Şimdi Ara

Yeni PSU'da Fan Gurultusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde yaklasik 3 aylik coolermaster kasa ile beraber gelmis olan bir PSU var. Bu PSU yaklasik 2 gundur traktor gurultusu cikariyor. Daha once sahip oldugum cin mali kasada da ayni problemi yasamaktaydim. O zaman ilkel tekniklerle yani tekme tokat yardimi ile sesi onluyordum. Ancak simdi yeni kasama bu sekilde davranmaya kiyamiyorum acikcasi.

Sebep ne olabilir acaba? Benim ilk tahminim sicaklar. Sicaklarin gelmesiyle kasanin sicakligi da hizli bir sekilde artti. Ben de kasanin bulundugu bilgisayar masasinin altindaki kucuk hazneden cikardim kasayi. Monitorun yanina koydum. Sicaklik sorunu kismen cozuldu ancak gurultu sorunu devam ediyor. PSU'yu temizlemek icin acamiyorum da. Sonucta garanti kapsaminda. Onerilerinizi bekliyorum. Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nimphelos -- 28 Mayıs 2007; 21:26:03 >

• Arkadaşım, sıcakların artması ile psu daki ısı arttı ve fan da haliyle daha hızlı dönmeye başladı..Ses fanın dandikliğinden kaynaklanıyor yani. Hele bir de fan 80 mm ise, traktör gibi çalışması normal..
  • model yazmamışsın ama
    PSU 8 cm fanlı ise (genelde cooler master da böyle) yerine 12cm lik fan takarsan bu sorunu yaşıyacağını zannetmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.