Şimdi Ara

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
36.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GencayA

Adı da dandik zaten. Uzay roketi gibi PsP-3000 de neymiş. Sony açıklamazsa inanmam ben de. Kapak arkasındaki metal şeritten çemberi inceleştirmeleri berbat olmuş, Ps tuşu da içe göçük tırnak olmadan basılmaz ona.:D

Aynen katılıyorum arka kapak'a bakarak L2 - R2 takılamayacağını söyleyebilirim ! Abicim tasarımcılarında iş yok galiba ? sen ne düşünüyorsun bu konuda?
  • R2 ve L2 gelirse güzel olur , bundan sonra R2 ve L2 destekleyen oyunlar çıkmaya başlar. Fakat dokunmatik ekran olmaz , Sony bence onu bir sonraki PSP ürününde kullanacak.
  • O sitede yorumlardan biri dikkatimi çekti de, "Maybe contains L2,R2" demiş birisi..
    L2 R2 Eklerlerse çok ses getirir...Çok kişi psp'sini değiştirmeyi düşünür eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

Dokunmatik ekran geliyor buyuk bir olasilikla. Ama fat ve slim kullanicilari uzulmesini ekranin uzerine koruyucu film gibi takilip baglantisi psp nin usb baglantisindan yapilan bir aparak cikartiyor sony. Bu sayede psp fat ve slim de dokunmatik ekran olacak. Bu yeni cikan orjinal olacak o ayri mesele.

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>>

Q: What is PSPTouchME? 
    A: PSPTouchME is a touchscreen overlay for the Sony PSP.

Q: How will it work?
    A: It will lay over the screen like a screen protector, and connect to the PSP via USB.

Q: Can i connect my PSP to my computer when using this?
    A: Yes, we will add another USB port on PSPTouchME and a switch.

Q: Will you release updates for the PIC? (microprocessor)
    A: Maybe.

Q: How much will it cost?
    A: We are estimating around £30-40 ($56)

Q: Where will i be able to buy one?
    A: Here.

Q: How many will be available for purchase on launch?
    A: At first, around 100.

Q: When can i buy one?
    A: We don’t know.

Q: Can i beta test?
    A: We have beta testers.

Q: Will this be supported in 0x89?
    A: Probably, depends if we can finish PSPTouchME in time.

Q: Will i be able to use this in UMD games and in the XMB?
    A: No. (possible...)

Q: Will i be able to use it in all homebrew?
    A: No.

Q: So where can i use it?
    A: In game’s built to be used with this.

Q: How can they/i build a game or application to make use of PSPTouchME?
    A: We will release an SIO library for developers?

Q: Will the library be open source?
    A: Maybe.

Q: How does PSPTouchME stay on the screen?
    A: It screws into the top of the PSP.

Q: Will you ship internationally?
    A: Yes.

eğer böyle bişey olursa kötü olur ben psp slim üntünde öyle ek bi aparat istemem doğrusu sony yine yeni alet aldırtıcak ille bize ya

• hiç inandırıcı gelmedi ama...o arka kapaktaki çembereri niye daraltırki anlamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chimaerane

O sitede yorumlardan biri dikkatimi çekti de, "Maybe contains L2,R2" demiş birisi..
    L2 R2 Eklerlerse çok ses getirir...Çok kişi psp'sini değiştirmeyi düşünür eminim

Aletin kasasına bakın, slimin söksen aynı görüntü oluşur. X tuşunun yanına mı koyacaklar L/R 2'yi?
  • Bana göre Psp Slim daha yeni çıkmışken Sony yeni bir Psp çıkarmaz diye düşünüyorum. Ama çıkarsalarda fena olmaz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ltuğ

Bana göre Psp Slim daha yeni çıkmışken Sony yeni bir Psp çıkarmaz diye düşünüyorum. Ama çıkarsalarda fena olmaz .

Öyle düşünme.Sonbaharda Sony PS2 için yeni kasa çıkarıyor.Ne yapacakları hiç belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 23 Temmuz 2008; 19:18:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Bana göre Psp Slim daha yeni çıkmışken Sony yeni bir Psp çıkarmaz diye düşünüyorum. Ama çıkarsalarda fena olmaz .

Öyle düşünme.Sonbaharda Sony PS2 için yeni kasa çıkarıyor.Ne yapacakları hiç belli olmaz

Hoca emim misin ya PS2 için yeni kasa çıkaracağına?

• Ben bilg. yerine Ps3 alıcam.
    Bu arada Ps2 için yeni kasanın neyi olacak ki, jelatin inceliğinde falan mı yapacaklar?:)
  • kaç basiyomus bu psp?
  • benim psp fatim var eğer slimle fat'in oyunlarını oynatıcaksa bunu almanın bi anlamı olduğuna inanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MORTAR BLAST_

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Hoca emim misin ya PS2 için yeni kasa çıkaracağına?

Evet.4.Nesil PS2 geliyor.Bunun dışında PSP yeni model konusu gerçek olabilir. Sony herhangi bir açıklama yapmadı.Yani ne kabul ediyorlar nede inkar ediyorlar. Tipik Sony davranışı.Bu durumda ben yeni PSP modelinin gelebileceğini düşünüyorum

• 4.nesilmi?

ps2 nin 2.nesili slim modeli daha yükseğide varmı?
  • şimdi yeni kasa ps2 geliyo haberini okuduktan sonra bende düşünmeye başladım acaba yeni kasa ps2, psp2 olabilirmi olursa süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

4.nesilmi?

ps2 nin 2.nesili slim modeli daha yükseğide varmı?

Slimin slimide var.Japonyada çıkmış yeni bir model daha var.
  • PSP2'yi hiç beklemeyin. Çünkü sony şu anda PSP'den çok kar adiyor. En iyi satışı PSP yapıyor. Sony kar ederken PSP2'yi asla duyurmaz. Duyurursa birden PSP satışları düşer. O yüzden PSP'nin satışları ne zaman durulursa, PSP2 o zaman duyurulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri7274

şu psp çıkacak haberleri bıktırdı artık ya.. çıkınca konuşuruz burda daha çıkmadan ne gereği var anlamıyorum

Henüz çıkmamış olan pspyi konuşmayalım henüz çıkmamış olan oyunları konuşmayalım, henüz çıkmamış olan programları yada psp donanımlarını konuşmayalım.

Ne konuşup tartışalım ozmn?

Zaten çıkan şeyleri diğer offical sitelerdende takip edip bilgi edebilirsiniz. DH forumlarının büyük bir kısmının henüz çıkmamış olan şeyler hakkında bilgi edinip üzerinde tartışıp yorum yapmak olduğunu hatırlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Temmuz 2008; 18:15:21 >
  • Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım PSP alma arifesindeydim bekleyeyimmi eğer gerçekse tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım PSP alma arifesindeydim bekleyeyimmi eğer gerçekse tabii.

bence biraz bekle hiç yoktan fake mi değilmi tam bi kesinleşsin. önümüzdeki aylarda belli olur çok büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.