Şimdi Ara

Yeni Reklam Alanımız Hayırlı Olsun :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TRGKapTan

açıkcası gun yeterli bir açıklama yapmış. ki bana göre açıklama yapmakda zorunda değildi. eğer bir kişi buraya üye olabilecek burada bir şeyler yazabilecek zekaya sahipse (kimse üzerine alınmasın) eminim reklamında alınma nedenini anlayacaktır diye düşünüyorum ..

Ama şununda farkındayım herşey ortada olmasına rağmen, yönetim açıklama yapmış olmasına rağmen az sonra biri benim mesajımın altına ben bunu tıklamam tıklamak zorunlumu? nedne reklam alınmış? farklı yollar yokmuydu? diye soracak .. Yanlış anlamayın ama hep böyle oldu. mesaj sayımız düştü yyönetim açıklama yazdı, biz ne yaptık yeni konu açtık benim mesaj sayım nedne düştü diye ..

Umarım bu konuda uzamaz burda. sonuçta reklam verenlerde babalarının hayrına vermiyor. elbette girip forumda dolaşacaklar. Peki soruyorum siz reklam veren olsanız bu ve buna benzer topicler görseniz ne yaparsınız? Cevap hiç yazmayın zaten cevap ortada ..

Son olarak yönetimin yerinde olsam bu topicleri reklamların ve sitenizn ilerlemi açısındna editler yada silerdim ..

bilginize, teşekkür ederim ..

+1

• @[TUTH_ANKH_AMON]

keşke yazdıklarımda haksız çıksaydım arkadaşım ama yazımın altında yine olyın aynı şekilde devam ettiğini gördüm ya mutlumu olsam üzülsemmi bilmiyorum ..

yorumu sana bırakıyorum

teşekkürler ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

Neyse konuyu şu mesajla kapatıyorum.

Eğer sitede reklam görmek istemeyenler belki yarın donanimhaberi göremiyecekler

SON
    Donanim Haber Film Sundu ....

hiç bişey sonsuz değildir,
    forumun sağına soluna zırt pırt reklam konduğu nerde görülmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 10 Aralık 2004, 22:39:16 >
  • ben sevmedim kenarda reklam olayını.. daralttı biraz... ama $ gerekliyse o ayrı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.