Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarım olarak begendim ps3ün yanına kardeş olarak alınabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon teknoloji devi Sony, popüler oyun konsolu PlayStation 3’ün daha da küçültülmüş bir versiyonunu resmen duyurdu. Şu anki PlayStation 3’ten %20 daha küçük ve %25 daha hafif olduğu belirtilen ürün ilk olarak 2006’da çıkan modele göreyse %32 daha küçük ve %36 daha hafif.

Süper İnce PlayStation 3’ün 250 ve 500 GB’lık versiyonları sunulacak. Ürün ilk olarak ABD’de 25 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek 250 GB’lık model Uncharted 3: Game of The Year oyunu ile birlikte 269.99 dolardan satılacak. Kutuda bir adet de oyun kolu yer alıyor. Ek olarak kutudan bir adet Dust 514 için 30 dolarlık oyun içi içerikler için indirim kuponu çıkacak. 500 GB’lık model ise Assassin’s Creed III hediyesi ile birlikte 30 Ekim’de şu an için açıklanmayan bir fiyatla sunulacak.

http://www.merlininkazani.com/En_Kucuk_PlayStation_3_Duyuruldu-haber-55355p1.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ohoo beklediğim hiçbir özellk eklenmemiş. Wireless N yok, HDMI 1.4 yok, USB 3.0 yok. Sadece boyutu küçülmüş. Mevcut slim kullanıcılarının bu konsolu alma sebepleri ancak ellerindekinin bozulması falan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari

Aşağıda gözüken mavi ve kırmızı konsollar PS Vita mı?

Evet. Onlar Vita'nın yeni renkleri.

Benim de sıralamam Fat, Super Slim ondan da sonra Slim şeklinde. Ama elinde Slim veya Fat olan bir kullanıcının bence elindeki konsol bozulmadığı sürece bunu alması için bir sebep yok. Tahminim Sony, PS4 öncesi son yeni kasa PS3 tasarımı SS ile ortaya koyuyor diye düşünüyorum.

• Sadece ethernet karti 1000baset yani gigabit olmus. Zaten psn storede indirme limiti var en fazla 10 megabitle indirme yapiyor :( o yuzden pek onemli degil.

Keske wi-fi si dualband (5ghz) ve n destekleseydi ve limit olmayaydi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cihazı beğendim.PS3 almayı düşünüyordum,buda tuzu biberi oldu tabii ne zaman Türkiye'ye gelir orasını bilemem ancak bekleyebilirim sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Yeni süper Slim ile Slim model arasında fark var mı ?

Arasinda negibi farkliliklar var bilmiyorum. 5 inç SATA dahili sabit disk bağlamak veya bir resmi PlayStation 250GB dahili HDD almak mümkünmus diyor. Birde PS3 Slim den yari yariya kucuk, sanirim enerji tasarrufu falan filan olur. Bunlar disinda buyuk farklilik arzedecegini pek sanmiyorum. Yinede ingilizcesi iyi olan kardesler ceviri yapib bizleri bilgilendireceklerdir.

Zira ben kendi adima suanki PS3 Slim mimden memnunum. Benim gibi PS3'ü olan ve garantisi devam eden icin Kasim ayinda Wii U ya odaklanmak daha dogru olabilir. PS3 Süper Slim'i alacagima Premium Pack bir Nintendo Wii U alirim daha iyi :)

Dedigim gibi elinde PS3'ü olanlar ve sorunsuz oynuyanlar icin PS3 Süper Slim'i almak yerine kesinlikle Wii U'nun Basic Pack'ini öneriyorum.

Elinizde PS3 varsa PS3 Süper Slim'e hic gerek yok. Asagi yukari Wii U ile ayni fiyat belki 20$, 30 $ oynar.

• demekki seneye ps4 geliyor
  • Yeni MGS PS3'e geliyor. Sony Ultra Slim PS3 düşünüyor. PS4 2014 sonu-2015'ten önce çıkmaz artık.
  • Sony nin en güzel yanıda Fat kasalar ps3 ps2 ps one , harika bi tasarım, beğenen ısınma-yer kaplama vs dinlemiyor 7-8 sene devam ettiriyor yeni jenerasyona kadar, Gri Fat ps3 ü tek geçiyorum çok hoş duruyordu odamda

• Yakında XBOX360'ta bir yeni tasarım MULTISLIM XBOX360 vs saçma birşey çıkarır , Next - Gen kalır 2015'e ... Problem değil aslında ama çıksalar iyi olur.Ayrıca bir ara iptal edildiği (Sony'nin yalanlandığı)söylenmişti ?

Ben hala beğenmedim bu tasarımı !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

quote:

quote:

Bence vita

Evet...
    Paylastigim kaynakda PS Vita ile Yeni PS3 Süper Slim arasinda bir bag var sanirim ingilizce olmadigi icin cözemiyorum.

