Şimdi Ara

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
36.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Şef_X

quote:

Orjinalden alıntı: w11q1

bu alet çıkarsa hemen (ki çıkmayacak adım gbi eminim minimum 2 yılı var) fat heralde 50 ytl fln olr

yeni psp ekimde geliyor

satışa sunulmadan inanmam
  • Gerçekten bu ürünü kasasında hiç bir değişiklik (yaptıkları hiçbirşey demek gibi geliyor) yapmadan piyasaya sürecek olmalarına inanamıyorum
  • vallahi sony saçma sapan olayla saçma sapan bir alet meydana getirdi psp3000 denen aletin yazılanlara göre fazla bir eksiği yok elimizdekilerden adam şöyle bir next gen cihaz yapar değil mi
  • nasıl oynarsınız şu aletle insanın gözü bozulur ...küçücük ekran ..
  • peki bu yeni psp-3000 hemen kırılabilecek önemli olan o
    ps3 e benzemesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 21 Ağustos 2008; 17:11:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bydur18

BBR eğer zamanın olursa psp 3000 ve slim karşılaştırması yapabilirmisin yani ne tür extrası var psp 3000 nin??

malesef daha bişey belli değil elimizde sadece teknik veriler var.

bu home tuşunu neden ps ile değiştirdiler ona basınca home gibi iş mi görüyor yoksa başka fonksyonlarıda varmı vs. gibi

o yüzden iyi bi karşılaştırma için sonynin sitesiinde yayınlamasını videolarını fln izlememiz gerekiyor.
  • simdi slim(ince) ile fat(kalin) arasinda fark su,

RAM: incenin 64 mb, kalinin 32 mb. yabanci sitelerde, Ince'de RAM i artirarak oyunlarin bir kisminin bellege atilarak oyunlarin acilisini hizlandirdigi yaziyor. Tabi simdi adam lisansli oyunu UMD ile oynamak yerine oyunu hafiza kartina(memory stick) atiyorsa oradaki hiz farki azalacaktir

bir de ekran daha parlak,islemcileri ayni.

psp 3000 nin tek elle tutulur yeniligi ise ekranin daha da iyilestirilmesi, yani ince ve kalin arasindaki kadar fark yok.
  • bu yeni psp çıksa bile kopya oyunlar için versiyonun ayrıca kırılması beklenecek değil mi?
  • tabiki
  • ohooo beklemeye değmez o zaman be heralde
  • beyler gerçek mi bu yaw :D bende tam 1hafta içinde alıcaktım slim
  • kasımı bekle fiyatlar düşücek
  • sonuç olarak psp 3000 ne zaman şuanki slim gibi herşeyi çalıştırır hale gelir tahmininizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Makinanın özellikleri aynı kaldıktan sonra, fat olması, slim olması yada PSP3000 olması neyi değiştirirki

Slim daha hızlı. İşlemcisi daha hızlı ve ram'i daha yüksek.

Sonuçta fat ve slim aynı oyunları çalıştırıyor, pek bir fark olmasa gerek.

Hayır fark var. Videolar falan var ararsan bulabilirsin. Aynı oyunu hem slimde hem Fat'te açıyorlar. Slim daha hızlı açılıyor ve loading ekranları daha kısa sürüyor.

Edit: Ayrıca Slim'in ekranı FAT'e göre daha parlak ve canlı.

Bahsettiğin hızlı oyun açılma olayı evet var ama sadece umd oyunlarda.Umd oyun daha büyük belleği olan slim'de daha hızlı açılıyor ancak oyun hafıza kartında ise tamamen hafıza kartının hızına bağlı.
    Ekran parlaklığı doğru olabilir, aynı markanın panelleri kullanılmadı galiba fat ve slimde ancak bunu da cfw yükleyerek kısmen aşabiliyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: I33I2K4Y

psp 3000de surum kırma işi ne zaman olur tahmininizce ne zaman butun oyunları çalıştırır bu makina arkadaşlar bilgisi olan var mı

Çıkan firmware eğer farklı olmazsa hemen kırılır ama sony ayriyetten yeni bir tane yazarsa o zaman işler dark-al** e kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

nasıl oynarsınız şu aletle insanın gözü bozulur ...küçücük ekran ..

Yakından PSP görme şansın olmuştur muhtemelen , nasıl küçücük dersin o ekrana inanamıyorum. Biz o "küçücük" dediğin ekranda film ve dizi izliyoruz. Gözümüzde de bir problem yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

nasıl oynarsınız şu aletle insanın gözü bozulur ...küçücük ekran ..

Yakından PSP görme şansın olmuştur muhtemelen , nasıl küçücük dersin o ekrana inanamıyorum. Biz o "küçücük" dediğin ekranda film ve dizi izliyoruz. Gözümüzde de bir problem yok.

