Şimdi Ara

yeni Referral sistemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: wR

Yanlış hatırlamıyorsan LoL bi ara uzun süre girilmemiş accountları silmişti yeni üyeliklerde isim almada problem olmasın diye.
    Tabi sildikleri accountler 1 levellardı galiba ama belkide o eskiden ref kasan arkadaşların gözükmeyen karakterlerinin bununla bir ilgisi vardır ?

Ben Rune Page almak için 2 ay önce ref kasmıştım şimdi yeni sisteme girdim 10 refimin hepsi gözüktü ve reedem yaptım hepsini. Bende bi problem olmadı.

Bence bununla alakası yok. Var bir tuhaflık ama anlamadım. Bende 21 referans var. Ve hepsi de yeni yapıldı. Ama 4 tanesi gözüküyor böyle saçmalık olmaz yahu. Okumadan geçtim bir de. Eski sistemin hala kaldığını bilmiyordum.

Eski sistemde kalmanın bi artısı ne ki?
    O kasılan reflerden alınan alındı artık boş duracağına yenisine geçilip tekrar ip ve ödül olmak varken eskide durmak anlamsız.
    Senin sorununda düzelir bence çünkü yeni sisteme daha yeni geçiliyor ondan aksaklıklar vardır.

• quote:

quote:

quote:

Yanlış hatırlamıyorsan LoL bi ara uzun süre girilmemiş accountları silmişti yeni üyeliklerde isim almada problem olmasın diye.
    Tabi sildikleri accountler 1 levellardı galiba ama belkide o eskiden ref kasan arkadaşların gözükmeyen karakterlerinin bununla bir ilgisi vardır ?

Ben Rune Page almak için 2 ay önce ref kasmıştım şimdi yeni sisteme girdim 10 refimin hepsi gözüktü ve reedem yaptım hepsini. Bende bi problem olmadı.

Bence bununla alakası yok. Var bir tuhaflık ama anlamadım. Bende 21 referans var. Ve hepsi de yeni yapıldı. Ama 4 tanesi gözüküyor böyle saçmalık olmaz yahu. Okumadan geçtim bir de. Eski sistemin hala kaldığını bilmiyordum.

Eski sistemde kalmanın bi artısı ne ki?
    O kasılan reflerden alınan alındı artık boş duracağına yenisine geçilip tekrar ip ve ödül olmak varken eskide durmak anlamsız.
    Senin sorununda düzelir bence çünkü yeni sisteme daha yeni geçiliyor ondan aksaklıklar vardır.

Aksaklık olmaz umarım. Eski sistem daha kolaydı 5 level yapılıyordu günde 2-3 tane bot sayesinde. 10'a kasmak ölüm olur. Ama ödüller şahane.

• eski sistemle devam ettikten sonra yeni sisteme gecilip gecilemeyecegini sordum, cevapta aldim almasina da anlamadim :D cevirebilecek?

HansKruger
    Hello Summoner,
    Thank you for contacting me about Refer-A-Friend 2.0.
    We are aware of the issues that some of our players
    have been experiencing, which you can read about in
    this Knowledge Base article:
    https://support.leagueoflegends.com/entries/21330991-
    recent-refer-a-friend-2-0-issues
    You can also find general Refer-A-Friend 2.0 info here:
    https://support.leagueoflegends.com/entries/21353847-
    general-refer-a-friend-2-0-information
    I hope that these articles have answered your questions,
    and assure you that we are fully aware of these issues
    and are working to resolve them as quickly as possible

• quote:

Saçma salak bir iş. Ben 20 tane kastım 5 tane gözüküyor ne iş ?

Bir de hiç okumadan yanlışlıkla geçtim yeni sisteme salak gibi. Of ticket attım düzeltirler umarım.