Kaynak:

http://www.vg247.com/2012/09/19/tgs-2012-sony-press-conference-kicks-off-japans-showcase/

2 yeni renk geliyor , ps+ vita'da da kullanabileceğiz.

• Sadece boyutlari degismis okadar hatta guc tuketimi bile neredeyse slim ile ayni.

Gercekci olmak gerekli Sony nin bu hamlesi Nintendo Wii U ya karsilik bir hareket.

PS3 un omrunu 2013 son ceyregine ve 2014 ilk ceyregine uzatacak olan yegane unsur Sony nin PS3 Exclusive oyunlari The last of us, Beyond , God of War: Ascension, PUPPETEER, Rain gibi oyunlar ve artik Ex olmuyan Fox Engine ile uretilen MGS: GZ dir.

Sonuc :
    The last of us 2013
    Beyond 2013
    God of War: Ascension 2013
    PUPPETEER 2013
    Rain 2013
    ortak özelikleri bu baska birsey soylememe gerek yok. 2014 de PS4 gelicek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Yakında XBOX360'ta bir yeni tasarım MULTISLIM XBOX360 vs saçma birşey çıkarır , Next - Gen kalır 2015'e ... Problem değil aslında ama çıksalar iyi olur.Ayrıca bir ara iptal edildiği (Sony'nin yalanlandığı)söylenmişti ?

Sana da tasarım beğendiremiyoruz Eren. Bknz iPhone 5
  • Sarı ışıktan sonra slim kasaya geçtim ama fat kasanın tasarımını arıyorum. Bence en güzel en asil duran tasarım fat kasanın tasarımı, fat kasa bilim kurgu filmlerinden çıkmış başka bir gezegenden gelmiş gibi duruyordu. Ama sonraki yıllarda üretilen kasalar sıradan dünya tasarımı

Sony PS3 ün iyice suyunu sıktı. 2-3 sende bir çevirip çevirip bir şekilde satmayı başarıyorlar. Sanırım 6 yıllık süre boyunca geçen sene hariç PS3 satışlarından çok iyi kar elde ettiler.

Playstation 4 2014 de çıkmazda 2015 son çeyreği veya 2016 ya kalırsa sanırım dehşet bir şey olur. O yıllarda çıkacak bir cihazın Avatar grafiğine yakın bir grafik vereceği kanısındayım. Ama 2014 de çıkacak cihaz şuan ki en kaliteli ekran kartının en yüksek grafik ayarında çalışan pc oyunu grafiğinde olacaktır. Tabi exc. oyunlar bu çıtayı biraz daha yükseltebilir. Exc. oyunlar port oyunlara göre her zaman daha iyi grafik sundular. Çünkü playstaion' ın mimarisine göre programlanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 19 Eylül 2012; 14:55:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Yakında XBOX360'ta bir yeni tasarım MULTISLIM XBOX360 vs saçma birşey çıkarır , Next - Gen kalır 2015'e ... Problem değil aslında ama çıksalar iyi olur.Ayrıca bir ara iptal edildiği (Sony'nin yalanlandığı)söylenmişti ?

Sana da tasarım beğendiremiyoruz Eren. Bknz iPhone 5

lbrahim , ama iPhone 5 gerçekten kötü ya Kuzenim Almanya'da . Amcam bir tane aldırttı ona.Geldiğinde incelemesini yapacağım iPhone 5'in (27'sinde gleiyor kuzenim aldıysa eğer) ...

Sende göreceksin tasarımın dandikliğini

• beyaz iyi

• quote:

quote:

PS VITA İçin 2 Yeni Renk ve PS Plus Geliş Tarihi 15 kasımda Japonya'da satışa sunulmuş olacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS_VITA_icin_2_Yeni_Renk_ve_PS_Plus_Gelis_Tarihi-31377.htm

• Muhtemelen Sony erken davranip, Haziran ayında E3 2013 konferansinda gun yuzune cikartip , ilk olarak Japonya'da 2013 yılında piyasaya çıkması beklenen yeni nesil oyun konsolu, PS4 ile, karsimiza cikma ihtimali yuksek.

Ceviri...

Sony to launch new ultra-slimline PS3 on 28 September in last push ahead of PS4

quote:

The announcement over in Japan represents what is likely to be Sony's last great PS3 push, with its next-generation games console, the PS4, expected to debut in 2013 – possibly as early as the E3 show in June.

Kaynak:

http://www.itproportal.com/2012/09/19/sony-to-launch-new-ultra-slimline-ps3-on-28-september-in-last-push-ahead-of-ps4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Eylül 2012; 15:32:02 >

• yeni ps3 slim almıştım 580 TL ye iyi ki almışım indirimdeyken ne para vercem ultra slim e bu da slim o da slim donanim farkı da yok ki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.