Şimdi Ara

Yeni PS4 Oyuncularına Oyun Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum son dönemde amazon.de den bayağı bir PS4 alan oldu, ben de dahil:) şu sırada da psn store da oyunlarda indirimler var. şimdi benim sorum, çok yeni olmasa da, şu oyunu mutlaka oynamalısın, bu fiyata kaçırma diyebileceğiniz oyunlar hangileridir? şu an olmasa bile zamanının efsanelerinden önerebilecekleriniz var mı?

misal god of war 3 remastered 35 tl şu an. oynamaya değer, iyi bir oyun olabilir diye düşünüyorum. bunun gibi başka tavsiyelerinizi alabiliriz..

teşekkürler şimdiden..

• Uncharted 4 thelast of us ündirimde degil ama ikinci eline ucuza bulabilirsin 30 40 tl gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony nin kendi oyunlarını oynamaya başlayabilirsin.(Killzone, Uncharted, The Last of Us, The Order 1886, God of War, Ratchet&Clank, Until Dawn) Daha sonra Gta V, Witcher 3, Shadow of Mordor, Dragon Age Inqusition oynayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu degerli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer türü seviyorsanız kesinlikle Bloodborne. Efsane bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların zevkleri çok farklıdır.Mesela ben gider sana bloodborne derim . Bu ne ya dersin veya çok seversin . Tavsiyem ps store indirime girdiği zaman indirimdeki oyunlara göz gezdir . Trailini izle. Eğer bi çekiciliği varsa youtube dan incelemelerini izle. O da hoşuna gittiyse al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.