Şimdi Ara

yeni psp konusu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 4,5 yıllık sony psp fat kullanıcısıyım.ancak artık arkadaşlarımın yanında sürekli alay konusu oluyorum nedense bunun sebebi ise fat siyah bir psp kullanıcısı olmam,yenisini al diyorlar alsam elimdekini ne yapacağım şu durumda? kime satmaya çalışacağım yok kimse almaz diyorlar uğraştırıyorlar adamı! sizce dh kullanıcıları,yeni bir tartışma yaratmadan arkadaşlarım arasında artık Türkiye sınırları içerisinde fat psp kullanmak da mı alay konusu oluyor? bu fat psp nin kullanış eksikliği mi yoksa benim arkadaşlarımın kafasında ki birkaç tahta mı eksik? teşekkür ediyorum yorumlarınız için

• O arkadaslarını pataklamak ve aslında baska taraflarına gulmeleri gerektigini anlatmak isterdim!
    Hatta kaba kuvvet kullanmak gerekebilir. Camiadaki kıdemini kıskanıyorlardır.
    Muhtemelen iclerinde en uzun suredir PSP sahibi olan sensin. Takma kafana
  • teşekkürler yorumun için,peki sorun oluyor bu durum sık sık başıma evde oyun oynuyorum geliyor kapıma ifade etme şekli aynen şu şekilde :Neden hala fat kullanıyorsun? eğer alacak durumun yoksa biz yardım ederiz deyip gülüyorlar,alacak durum problem değil ama bir insan bu kadar gereksiz bir durum üzerinde nasıl aşağılanabilir siz görün artık..
  • Ben PSP yi ortamda çıkardığımda hala dibi düşenler ve ısrarla satın almak isteyenler çıkıyor.
    Ayrıca madem yenisini almaya çok istekliler bırak aslınlar.
  • bence onlarla arkadaşlığını gözden geçirme vakti gelmiş
  • Ulan fat psp dışında 1,5 addonu olup pandora yada bazı homebrew işlemlerini gerçekleştirebilen psp varmı

Forever fat psp !
  • fat 2000 3000 farketmez psp pspdir hem sizin sınıfta kaç psp kullanıcısı war öyle ben pspyi okula götürdügümde bizim sınıfı bırak yan sınıflar dahi üşüşüyodu üstüme (2000 sahibiyim ben) Laf söylemeyi bırak 1 tenefüslüğüne para teklif eden bile wardı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyle açkılayayım bizim sınıfta kızların bile pembe psp si var
  • Ewt ya simdi aklıma geldi bak...
    o arkadaslarına aynı seyi tekrar ettiklerinde kuracagın cumle su olsun: "Almazsanız s*r*fs*zsiniz!"
    Sonra da sen gorustugunuzde "erkek adam sözünde durur, nerede benim slim psp?!" diye başlarına kakarsın, susarlar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Ewt ya simdi aklıma geldi bak...
    o arkadaslarına aynı seyi tekrar ettiklerinde kuracagın cumle su olsun: "Almazsanız s*r*fs*zsiniz!"
    Sonra da sen gorustugunuzde "erkek adam sözünde durur, nerede benim slim psp?!" diye başlarına kakarsın, susarlar!

mükemmel fikir kardeşim ciddi ciddi sinirime hakim olarak deneyeceğim bu firkrini
  • Fat gibi Homebrew çalıştırabilen emulatör oynayabildiğin psp yok....
  • O arkadaşlarına söyle Afrika'daki açları düşünsünler sanırsam özel bir okulda okuyorsun ve etrafında birçok zengin züppe var dalga geçecek başka birşey bulamaz çünkü o tipler bana kalırsa onlarla arkadaşlıklarını bitirme zamanı gelmiş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.