Şimdi Ara

Yeni PSU çalıştırmıyor PC'yi eskisi çalıştırıyor, Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, eski PSU'nun gücü yetersiz geldiği için daha güçlü PSU takmak istedim PC'ye fakat aklıma gelen ve forumlarda sunulan önerilerin hepsini yapmama rağmen yen, PSU bir türlü çalışmadı bilgisayarımda, ne ışık yanıyor anakartta nede güç geldiğini gösteren bir işaret var. Şu anda eski PSU takılı ve tıkır tıkır çalışıyor PC yani anakartımda bir sorun yok. Bugün denediğim yöntemleri aşağıda bir bir yazdım, bunlardan başka önerisi olan varsa yazsınlar lütfen;

1-Anakartta bütün kabloları olması gerektiği gibi 20 pin ve 4 pin olarak taktım defalarca kontrol ettim sıkıca taktım ama çalışmadı.
    2-Ekran kartını çıkardım, HDD'yi çıkardım en azından güç gelir belki şase yapıyordur diye ama nafile yine çalışmadı.
    3-Anakartı kasadan çıkardım altına mukavva koyup denedim kasa'da şase yapma ihtimaline karşı ama yine çalışmadı.
    4- O haliyle eski PSU'yu taktım o çalıştırdı.
    5- Yeni PSU'ya şase yaptım harici bir kabloyla ve kasadaki bir fana bağladım sadece ve fanla yeni PSU çalıştı. Yani yeni PSU'da bir sorun yok.
    6. RAM'leri Bios pilini söktüm bekledim taktım sonra ve yeni PSU'yu tekrar bağladım ama yine çalışmadı.
    Başka önerisi olan varsa yazsın lütfen.

• Aldığın Yere Götür ilgilensinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıgın yere gotur bozuktur muhtmln . Olmazsa rıca et onlar taksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.