Şimdi Ara

Yeni Reklam Alanımız Hayırlı Olsun :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reklam iyidir.....ve forum için gereklidir..sadece ilk yapıldığında bütün mesajların alanını daralttığı için çok kötü görünüyordu..ama böyle iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: iski

quote:

Orjinalden alıntı: Preston

O reklam 20 sene dursa orda , tıklayıp da nedir diye bakmam , bakana da mani olmam.

Aferin Preston ! iyi b.k edersin tıklamamakla...

işine geldiği zaman forumu kullanırsın ama değil mi !

senin gibi bencilce düşününen tüm zihniyetleri kınıyorum !
    hem bu forumdan faydalanacaksın; hem de ukala ukala tıklamam reklamlarına diceksin !

bu çark nasıl dönüyor hiç düşünmeyeceksin !

aferin

+ 1 Arkadaşlar bu forumun da giderleri var reklam bir site ( herhangi bir iş girişiminin ) ayakta kalabilmesi için önemli bir unsur ....

• alcak olsam bile sırf bu reklam yüzünden almam
  • quote:

alcak olsam bile sırf bu reklam yüzünden almam

aferin iyi yaparsın bu sayede o reklam ordan gider sonra diğerleride gider ve ceplerinden bir süre karşılamaya çalışan yöneticiler mecburen kaliteyi düşürür sonra belli bir süre dayanan site ilgi çekmemeye başlar ve en sonunda kapanır ! yada kapatırsın mı demeliydim ...

Reklamlar istesekte istemesekte bu dünyanın vazgeçilmez gerçeği. Her türlü eğlence hobi onların sponsorluğunda gerçekleşiyor bunu artık anlarsanız sevinirim. O yüzden özellikle sevdiğiniz yerdeki reklamlara destek olmak için almanız veya aldırtmanız bile gerekir.

Eğer benim dediğimi yaparsanız ne mi olur ? Site büyür gelişir siz daha çok faydalanır daha güzel şeyler tadabilirsiniz olacak olan bu gözünüzün rahatsız olmasından çok bu olacaktır.

Ayrıca burdan tüm reklam verenlere teşekkürlerimi iletirim bizim buralara gelmemizde maddi destek verdikleri için onlara minettarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 7 Aralık 2004, 23:14:40 >

• Arkadaşlar forumda gider kaynaklarından başka tek gelir reklamlar. Veyahut başka gelir kaynağı biliyorsanız söyleyinde bilelim?
    Eğer reklam olmasa nasıl geliştirilebilecek forum?
  • reklam oraya hiç iyi olmamış. yüksek çözünürlükteki resimleri kesiyor hatta altında ve üstündeki uzun yazılar da okunmaz oluyor

ayrıca reklama tıklamam diyen adama bence gereksiz yüklendiniz. ben olsam ben de tıklamam, isteyen tıklar isteyen tıklamaz. reklama tıklamak zorunlu denen bişey mi var. adsl meydiesele ihtiyacım yok benim, zorla ne tıklicam reklama
  • Bende zaten Geek Adsl var. Alalı epey oldu. Fotoğraflayıp yollayabilirim. Bana özel olarak bu reklamı kaldırabilir misiniz?
  • Siteyi mecburi olarak 1024x768'e göre optimize ettik. Mesaj eğer büyük resim içermiyorsa bu çözünürlükte kesinlikle kesilmeyecektir. Ayrıca mesajlarda büyük resimlere zaten karşıyız 56K'ları yavaşlatmakta forumun kendi scripti var onunla ufaltıp büyüğünü görmek isteyenlere koyabilirler.

Tıklamamak tabii ki serbest ama milleti tıklamamaya ikna etmeye çalışmak hoş bir davranış değil. Ayrıca ben sadece tıklamayla tıklamama arasındaki farkı anlatmaya çalışıyordum. Internet tahmin edildiği kadar kolay bir sektör değil yeni olduğundan büyüyor ama gelirler aynı oranda büyümüyor. Yurt dışındaki siteler bizimle aynı ziyaretçi oranına sahip olsa bile bizim 5 tanesinden alabildiğimizi tek bir tanesinden alabiliyorlar.

