Bildirim
Yeni psp aldım oyun tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sehzaderz
Arkadaşlar psp e1004 satın aldım pek fazla bir şey bilmiyorum psp konusunda bana güzel bir kaç oyun önerebilir misiniz? Bir de rpg önerirseniz daha memnun olurum
Kardeşim GTA Liberty City Stories,GTA Vice City Stories,NBA 2K12 ve Smackdown vs. Raw 2010 önerimdir.En iyi 4 oyun bunlar.. -
Cfw at sakın orjinal alma değmezquote:
Orijinalden alıntı: mericcanozcilquote:
Orijinalden alıntı: sehzaderz
Arkadaşlar psp e1004 satın aldım pek fazla bir şey bilmiyorum psp konusunda bana güzel bir kaç oyun önerebilir misiniz? Bir de rpg önerirseniz daha memnun olurum
Kardeşim GTA Liberty City Stories,GTA Vice City Stories,NBA 2K12 ve Smackdown vs. Raw 2010 önerimdir.En iyi 4 oyun bunlar.. -
Evet öyle yapacağım zaten breath of fire 3 diye bir oyun yükledim çok hoşuma gitti şimdilik onla idare ediyorum öneriler için teşekkürler :) -
Mcpsp diye bir site vardi o siteye bak -
mcpsp yerine newgamex i tavsiye ederim daha iyidirquote:
Orijinalden alıntı: Guest-112D66D80
Mcpsp diye bir site vardi o siteye bak -
lego indiana jonesquote:
Orijinalden alıntı: Gktupc
mcpsp yerine newgamex i tavsiye ederim daha iyidir
Alıntıları Göster -
Kimse NFS Undercover dediğini görmedim az önce indirip oynadım çok zevkli arada buglar oluyor (Arabanın arkası havaya kalkıyor ve ilerleymiyorsun ) onun haricinde çok zevkli. Şiddetle öneririm.quote:
Orijinalden alıntı: İblis Holmes
lego indiana jones
Alıntıları Göster
-
gta gow -
adam breath of fire demiş abi psp senin için nimet eğer klasik tip jrpg seversen bir dolu bulabilirsin hatta yanında sjrpg lerde dolu alet. hala elimde tutma nedenim bu tip oyunların bir dolu bulunması psp de. içlerinde en iyisi persona 3 portable.quote:
Orijinalden alıntı: the jackal
gta gow
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 2 Kasım 2013; 20:21:45 > -
Metal Gear Solid oyunları -
the godfather -
GOD OF WAR kesın oyna!!!quote:
Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd
the godfather -
God of war -
God of war ve dante's inferno kesin oneririm -
Eski ve arcade tarzı oyunları seviyorsan elinde yüzyılın emulator canavarı var :) -
assasins creed liberation god of war zelda -
quote:
Orijinalden alıntı: FantomİçinF
Kimse NFS Undercover dediğini görmedim az önce indirip oynadım çok zevkli arada buglar oluyor (Arabanın arkası havaya kalkıyor ve ilerleymiyorsun ) onun haricinde çok zevkli. Şiddetle öneririm.
bende de bazen yol gidiyor havadan gider gibi oluyorsun çok sinir bozucu -
Paso gta oynarsim zaten -
Gtaları tamamen bitirin zevkli oluyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X