Bide bağımlılık yaratıyo öyle böyle değil. Her gece yatmadan önce 3 4 bölüm anime izlerdim karanlıkta yatakda ohh

• quote:

Orjinalden alıntı: erhun

simdi slim(ince) ile fat(kalin) arasinda fark su,

RAM: incenin 64 mb, kalinin 32 mb. yabanci sitelerde, Ince'de RAM i artirarak oyunlarin bir kisminin bellege atilarak oyunlarin acilisini hizlandirdigi yaziyor. Tabi simdi adam lisansli oyunu UMD ile oynamak yerine oyunu hafiza kartina(memory stick) atiyorsa oradaki hiz farki azalacaktir

bir de ekran daha parlak,islemcileri ayni.

psp 3000 nin tek elle tutulur yeniligi ise ekranin daha da iyilestirilmesi, yani ince ve kalin arasindaki kadar fark yok.

Yanlis..

Slimin Ram i aynen Fat da oldugu gibi 32 Mb dir.
    Slimde 32 den 64 e yukseltilen sey Ram degil Flash bellektir.

Slim`in ekran kalitesi Fat inki ile aynidir. Sadece Ekran parlakligi Slim ciktiginda Slimin ustunde gelen 3.60 FW de 3 den 4 e cikarildigi icin ekran daha parlak gorundugu icin bu sekilde asilsiz bir haber cikmisti bu gercek degil sony nin sitesinde de bunu kanitlayan bir sey yok.

UMD leri hizli okumasina gelince,
    Bu umd de olabilir hafiza kartindan da olabilir Fat da 32 olan Flash 64 e yukseltildigi icin FW den arta kalan hafizayi (FW acilinca 25-26 Mb oluyor 6 megabaytta OS icin toplam 32 max doluyor o yuzden SKYPE FAT ta yoktu cunki flash da yer kalmamisti ) ki 30 Mb bos yer kaliyor orasini cihaz CACHE deposu olarak kullanip ON BELLEK olarak kullandigi icin Fat a gore daha hizli yuklemeler ve daha cabuk loadlar yapabiliyordu.

Slim in ses kalitesinin de daha iyi oldugu soylendi. Bu da yanlis bir sey..
    Fatta altta olan hoporlorler Slimde ustte alinmis boylece kulaga daha stabil ses gitmesi saglanmis. Kucuk bir Sony hokus pokusu yani :)

quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orjinalden alıntı: alpercalbak

arkadaşlar psp de bi tek hafıza kartı mı cd yeri varmı cd le çalıştırılmıyormu bide psp tv ye bağlanıyoemu ve iki kişilik oluyormu kardeşimle oynıyacağımda oluyorsa onu alıcam, psp oyunları nekadar ben hiç bişe anlamadım adam akıllı anlatırmısınız

Google zaten iyice anlatmis ama ben yine cevaplayim sorularini.

PSP de hem hafiza karti girisi hemde UMD fromatli Media oynatici mevcut ( UMD 6 cm capinda cif katmanli dvd dir )
    SLim i tv ye baglayabilir, oyun muzik video ve resimlerinize bakabilirsiniz .
    Ad-hoc destegi ile wifi uzerinden Multiplayer karsilikli iki psp oyun oynanabilir.
    PSP oyunlari ortalama 40-55 Dolardir.

Esas konuya gelirsek,.
    Buyuk bir ihtimalle haberler gercek.
    Ve buyuk bir ihtimalle sony su an yeni PSP yi yil basina yetistirmeye calsiyordur ve bence 11. ayda piyasaya surulecek.
    Bilirsiniz avrupa ve amarikada yil basilar alisveris cilginliginin yasandigi zamanlardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 22 Ağustos 2008; 2:52:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

Yanlis..

Slimin Ram i aynen Fat da oldugu gibi 32 Mb dir.
    Slimde 32 den 64 e yukseltilen sey Ram degil Flash bellektir.

simdi oncellikle Flash ROM u artirarak Cache alani saglayamazsin, malesef bunu anlaman icin bi iki tane Computer Architecture kitapi karistirararak baslayabilirsin (Hennesy & Patterson mesela), yada John Shen in " Modern Processor Design: " kitabini . tabi bunlari anlamak icin once bi Mano nun logic kitabini okuman gerekecek.
    Tahminimce bunlara vakit ayirmazsin, o zaman tez elden siteler
    1)http://en.wikipedia.org/wiki/Psp_slim#Hardware_improvements
    To target the original PSP generation's poor load times for UMD games,[6] the internal memory (RAM and Flash ROM) was doubled from 32 MB to 64 MB, which also improved the web browser's performance.[7]
    Diyor ki hem RAM hem FLASH ROM 32 den 64 e cikarildi.
    2)http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=25798037
    forum cok ciddiye alinmaz ama oradaki eleman da RAM`in 32 den 64 e cikarildigini soyluyor.

3)http://www.pspmod.com/forums/wireless/1556-not-enough-memory-internet-2.html
    ayni sekilde elemanlar 64 e cikarildigini, hatta browser acikken bu 64 un kac mb inin kullanildigi soruluyor.
    4)http://www.audiocubes.com/product/Sony_PSP-2000PB_PlayStation_Portable_Slim_and_Lite_-_Black.html
    Internal memory (RAM) increase from 32 MB to 64 MB

ayni seyleri ekran icin de gecerli, dayanagi olmayan kisisel fikirlerin, ben kafamdan soylemedim o mesaji yazarken, arastirdim da yazdim.
    fazla olmus

• gelsin bakalım , pek bir fark gorunmuyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.