Neyse sizi bu gibi şeylerle sıkmak istemiyorum sadece tıklamak ve gerçekten reklamı olan ürünlerle ilgilenmenizin herkes için yararı olacağını dile getirmek istedim. Özellikle rica edeyim bu tür alışverişlerde bulunurken donanimhaber.com'daki reklam üzerine gibi şeyler söylerseniz bunların faydası oldukça dokunuyor.

Citizen'in dediği gibi yayıncılık sektöründe iki gelir kaynağı vardır birisi içerik için kullanıcıların ödediği ücret (ki dergiler ayda ne kadar alıyor biliyorsunuz) yada reklam gelirleri. Biz size bedava hizmet veriyoruz ve bunu devam ettirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çoğu sitenin aksine sunucularımız son model, Türkiye'de bulunuyorlar (yurt dışı sorunları ve erişimin çabuk olması için) ve programlamaya çok özen gösteriyoruz.

Haberlerimizin yazarlarımızın kaliteside ortada. Bunların hepsinin bedava olması için reklamda mecburi. Özür dilerim ama az reklam alıp yavaş gelişmekten ise normal düzeyde reklam alıp hızlı gelişmeyi yeğleriz. Bu yüzden dünya standartlarında reklam gösterimi olacaktır.

• açıkcası gun yeterli bir açıklama yapmış. ki bana göre açıklama yapmakda zorunda değildi. eğer bir kişi buraya üye olabilecek burada bir şeyler yazabilecek zekaya sahipse (kimse üzerine alınmasın) eminim reklamında alınma nedenini anlayacaktır diye düşünüyorum ..

Ama şununda farkındayım herşey ortada olmasına rağmen, yönetim açıklama yapmış olmasına rağmen az sonra biri benim mesajımın altına ben bunu tıklamam tıklamak zorunlumu? nedne reklam alınmış? farklı yollar yokmuydu? diye soracak .. Yanlış anlamayın ama hep böyle oldu. mesaj sayımız düştü yyönetim açıklama yazdı, biz ne yaptık yeni konu açtık benim mesaj sayım nedne düştü diye ..

Umarım bu konuda uzamaz burda. sonuçta reklam verenlerde babalarının hayrına vermiyor. elbette girip forumda dolaşacaklar. Peki soruyorum siz reklam veren olsanız bu ve buna benzer topicler görseniz ne yaparsınız? Cevap hiç yazmayın zaten cevap ortada ..

Son olarak yönetimin yerinde olsam bu topicleri reklamların ve sitenizn ilerlemi açısındna editler yada silerdim ..

bilginize, teşekkür ederim ..

• Sevgili gun, söylemeycektim ama yine de içimde kalmasın; ayrı yazılması gereken "de" leri bitişik yazmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Sevgili gun, söylemeycektim ama yine de içimde kalmasın; ayrı yazılması gereken "de" leri bitişik yazmışsın.

Tebrikler arkadaşım çok güzel bir noktaya değinmişsin. zaten forum yöneticilerininde işi gücü derdi yok boş boş oturuyorlar neden de leri ayrı yada bitişik yazmışlar anlamadım ..

Ya yanlış anlama ama burda ciddi bir konu konuşuluyor bu yaptığın doğrumu sence?

Bence değil ..
  • Bu öğrenilmesi gereken önemli bir nokta. Hele ki bu hataları yöneticiler tekrar ediyorsa. Neden dil bilgisi kurallarına uymayalım? Ben yarı Rus olmama rağmen, Türk Dili'ni iyi bilmiyorum, yazdıklarıma mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. Bir noktada buna dikkat edilmesini istedim. Tıpkı diğerlerinin yaptığı gibi ayrı bir başlık mı açmalıydım? Hayır. Sadece bir tavsiye idi benimkisi. Çoğu şeyi hatasız yazmışken, böyle bir genel kuralı da hatırlatmayı gerekli buldum. Çünkü "Konu Dışı" nda bu konu defalarca tartışıldı. Yöneticiler de buna dikkat ettiklerini ve edeceklerini söylemişlerdi.
  • okey arkadaşım. ancak ben dikkat etmiyorum aklıma geleni yazıyorum arada kaçan harfler yada farklı şeyler olabilir ama benim için önemli değik.

bilgi için teşekkür ederim ..

