bizim insanımızda kesinlikle malını eleştirmeyi bilmiyor :) herkesin malı kendine güzel misali. kim ne kullanıyorsa onu al diyor :D demiyor ki arkadaş bu şöyle iyi şöyle kötü haberin olsun falan.

XboX360 larda ısınma sorunu varmış sanırım. Super Slim PS3 lerde de var diyorlar. Şimdi ben bunları nasıl kontrol edecem ki almadan :) illa ikisini de alalım mı yanı :D

Ps3 ün ekstra oyunları muazzam, buna karşılık xbox360 bu kategoride düşük :(

ya birileri bana yardımcı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

bu konsol dünyası ne gıcıkmış yaa... valla anormal olmaya başladım. bir gün xbox360 diyorum. ertesi gün ps3 çıkıyor karşıma. deli olacam. bizim insanımızda kesinlikle malını eleştirmeyi bilmiyor :) herkesin malı kendine güzel misali. kim ne kullanıyorsa onu al diyor :D demiyor ki arkadaş bu şöyle iyi şöyle kötü haberin olsun falan.

XboX360 larda ısınma sorunu varmış sanırım. Super Slim PS3 lerde de var diyorlar. Şimdi ben bunları nasıl kontrol edecem ki almadan :) illa ikisini de alalım mı yanı :D

Cevabı çok basit sıralıyorum sana hocam

1. Multi ve platform oyunlarda XBOX360 (live sistemi)
    2. Exc. Oyunlarda Tartışılmaz PS3
    3. Donanım kalitesi olarak PS3
    4. PS3te online ücretsiz XBOX360 da online için üyelik ücreti ödersin
    5. Gamepad konusunda XBOX 360
    6. TRde PS3 oyunlarını bulman çok daha kolay XBOX için bulsan bile normalinden üste bi fiyata bulursun
    7. PS3 Blueray XBOX DVD kullanır , bu yüzden DTS ses kalitesi PS3de her zaman daha iyidir sonuçta BLUERAY farkını gösterir.
    8. Superslim PS3dede Slim XBOXdada ısınma sorununa ben rastlamadım şahsen
    9. PSN İçeriği daha ucuz ve geniştir 65 TLye yeni çıkan bir oyunu kardeşlikle alabilirsin oynayıp satabilirsinde istersen , XBOX Marketplace özellikle TR bölgesinde çok kısıtlı içeriğe sahiptir oyun kardeşliği yoktur + aldığın içeriği yada oyunu satamazsın
    10. PS3de Plus özelliği sayesinde her ay verilen 3-4 oyunu ücretsiz oynayabilirsin ( 3 ay 29 TL - 1 Yıl 99 TL ) , XBOXda sadece online sisteme para ödersin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldorokiller -- 5 Mart 2013; 10:34:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Goldorokiller

quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

bu konsol dünyası ne gıcıkmış yaa... valla anormal olmaya başladım. bir gün xbox360 diyorum. ertesi gün ps3 çıkıyor karşıma. deli olacam. bizim insanımızda kesinlikle malını eleştirmeyi bilmiyor :) herkesin malı kendine güzel misali. kim ne kullanıyorsa onu al diyor :D demiyor ki arkadaş bu şöyle iyi şöyle kötü haberin olsun falan.

Cevabı çok basit sıralıyorum sana hocam

1. Multi ve platform oyunlarda XBOX360 (live sistemi)
    2. Exc. Oyunlarda Tartışılmaz PS3
    3. Donanım kalitesi olarak PS3
    4. PS3te online ücretsiz XBOX360 da online için üyelik ücreti ödersin
    5. Gamepad konusunda XBOX 360
    6. TRde PS3 oyunlarını bulman çok daha kolay XBOX için bulsan bile normalinden üste bi fiyata bulursun
    7. PS3 Blueray XBOX DVD kullanır , bu yüzden DTS ses kalitesi PS3de her zaman daha iyidir sonuçta BLUERAY farkını gösterir.
    8. Superslim PS3dede Slim XBOXdada ısınma sorununa ben rastlamadım şahsen
    9. PSN İçeriği daha ucuz ve geniştir 65 TLye yeni çıkan bir oyunu kardeşlikle alabilirsin oynayıp satabilirsinde istersen , XBOX Marketplace özellikle TR bölgesinde çok kısıtlı içeriğe sahiptir oyun kardeşliği yoktur + aldığın içeriği yada oyunu satamazsın
    10. PS3de Plus özelliği sayesinde her ay verilen 3-4 oyunu ücretsiz oynayabilirsin ( 3 ay 29 TL - 1 Yıl 99 TL ) , XBOXda sadece online sisteme para ödersin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

teşekkür ederim. sanırım cevaba göre ps3 almak mantıklıl gibi geliyor.

• bende her 2 konsolda var
    sana sadece şunu diyim ps3 ü tek geçerim

xbox da bir tek forzayı oynuyorum sırf o oyun için aldım
    ne yazıkki türk hesabımla dlc leri bile indiremiyorum
    arkadaşın yukardaki açıklamalarına yüzde bin katılıp altına
    imzamı bile atarım.
  • quote:

bende her 2 konsolda var
    sana sadece şunu diyim ps3 ü tek geçerim

xbox da bir tek forzayı oynuyorum sırf o oyun için aldım
    ne yazıkki türk hesabımla dlc leri bile indiremiyorum
    arkadaşın yukardaki açıklamalarına yüzde bin katılıp altına
    imzamı bile atarım.

Bende bi ara gears of war serisi için aldım abi , gears of warda yabana atılıcak bi oyun değil allah için bi çok kişinin xbox alma sebebidir
  • tabiki herkesin takıntılı olduğu bir oyun türü var
    bende sırf forza için aldım oynuyorum bide üzerinde gelen skyrimi yükleyip biraz oynadım
    okadar zaten ilerlemeli macera ve savaş oyunların hepsini ps3 de oynuyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_72454040/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72454040
  • Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.

Cihazın kapağı bilindiği gibi bastığımız zaman açılıyor yalnız sonradan elle kapatıyoruz. Ürünü uzun zamandır kullanan arkadaşlar belli bi yerden sonra cihazın kapağı basıldığı zaman ilk günki kadar serimi açılıyor yoksa o seriliği kaybediyor mu ?

Korkum 3-4 ay sonra o kapağın basınca yarım açılması ve bizim sonuna kadar itip açmamız oradaki raylı sistemin bozulma durumundan dolayı 320GB slimlere bakar oldum onlarıda bulamıyoruz piyasada kolay kolay
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.