Aynen mal gibi okumadan kabul ettim , bende ticket attam bakalım nolucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 27 Nisan 2012; 13:09:58 >
  • Tekrar referanslara girince yine "Yeni sisteme katılmak ister misin gadasını aldığımın?" diye sordu. Yani şu an en iyisi eski sistemde devam etmek, istendiği taktirde yeni sisteme geçmek.
  • Arkadaşlar eskiyi kabul edenler yeniye geçiyosa yeniyi kim niye kabul etsin ? eskide kasar kasar ip boostları alırım sonra yeniye geçer hepsinin ip sini de alırım böyle saçma iş mi olur bence eskiyi kabul edenler yeniye geçebilir ama bu yeni sistemden sonra kastıkları hesaplardan ip alamaz en mantıklısı bu olur.
  • beyler önceden refi olup yeni sisteme gecince gözükmeyen arkadaşlardan düzelen var mı ? benim hala 4 gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

beyler önceden refi olup yeni sisteme gecince gözükmeyen arkadaşlardan düzelen var mı ? benim hala 4 gösteriyor

malesef ki . benimde 10 tane vardı şuan hiçbiri görünmüyor.
  • Komedi yahu bug var sistemde 16k ip yaptım 1 tane 10 lvl acc ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Komedi yahu bug var sistemde 16k ip yaptım 1 tane 10 lvl acc ile

Nasil oldu hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Komedi yahu bug var sistemde 16k ip yaptım 1 tane 10 lvl acc ile

Nasil oldu hocam ?

14 referans ile 2k ip i 10k yaptım birde 1 tane 10 lvl acc ile 10k yı 16k yaptım ah biraz net hızlı olsaŞimdi çıkıcam fixlemiş olabilirler açılmadı bi referans sayfası ama yarın denerim tekrardan

• Nasıl yaa biraz detaylı anlatabilirmisin :D
  • düzeldi beyler 26 taneydi 26 sini da aldım 250 lilik olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

düzeldi beyler 26 taneydi 26 sini da aldım 250 lilik olarak

7 tane vardı bende , Redeem yaptım hepsini 250lik 0 IP GELMİŞ. Bu ne ya !

1,750 TOTAL IP EARNED Yazıyor ama gelmedi başka biyerden daha mı redeem yapıyoruz yardım

edit: Please allow up to 72 hours for rewards to be added to your account.

benim gibi göremeyenlere duyrulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 29 Nisan 2012; 9:39:41 >
  • Daha önceden ref kasmış kişilere fena yaradı bu sistem. 400 tane 5 level kasanlar vardı yabancı bir forumda. Şimdi 400x250 ip'den 100k da beleş ip geldi onlara.
  • Iyi de oyun sitesi bunun kontrolunu, eski sisteme devam etmek istedigin tarihin kontrolunu saglamiyor anlasilan. Yani en cok eskiden kasanlara yaradi ama sistem degismeden (tabii degisecekse) referans kasip eski sistemden yeni sisteme gecmek mumkun. 200 referans kasip yeni sisteme gecmek de pek tatli olurmus.
  • Ya şimdi benim eskiden yapılmış 10 küsür 5 level referalim var. Bazıları 30 bu hesapların. Şimdi yeni sisteme geçersem ayrıca ip mi gelicek ?
  • arakdaşlar ben referans kodumal yeni bir acc açtım onu 5 lvl yaptım peki ana acc ma ne zaman gelecek bu IP points *??
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanDofGoD

arakdaşlar ben referans kodumal yeni bir acc açtım onu 5 lvl yaptım peki ana acc ma ne zaman gelecek bu IP points *??

Lol ' un sitesine girip yani bunahttp://euw.leagueoflegends.com/
    eğer westte oynamıyor isen yukarıdan değiştir serverını ardından
    refer a friends e tıkla bulamazsan bu linke tıklahttp://euw.leagueoflegends.com/rewards/
    ardından orada reddem var ona tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Ya şimdi benim eskiden yapılmış 10 küsür 5 level referalim var. Bazıları 30 bu hesapların. Şimdi yeni sisteme geçersem ayrıca ip mi gelicek ?

Bende merak ediyorum önceden kastığımız 5 lvl'leri 10 lvl yapınca oluyor mu yoksa 0 acc mı açmamız gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.