• Önemli değil. Zaten forumda fazla dikkat eden yok. Bu sadece benim hassasiyetim. Benzer hataları editörler yazdıkları haberlerde de yapıyorlar, o yüzden bu konuya değinmek istedim. Normal bir kullanıcı istediğini yapar. Anlayışınız için teşekkür ederim TRGKapTan ve özellikle de Gun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turetskiy_Muj -- 8 Aralık 2004, 3:44:09 >
  • quote:

Önemli değil. Zaten forumda fazla dikkat eden yok. Bu sadece benim hassasiyetim. Benzer hataları editörler yazdıkları haberlerde de yapıyorlar, o yüzden bu konuya değinmek istedim. Normal bir kullanıcı istediğini yapar. Anlayışınız için teşekkür ederim TRGKapTan ve özellikle de Gun.

Haklısın bence de bu dahi delerinin ayrı yazılması gerekir. Cümlenin anlamı kaynıyor öyle olunca.
  • @Turetskiy_Muj

arkadaşım ya aslında kusura bakma keyfim hiç yok, istek dışı biraz gerginim. haklısın dikkat etmemiz gerekiyor. arada gözden kaçsada dikkat etmemiz etmezsek uyarılmamız gerekir..

Tekrar kusura bakma ..

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 8 Aralık 2004, 4:22:51 >
  • quote:

Önemli değil. Zaten forumda fazla dikkat eden yok. Bu sadece benim hassasiyetim. Benzer hataları editörler yazdıkları haberlerde de yapıyorlar, o yüzden bu konuya değinmek istedim. Normal bir kullanıcı istediğini yapar. Anlayışınız için teşekkür ederim TRGKapTan ve özellikle de Gun.

çok değerli bir hatırlatma sadece teşekkür edilir ÇOK TEMEL bir dilbilgisi kuralıdır...niye mesaj atıyoruz anlatmak için yazıda anlamı bozacak yazım varsa anlamak için zorlanmanın anlamı yok...Kendi adıma dikkat etmeye çalışıyorum... Böyle hassas düşünen arkadaşların olması sevindiricidir... Değil mi? Mesala mi, mu, midir, gibi soru kelimeleri de ayrı yazılır... yoksa anlam kaçar...Haa aceleyle yazılıp tipografik yerel hatalar sorun değil tabiiki...kalın sağlıcakla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakka -- 8 Aralık 2004, 4:29:52 >

• Turetskiy_Muj ,

tebrik ederim seni. benden başka bu konularda hassas olanların olduğunu görmek harika. sana şunu söyleyeyim :

gun'un tek dilbilgisi hatası bu değil. eğer biraz gun'u incelersen tam bir türkçe katili olduğunu göreceksindir. bunu görmek için gun'un anasayfa haberlerini okuman yeterli.
    2 yıl boyunca kendisini bu konuda düzeltmesi için defalarca kez uyarmama rağmen hiçbir gelişme gösterememiştir. o yüzden sen de dert etme

böylece bu topic'in konusu da kapanmış oluyor sanırım
  • Neyse konuyu şu mesajla kapatıyorum.

Eğer sitede reklam görmek istemeyenler belki yarın donanimhaberi göremiyecekler

SON
    Donanim Haber Film Sundu ....
  • görürler kardeşim olaya illa tersinden bakmayalım lütfen... arkadaşların ve benim demek istediğimiz reklam olmasın değil olsun hatta çok çok olsun kazansın ama yeri ve büyüklüğü uygun değil...mevzu bu...yani esas amacımız olan forum okuma alanının iyice daraltılarak esas amacın baltalanması esas foruma yapılan yanlışlıktır...yoksa labildiği kadar reklam alsın bundan önce biz kullanıcılar memnun oluruz...mesela takıldığım yurtdışı kaynaklı 130 bin üyesi olan dev bir forumda reklam kaynıyor ama sayfalara asla dokunulmamış... Çünkü kullanıcının esas yeri burası burası yoksa forum nerede olur...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.