Şimdi Ara

yeni Referral sistemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
6.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

quote:

Ee ben 10 tane yapmıştım 6sı duruyor 4 ü yok ?

Şuan bendede aynısı var.1k ip kayıplarda :/

Edit : Düzeldi bende :)

Bende düzelmedi . İlk 4 kastığım görünmüyor . Belki düzelir .

İnşallah :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

quote:

Ee ben 10 tane yapmıştım 6sı duruyor 4 ü yok ?

Şuan bendede aynısı var.1k ip kayıplarda :/

Edit : Düzeldi bende :)

Bende düzelmedi . İlk 4 kastığım görünmüyor . Belki düzelir .

Bende 10 tane yapmıştım 7'si gözüküyor bakalım ne olacak
  • ip boost olayı kalktı mı şimdi? onun yerine 250 ip veriyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeternal -- 26 Nisan 2012; 17:12:26 >
  • yeni sisteme geçtim ama dün ban yemiştim açılsın ss koyarım dediğiniz gibiyse 100k ip gelcekxD
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf

yeni sisteme geçtim ama dün ban yemiştim açılsın ss koyarım dediğiniz gibiyse 100k ip gelcekxD

Ben 10 tane kasmıştım.Aldım 2.5 k ip :) Sende alırsın gibime geliyo :D Ama ellerin ağrıyabilir 400 kere tıklıcan :D ama 100 k ip'ye değer :) :D Birde o 5 lw'leri 10 a kas :D 5 tane kasınca rune page veriyorlar galiba :D 10 taneye yine 975 rp galiba ama tam emin değilim 5 Lw'leri 10 yapınca oluyormu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daqadaqa -- 26 Nisan 2012; 17:31:32 >
  • 5 lv leri 10 lv kasın diyonuz da onlardaki xp boots lar bitti sayılır onun yerine yeni ac acıp xp boots larla kassak daha kısa sürmezmi.
  • 10 tane refereall kastım. 5 level hepsi. Şimdi ben yeni sisteme geçsem hesaptaki 975 rp ile ip bootslar kayboluyor mu ? Yoksa bu aldığım şeylerin üstünde bir de 10x250ip mi gelecek ?
  • Referral sayfası açılmıyor bende,acaba yeni ref. sözleşmesini kabul etmediğimizden olabilir mi?
  • Niye üzülüyorsunuz ki , geçmek zorunda değilsiniz.Ben continue with the current program dedim gayet eskisi var şuan.
  • Benim bir hesabımda 17 tane yapılmıştı, şu an 6 gözüküyor. Diğerlerinde problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Niye üzülüyorsunuz ki , geçmek zorunda değilsiniz.Ben continue with the current program dedim gayet eskisi var şuan.

Sayfa açılmadığı için göremiyorum,eğer eskisi ile devam etme varsa benim için çok iyi olur.
  • ben 10 tane yaptım 0 diyor bende.
  • beyler herkesde mi oluyor bu ben 26 tane 5 level yapmıştım 250 veriyor ya her 5 level için 5 tanesi gözüküyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Niye üzülüyorsunuz ki , geçmek zorunda değilsiniz.Ben continue with the current program dedim gayet eskisi var şuan.

Sayfa açılmadığı için göremiyorum,eğer eskisi ile devam etme varsa benim için çok iyi olur.

Merak etme seçenek veriyorlar , ama yeni sisteme geçtimi geri dönüşü yok sanırım (facebook zaman tüneli hesabı )
  • quote:

Eskisiyle devam ettikten sonra yenisine geçilebilir mu tekrardan, öyle bir buton, link vs var mı?
  • Cok sacma bilader 10 lvl a kadar kascam 500 İP gelcek o zamana kadar harcadigim zamani kendi hesabimda yapsam yaklasik 1000-2000 İP gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an itibari ile 80-90 tane referralımdan sadece 9 tanesi görünüyor.Umarım daha sonra düzelir bu problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Cok sacma bilader 10 lvl a kadar kascam 500 İP gelcek o zamana kadar harcadigim zamani kendi hesabimda yapsam yaklasik 1000-2000 İP gelir

Saçma falan değil , yaptığın şey zaten illegal , bundaki amaç oyuna yeni başlattığın kişiler karşılığında ödülde alman , zaman harcayıp account fazlalığı yapman değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Eskisiyle devam ettikten sonra yenisine geçilebilir mu tekrardan, öyle bir buton, link vs var mı?

yok
  • Eskisinde IP Boost vardı, bunda IP Boost yok. Zararda oluyor yeniler, ama yapanları bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.