Şimdi Ara

Yeni ram takınca bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim anakartım gigabyte h55m-d2h bende 2x KVR1333D3N9/2G KINGSTON 2GB DDR3 1333MHz CL9 Ram vardı bende şuan 2x KVR1333D3N9/4G KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz CL9 ram aldım fakat bunları takınca bilgisayar açılış ekranında tam windows başlatılıyor diyince takılıp kalıyor bios'u sıfırladım gene kar etmedi ne yapsam bilemedim daha önce karşılaşan biri nede rast gelmedim google aramalarında. Yabancı forumlarda bi kaç bişey buldum ama onlarıda pek anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi globy7 -- 19 Haziran 2013; 0:13:12 >

• Burdada bu sorunla karşılaşan pek yok sanırım :/
  • Selamlar,

Bellek uyum sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Anakartın BIOS'unu güncelleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

Bellek uyum sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Anakartın BIOS'unu güncelleyebilirsiniz.

Hocam bellek özellikleri aynı sadece biri 2gb diğeri 4gb başka hiç bir fark yok yalnız akşam eve gidince biosu güncelleyip tekrar deniyeceğim...
  • Bios'u f3 versiyonundan f4'e geçirince sorun düzeldi sorunsuz çalışmakta bilgisayar. Birde aldığım 20cm'lik fan kasaya uymayınca şöyle bir görüntü oluştu ama inanın yayla gibi yaptı ortalığı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi globy7 -- 29 Haziran 2013; 23:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: globy7

Bios'u f3 versiyonundan f4'e geçirince sorun düzeldi sorunsuz çalışmakta bilgisayar. Birde aldığım 20cm'lik fan kasaya uymayınca şöyle bir görüntü oluştu ama inanın yayla gibi yaptı ortalığı :)

o fanı nasıl öyle yerleştirdiniz hocam türk aklı işde kasa almadan fan ekleme

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Orijinalden alıntı: globy7

Bios'u f3 versiyonundan f4'e geçirince sorun düzeldi sorunsuz çalışmakta bilgisayar. Birde aldığım 20cm'lik fan kasaya uymayınca şöyle bir görüntü oluştu ama inanın yayla gibi yaptı ortalığı :)

o fanı nasıl öyle yerleştirdiniz hocam türk aklı işde kasa almadan fan ekleme

Napalım aldık bi kere boştamı dursun evde güzelim fan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.