Şimdi Ara

Yeni Ram alıcam bir sorum olucaktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.Benim şuan sistemimde 2x2 1600mhz cl7 ramler bulunmakta.Günümüzün oyun piyasası için biraz geride kalıyor hali ile. Onun için 2x2 veya 4x1 bir ram almayı düşünüyorum.Aslında daha çok 4x1 almak istiyorum çünkü ileride bir slot boş kalır yine ekleme yapabilirim.Acaba alırken nelere dikkat etmem lazım ? Mesela 4x1 alsam tek başına çalışır mı ? 1.35 v ile çalışan düşük voltaj ramler Amd sistemin ile uyumlu olmuyor sanırım yanlış mıyım ? Benim bilmediğimde sizin ya alırken şuna dikkat et dediğiniz bir şey var mı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabace -- 24 Haziran 2014; 11:34:50 >

• Ekleme yaparken kullandığınız RAM lerin özelliklerinde olmasına dikkat edin, yerinizde olsam 2x4 GB RAM alır, elimdekini satardım.
  • Tavsiyemin ne kadar faydası olur bilmiyorum, bence sisteminiz dengeli.O sisteme yapacağınız tek yatırım soğutma ve az miktar overclock.SSD yatırımından bahsetmiyorum."Para verdim, performansım arttı" dedirtecek en belirgin donanım güncellemesi SSD'dir.8GB ram parasına biraz daha ekleyerek 250GB'lık Ssd alınabilir.(128GB'da yeterli ama, fazla oyun kuramazsınız).Ama kararlıyım diyorsanız, anakartınızın desteklediği ram hızı ve model listelerini incelemelisiniz.
  • Riske girmek istemiyorsanız aynı model/seri ramlarden alıp takın diğer türlü sorun çıkma olasılığı var
  • 2x2 ramlar çok iyi deişmeyin bence anakartınız 2x2 den 4x1 deteklermi bilemeyeceğim eski ramlarini kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.