Şimdi Ara

Yeni radyo - Direksiyon Uyumu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim merak ettiğim nokta şu; Yaklaşık 2 ay önce 2009 model renault symbol 1,5 dci expression plus araç aldım. Araçtan genel anlamda beklediğimi alıyorum.

Fakat günümün 5 saati trafikte geçiyor, müzikle zaman geçirmek için aracıma bluetooth destekleyen bir radyo taktırmak istiyorum. Aklıma takılan soru şu; bluetooth radyoyu aldıktan sonra direksiyon kumandası çalışır mı? Çalışabilirse, bunun montajını yapan bildiğiniz yerler nerededir? (Mümkünse İstanbul anadolu yakasında)

Daha önceden bu konuda tecrübesi olan, beni aydınlatabilecek arkadaşlar var mıdır?

Not: Radyo önerileriniz de benim için harika olur. Zira pek anlamadığım için çok dandik bir şey alabilirim. (Üst düzey ses kalitesi ve uçuk beklentilerim yok, bluetooth olsun yeter.)

• Bluetooth lu değil de usb li almanızı öneririm. Kendi aracımda hem bluetooth hemde usb destekli double din denilen teyp den var bir kere bile bluetooth dan açıpta müzik dinlememişimdir usb daha kolayıma geliyor
  • BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    Hocam öneri için teşekkürler fakat ben spotify üzerinden bağlanarak müzik dinlemeyi planlıyorum. O yüzden bluetooth elzem benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cmax aracimiza dediginiz gibi cok islevli iste navigasyondur tv dir usb dvd li falan bir radyo baglatmistik valla benim becekriksizligim mi yoksa takan kablolarini mi baglamadi bilemedim ama o tuslarin radyonun icinde iste ayar yeri varfi kalibrasyon gibi bende hicbir sekilde tuslari algilamiyordu bilgibiz olsun iyi bir yere baglatirsaniz sonucu daha iyi olabilir tabi ki ama belki uyumlu olmuyordur belli de olmaz iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.