Şimdi Ara

yeni psp aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni psp aldım fakat hiç bir bilgim yok,ilk sorum hafıza kartına oyun attığım zaman direk okuyabilecek mi?yoksa bir güncelleme falan mı lazım?

şimdiden teşekkürler cevaplar için

• ilk önce hayırlı olsun kardes.

settings - system informations a bir bakıp versiyonunun cwf mi oldguna bakman lazım..

ardından kırılmış bir versiyona sahipsen psp yi pc ye bağlıyacaksın...bağladıktan sonra orada ISO adında bir klasör olması lazım..oraya internetten indirdin oyunlar atıcaksın.. sonrada menüden oyunlara girip doya doya oynıycaksn
  • 0 aldıysan kutuyu ilk sen açtıysan büyük ihtimal normal fw wardır.Bursada isen yardımcı olabilirm cfw yüklemen için sürüm atmadan oyun oynayamazsın ms den.Sen yinede settingden bak eğer sürümün sonunda m33 oe-a ws gibi ibareler warsa direk oyun atıp çalıştırabilirsin

fw:Firmware(Sony orjinal sürümleri)
    cfw:CustomFirmware(kullanıcıların geliştirdikleri firmwarenin tüm özelliklerinin yanında msden oyun oynamaya homebrov programları calıstırmaya yarayan sürüm)
  • 0 aldım ama maalesef şu anda yanımda değil eve gidince bakarım.

peki orijinal fw lerde (sony nin yaptığı) internetten indirdiklerimizi oynama şansımız yok mu?

ayrıca cfw olarak neyi tavsiye edersiniz?link vs verebilir misiniz?
  • son çıkan cwf lerden yükleyebilirsin burda link vs verilmesi yasak bu konuyla ilgili ayrıca eğer bilgin yoksa bu konuda kendin yapmaya kalkışma psp brick olabilir yani kullanılamaz hale gelebilir bilen birine yaptırman daha iyi olur
  • Burada öyle konular yazmak yasak arkadaşım...İnternette birçok PSP forumu var orada sana yardımcı olabilecek birçok arkadaş ve konu var...
  • Arkadaşlarım illegal konular hakkında konuşmamaya çalışalım. Duyarlı arkadaşlarıma da tek tek teşekkür ederim.

İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.