Şimdi Ara

yeni Referral sistemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Cok sacma bilader 10 lvl a kadar kascam 500 İP gelcek o zamana kadar harcadigim zamani kendi hesabimda yapsam yaklasik 1000-2000 İP gelir

Saçma falan değil , yaptığın şey zaten illegal , bundaki amaç oyuna yeni başlattığın kişiler karşılığında ödülde alman , zaman harcayıp account fazlalığı yapman değil

aslında doğru diyorsun hocam ama ben zaten ref kasan biri degilim simdi iyice soguk bakmaya basladim o ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan bazı kastıklarım silinmiş, ne diyim ya OFFF
  • quote:

quote:

quote:

Cok sacma bilader 10 lvl a kadar kascam 500 İP gelcek o zamana kadar harcadigim zamani kendi hesabimda yapsam yaklasik 1000-2000 İP gelir

Saçma falan değil , yaptığın şey zaten illegal , bundaki amaç oyuna yeni başlattığın kişiler karşılığında ödülde alman , zaman harcayıp account fazlalığı yapman değil

aslında doğru diyorsun hocam ama ben zaten ref kasan biri degilim simdi iyice soguk bakmaya basladim o ise

Daha önce yazdım ama bir daha tekrarlayayım , yenisine geçmek zorunda değilsin , eski sistemle devam edebiliyorsun şimdilik.İlerde ne olur bilmem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha önce yazdım ama bir daha tekrarlayayım , yenisine geçmek zorunda değilsin , eski sistemle devam edebiliyorsun şimdilik.İlerde ne olur bilmem.

Yok ya ben memnunum halimden ref kasmaya gerek yok

• Saçma salak bir iş. Ben 20 tane kastım 5 tane gözüküyor ne iş ?

Bir de hiç okumadan yanlışlıkla geçtim yeni sisteme salak gibi. Of ticket attım düzeltirler umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 26 Nisan 2012; 18:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakir

quote:

Orijinalden alıntı: MilamberX

66 New Friends at Level 5
    67 Total Friends at Level 5
    250 TOTAL IP EARNED

1-Sağda Redeem diye bir seçenek var tıklarsam ne olur ?
    2-5lvl hesapları 10a kasabilir miyim ?
    3-WW skini gitti mi şuan hesabım banlı da giremiyorum .
    4-Her referans a artık 4win ip boost vermiyor mu ?

1-Her tıkladığında 250 İp alıyorsun
    2- 5 lvl hesapları 10 lvl e kasabilirsin
    3- WW skini gitmedi
    4-Artık vermiyor diye biliyorum

Ben 55 tane 5 lvl kastığım için 13750 ip ödül geldi

bende 10 tane 5 lvl kastım ancak bu yeni sisteme geçtiğimde kayboldu ve sanki hiç yapmamışım gibi görünüyor bunların IP'lerini nasıl aldınız acaba ?

• O değil de herkes LoL Forumunda isyan çıkarmış, çok pis sayıyorlar. Bugün ya da yarın fix yiyecektir. Herkese de RP ya da IP verirler şimdi.
  • Eski sisteme nasıl geri dönücez beyler , Fok to system !
  • Beyler yeni sisteme geçip referal sayfasından yeni sekmede 10 15 tane açın. Hepsinde redeem deyin. olması gerek. Ben geç farkettim tesadüfen buldum. 2 rune page almışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anno

quote:

quote:

250 TOTAL IP EARNED

3- WW skini gitmedi

bende 10 tane 5 lvl kastım ancak bu yeni sisteme geçtiğimde kayboldu ve sanki hiç yapmamışım gibi görünüyor bunların IP'lerini nasıl aldınız acaba ?

Sitedeki işlemleri tamamladıktan sonra 1 el oyun attım ve bittiğinde ip'ler yüklenmişti. Şu an yoğunluktan dolayı bazı sorunlar yaşanabilir çok normal. En geç bir gün sonra bu sorunların düzeleceğini umuyorum. Sonuçta ref kasan herkes siteye ve sisteme kilitlenmiş durumda.

Bence eski sisteme devam etmenin bir anlamı yok. yeni sistem daha avantajlı gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eski sisteme nasıl geçicez bilen yok mu , forumdan baktım bazıları tıklamamış eski sistemde kalmış
  • ne kadar vakitte yapılıyor peki 10 level
  • quote:

Niye üzülüyorsunuz ki , geçmek zorunda değilsiniz.Ben continue with the current program dedim gayet eskisi var şuan.

Bende oyle yaptım fakat şimdi yenisine geçmek istesek ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anno

quote:

quote:

250 TOTAL IP EARNED

3- WW skini gitmedi

Sitedeki işlemleri tamamladıktan sonra 1 el oyun attım ve bittiğinde ip'ler yüklenmişti. Şu an yoğunluktan dolayı bazı sorunlar yaşanabilir çok normal. En geç bir gün sonra bu sorunların düzeleceğini umuyorum. Sonuçta ref kasan herkes siteye ve sisteme kilitlenmiş durumda.

Bence eski sisteme devam etmenin bir anlamı yok. yeni sistem daha avantajlı gibime geliyor.

0 New Friends at Level 5
    0 Total Friends at Level 5
    0 TOTAL IP EARNED

Yok arkadaş ya hiçbiri görünmüyor ki reedem yapalım... peeh

• quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

25 tane lvl5 kasmıştım hepsi kaybolmuş, gelen ip felan da yok...

0 New Friends at Level 5
    0 Total Friends at Level 5
    0 TOTAL IP EARNED

ben 70 küsür tane kasmıstım eski sistemle dewam etmeme ragmen 27 tane gözüküyor....
  • Ah birde gözükse eskileri-.-
  • arkadaşım , kastığı charların her biri için 250ip aldı :D bende almak istedim girdim ama benim kastığım hesaplar görünmüyordu :( 10 hesap boşa gitti sanırım :D size de oldumu bu ?
  • Yanlış hatırlamıyorsan LoL bi ara uzun süre girilmemiş accountları silmişti yeni üyeliklerde isim almada problem olmasın diye.
    Tabi sildikleri accountler 1 levellardı galiba ama belkide o eskiden ref kasan arkadaşların gözükmeyen karakterlerinin bununla bir ilgisi vardır ?

Ben Rune Page almak için 2 ay önce ref kasmıştım şimdi yeni sisteme girdim 10 refimin hepsi gözüktü ve reedem yaptım hepsini. Bende bi problem olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wR

Yanlış hatırlamıyorsan LoL bi ara uzun süre girilmemiş accountları silmişti yeni üyeliklerde isim almada problem olmasın diye.
    Tabi sildikleri accountler 1 levellardı galiba ama belkide o eskiden ref kasan arkadaşların gözükmeyen karakterlerinin bununla bir ilgisi vardır ?

Ben Rune Page almak için 2 ay önce ref kasmıştım şimdi yeni sisteme girdim 10 refimin hepsi gözüktü ve reedem yaptım hepsini. Bende bi problem olmadı.

benimkileri açalı daha 2 hafta olmadı ancak hala göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wR

Yanlış hatırlamıyorsan LoL bi ara uzun süre girilmemiş accountları silmişti yeni üyeliklerde isim almada problem olmasın diye.

Bence bununla alakası yok. Var bir tuhaflık ama anlamadım. Bende 21 referans var. Ve hepsi de yeni yapıldı. Ama 4 tanesi gözüküyor böyle saçmalık olmaz yahu. Okumadan geçtim bir de. Eski sistemin hala kaldığını bilmiyordum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.