Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de dün dayanamayıp PS3 Super Slim alarak aranıza katıldım ve Super Slim'i sıcağı sıcağına Slim modeliyle karşılaştırıp bir video hazırladım:

https://www.youtube.com/watch?v=1buTBfW3Ptk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 19 Mart 2013; 16:47:31 >
  • ben super slim 12 gblık halinden almayı planlıyorum ve hangi hard diskleri ekleyebilirim playstationa ?
  • bende 5 gün önce gidip tekrar normal 320 gb lık slim aldım
    doğrusu ultra slim pek hoşuma gitmedi çok basit bir görünüşü vardı beğenmedim
    o yüzden gidip normal slim arayıp bulup aldım 320 gb lık her yerdede yok artık
    sony nin kendi mağazasında zor buldum 320 gb lığı
    birde bu 320 gb lık ps3 leri biraz daha farklı yapmışlar sanki
    daha az ısınıyor daha az ses çıkartıyor
    cd takmadığın zaman mavi ışığı kaldırmışlar konsolun her tarafı mat olmuş
    evvelden yanları parlakdı kabartma sony markası yerine lazerle işlenmiş maka var
    bu benim 3 ncü ps3 makinem
  • peki bu ne demek? 12 gb sabit var üstününe bir de 500 gb sabit mi veriyor?

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SONY-PS3-12GB---500-GB-interne-Festplatte,48353,419037,543933.html?langId=-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler ne diyo bu adamlar

http://www.n11.com/ps3-super-slim-12gb-P12141752

gerçekse alırım hemen birtane
  • 12 gb lık modelinde infamous 2, gran turismo gibi oyunlar oynanamıyormuş çünkü 12 gb geçiyormuş bu oyunlar doğru mu bu? 12 lik modelden sipariş geçtim gelmeden denemelik bir oyun almak istiyorum şimdi böyle bir oyun denk gelirse elimde patlamasın.
  • 500 gblık model tercih etmenizi tavsiye ederim aynı sorunla boğuştum , psn ,demo lar ve oyunların önyüklemesinden dolayı 12 gblık modelde aynı anda 1-2 oyun oynanabilir. oyununa göre belki 3-4 oyun tam bilemicem ama güncel oyunlarda fln sıkıntı yaratabilir. elinizde 2.5lık harici hdd var ise d urumu kurtarabilirsiniz yada 500 gb lık modeli tavsiyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starkiller1234

500 gblık model tercih etmenizi tavsiye ederim aynı sorunla boğuştum , psn ,demo lar ve oyunların önyüklemesinden dolayı 12 gblık modelde aynı anda 1-2 oyun oynanabilir. oyununa göre belki 3-4 oyun tam bilemicem ama güncel oyunlarda fln sıkıntı yaratabilir. elinizde 2.5lık harici hdd var ise d urumu kurtarabilirsiniz yada 500 gb lık modeli tavsiyedir.

O yönde sıkıntı yok ilerde alacağım zaten 320 veya 500 lük hdd ben şimdilik 12 likte infamous 2 yi alsam mesela orjinal cd sini oynayamayacağım mı onu öğrenmek istiyorum?
  • ps3 sistemni saymazsak 10 gb kullanılabilir alan veriyor sana, yerine göre 2-3 oyunu oynarsın onunla. infamous un da 10Gb ön yükleme isteyeceğini sanmıyorum bence hertürlü oynarsın.
  • infamous2 700mb minimum disk alani istiyor bu sekildeki oyunlari oynarsinda gt5 filan oynayamazsin 9kusur gb istiyordu sanirim
  • God of war 3 alsam çalışır mı beyler? Yorum yaparsanız sevinirim bugün alcağım 30 liraya buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

God of war 3 alsam çalışır mı beyler? Yorum yaparsanız sevinirim bugün alcağım 30 liraya buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

God of war 3 alsam çalışır mı beyler? Yorum yaparsanız sevinirim bugün alcağım 30 liraya buldum.

Evet saçma bir soru gibi gözüküyor ama benim sipariş geçtiğim model 12 gb lık model ve kimi sitelerde bazı oyunların boyutunun çok büyük olduğundan diskte yer bulamadığından çalışmadığını söylüyorlar o açıdan soruyorum.
  • Fakat harici hdd'yi oyun veya save yüklemek için kullanamıyoruz malesef. Sadece izlemek istediğimiz filmleri ve müzikleri kullanmakla sınırlamışlar. Bu nedenle daha yüksek kapasitesi olan bir ultraslim almak daha mantıklı. Sony neden bu kadar düşük bir hdd alanı sunmuş, anlam veremedim doğrusu.
  • bilgilendirme için sağol hocam.dediğin gibiyse durum sakat iyiki 500 gb almışım derim : > çünkü kendim denemedim 500 gb yeter diye.

forumda birisi 12 gb ssd modele hdd takmış ps3 sistemi otomatik olarak takılan diske taşıyayım mı diye soruyormuş sonra işletim sistemi dahi herşeyi harici hdd e taşıyormuş 12 gb ssd iptal oluyormuş.. birde her marka hdd olmuyor diye okumuştum onada dikkat etmek lazım. (bu arada harici diskten bahsediyoruz ama benim dediğim ps3 kasasının içine takılan 2.5 inç hdd, eğer siz usb üzerinden harici hdd takmaktan bahsediyorsanız dediğiniz gibidir kesinlikle)
  • Arkadaslar normal slim de oldgu gibi bununda icini acip harici sata disk takamiyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dostum external harddiskten bahsediyorsun diye düşündüm yoksa sen de dediğinde haklı olabilirsin fakat bence o kadar riske ve zahmete girmek gereksiz. En iyisi daha yüksek kapasiteli bir slim almak gibi duruyor.
  • takılıyor hocam 2.5 luk sata disk.

burada videosuda varhttp://www.youtube.com/watch?v=v_mTCel6dC4

yalnız 12gb modelin içinden hdd kızağı çıkmıyormuş ( değişik yöntemlerle kızak olmadan takıp kullananlar var) kızağın fiyatıda 40 TL olması gerekiyor..
  • kesinlikle katılıyorum , external hdd + hdd kızağı + uğraş + sistem taşınması bencede zahmetli. 100 tl fark vardı aldığım yerde 500 gb lk tercih ettim. memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.