Şimdi Ara

Yeni Ram(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda 667 mhz olan ram imi 800 mhz overcloklu olarak kullanıyorum.bir adet daha 800 mhz ram alsam ikisi birlikte dual channel olarak çalışır mı?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Çift kanal mimarisi bir dual-channel özellikli anakart ve iki veya daha fazla DDR, DDR2 veya DDR3 SDRAM bellek modülleri gerektirir...

Anakartının ve Ram belleğinin modellerini yazarmısın.
  • anakartım gigabyte g41m es2l şuan takılı olan ram 1 gb 667 mhz ddr2 kingston 240 pin(şuan overclock ile 832 Mhz da çalışmakta)ben bu ram i 800 MHz da çalıştırarak yanınada 1 adet daha 800 mhz ram alıp takarsam ikisi dual channel olarak çalılırmı die merak ediyorum.anakart dual channel ve ddr2 800 mhz destekli
  • Ram in tam bir modeli olmalı. Örneğin KHX6400D2K2 gibi bu tip kitler dual channel olarak çalışıyor.
  • onu bende biliyorum benim alacağım ram baska bir marka ve 800 mhz ikisi dual channel olarak çalışlır mı onu soruyorum ben
  • incele
    LINK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 3 Nisan 2010; 19:48:18 >
  • link için ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.dual channel meselesini anladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski pc için ram tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle çalışır bu kadar basit....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.