Şimdi Ara

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
36.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  <<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>>

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>>

son haberler....

bikaç haftaya daha net bilgiler edineceğiz büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 14 Ağustos 2008; 18:54:37 >

• mohh2 online oynanabiliyor.
  • yılbaşına doğru çıkar bence hediye maksatıyla baya bi satış yaparlar
  • PSP 3000 Resmi Olarak Sony Tarafından Duyuruldu
  • Aslında fazla değişiklik yapmamışlar...Ama yinede beğendim.Türkiyedeki fiyatı ne kadar acaba?
  • slimden farkı yok bunun slim daha raf ömründe 4. yılını doldurmadı neyine kaldırıyor sony sorarım?
  • geçen hafta psp fat imi satıp yerine slim aldım bikaç göze batan fark dışında bişey göremedim ayrıca fat ile slim arasında kalite farkı var slimin alttaki tek vidası 3. gün matlaştı grileşti fat de vidalarının hepsi ilk günkü gibi parılıyodu bide slim in pil kapğında hafif sallantı vardı bu durumuda bir parça yapışkan silikon sünger le çözdüm fat deki gibi kapağın köşesine bir parça sünger koyunca tüm sdallantı kesildi tüm sorunlara rağmen slim tartışmasız bir numara ayrıca psp 3000 in fake olma olasılığı yüksek sadece bir mikrofon için yeni psp çıkıcağını sanmam psp de mikrofon olarak kullanmak için kulaklıklar veya talkman die bi cihaz var bu alternatifler varken yeni psp de ne oluyo
  • Oh iyiki satmışım psp yi artık bundan alırım bi tane
  • oh be sonunda plazma tv den lcd tv moduna geçti ekran. en beğendiğim olayı bu oldu yansımadan kurtulduk artık otobüste rahatça film izleyebilecez. alırım bunu
  • BBR eğer zamanın olursa psp 3000 ve slim karşılaştırması yapabilirmisin yani ne tür extrası var psp 3000 nin??
  • Elle tutulur bi dahili mikrofon var. Hiç gereği yoktu bence. Kendi kendilerini vurdular. PSP satışları önemli ölçüde azalır. Milletin kafası karıştı. Yenisi çıksa da onu alsam diye. Fiyatı da bayağı ucuz. 350 YTL...

Yazılanlar doğruysa tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bydur18

BBR eğer zamanın olursa psp 3000 ve slim karşılaştırması yapabilirmisin yani ne tür extrası var psp 3000 nin??

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>>

- Daha gelişmiş LCD ekran
    - Dahili mikrofon
    - Home tuşunun yerine PS tuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 21 Ağustos 2008; 8:59:41 >
  • kesinlikle deymez slim ile hiçbir farkı yok yalan bunlar ama ticaretde böyle yapılır birşey diyemem slim ile fat'in arasındaki fark kadar bile yok ki bu alet çıkarsa minimum 2 yılı var tekrar söylüyorum slimin raf ömrü 4. yılına bile girmedi ki beklemeyin böyle birşey
  • Ohh Tam da Almayı Planlıyordum İyiki Almamışım Psp 3000 Alırım Arıtık
  • Slim ile hiçbir farkı yok bence. Bende hala Fat var ve işimi görüyor. Almayı düşünmüyorum.
  • bu alet çıkarsa hemen (ki çıkmayacak adım gbi eminim minimum 2 yılı var) fat heralde 50 ytl fln olr
  • Resmi haberin linki varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazeest

Resmi haberin linki varmı ?

http://www.gametab.com/news/2705331/

http://www.gametab.com/news/2706561/
  • quote:

Orjinalden alıntı: w11q1

bu alet çıkarsa hemen (ki çıkmayacak adım gbi eminim minimum 2 yılı var) fat heralde 50 ytl fln olr

yeni psp ekimde geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazeest

Resmi haberin linki varmı ?

http://www.gamespot.com/news/6196373.html

SCEA (Sony Computer Entarteinment America) Leipzig Games Convention'da Yapmış Açıklamayı En Kısa Zamanda Offical Sitelerinde Göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Ağustos 2008; 15:16:04 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.