Şimdi Ara

yeni Referral sistemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.0 ı kabul ettikten sonra Refer A Friend tıklayın arkadaşlar , Sağ üstte ''redeem'' tıklayın 250 ip gelecektir .
  • off ne bicim para IP gelmistir simdi :D bende oncekileri lvl 10 yapmak icin ugrasıyorum simdi varmı oyle baska ugrasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrginaLsTR

Ohaaaa abii 200 charim var 200 friend 5 lv hepsi için ayri ayri 250 ip mi gelecek suan reedem yaptım 4 tane 1000 ip yazdi ama daha oyuna gelmedi ???

Bende 13 ref kasmıştım ip ler geldi hocam önce oyunda gözükmüyor oyun ekranına daha sonra geliyor ama shopta gözüküyor. Şimdi bu 13 tane 5 level hesabı 10 level yapsam tek tek olur mu ? yoksa baştan mı kasmam gerek ? 250 ip ödüllerini aldım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
  • Beyler ben 10 tane 5 level kasmıştım önceki sistemde şimdi yenisine geçirince 3 tane gözüküyo, ama arkadaşta 10 tanesi de gözüküyo. Ve bende 3 tane 5 level kasıldı yazılıyo ama 0 ip earned diyo. Tam anlayamadım anlayan biri açıklarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrginaLsTR

Ohaaaa abii 200 charim var 200 friend 5 lv hepsi için ayri ayri 250 ip mi gelecek suan reedem yaptım 4 tane 1000 ip yazdi ama daha oyuna gelmedi ???

50.000 ip

ayrıca oha 200 ref nasıl yaptın?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 26 Nisan 2012; 16:29:06 >
  • Benim 7 tane vardı 1 tanesinden geldi 250 ip
  • 2 aya yakn bi suremi aldi sabr :) ya ben onayladm ama ip gözukmuyor nasıl olacak ??
  • 25 tane lvl5 kasmıştım hepsi kaybolmuş, gelen ip felan da yok...

0 New Friends at Level 5
    0 Total Friends at Level 5
    0 TOTAL IP EARNED
  • Peki eskiden kasmış olanlar Rune page ödülünü alamayacak mı?
  • Wiev status sadece bendemi açılmıyor :/
  • Ben 10 tane kasmıştım .2500 ip için ne yapmam gerekiyor eski sistemde mi kalacağım yenisine mi geçeceğim ?
  • panpiler simcik bende 400 tane 5lvl kasılmış var . şimdi ben sizce geçmelimiyim faydasımı var zararımı?
  • @Eleutherioss : Kardeş yine aynı eski sistem gibi gir wiev status'e.Sağ yukarı doğru görürsü.Reedem var tıkla gelir.Teker teker tıklıyacaksın ama :)

@emretwolf : Eğer 400 ref.'e kadar olan hediyeleri aldıysan geçmeni tavsiye ederim.Hesap başına 250 ip alacaksın çünkü :)
  • Ee ben 10 tane yapmıştım 6sı duruyor 4 ü yok ?
  • 7 li rune patchmi veriyor yoksa 1 tanemi beyler ?
  • ben 10 tane 5 level kasmıştım 975 rp mi aldm. Şİmdi yeni sistemde 8 tane kastığım gözüküyor ne iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Ee ben 10 tane yapmıştım 6sı duruyor 4 ü yok ?

Şuan bendede aynısı var.1k ip kayıplarda :/

Edit : Düzeldi bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daqadaqa -- 26 Nisan 2012; 17:02:21 >
  • 7 rune page ödülü mü o nasıl beyler ben onu göremedım
  • yeni sistem açılmıyor bende? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Ee ben 10 tane yapmıştım 6sı duruyor 4 ü yok ?

Şuan bendede aynısı var.1k ip kayıplarda :/

Edit : Düzeldi bende :)

Bende düzelmedi . İlk 4 kastığım görünmüyor . Belki düzelir .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.