Şimdi Ara

Yeni Reklam Alanımız Hayırlı Olsun :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar az önce gördüm sağ tarafa reklam alınmış bayada hoş olmuş

• sen galiba uzun zamandır gırmıyoun foruma o reklam için ne kavgalar cıktı beee
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

sen galiba uzun zamandır gırmıyoun foruma o reklam için ne kavgalar cıktı beee
    Geek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoLycus

Geek misin?

Alıntıları Göster
    Resmi bi açıklama yapılmadı belli olmaz ne olacağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 7 Aralık 2004, 17:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Resmi bi açıklama yapılmadı belli olmaz ne olacağı

Alıntıları Göster
    gıcık olduğum rekramlı ürünleri hayatta almam ve ben bu reklama gıcık oldum allah 800/600 kullananlara yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

gıcık olduğum rekramlı ürünleri hayatta almam ve ben bu reklama gıcık oldum allah 800/600 kullananlara yardım etsin.

Alıntıları Göster
    O reklam 20 sene dursa orda , tıklayıp da nedir diye bakmam , bakana da mani olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preston

O reklam 20 sene dursa orda , tıklayıp da nedir diye bakmam , bakana da mani olmam.

Alıntıları Göster
    Geek adsl neymiş ki , telekomunkinden iyi mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

Alıntıları Göster
    geek olan insanlar seni cok severler galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: sharksfind

geek olan insanlar seni cok severler galiba

Alıntıları Göster
    Herhalde dun eklendi dun benim net yokdu bende şimdi gördüm keşke sol tarafada eklense tam bir uyum içinde olur
    +SOOPRcow
    +lexus
    +Preston
    +Arkadas
    +sharksfind

• quote:

Orijinalden alıntı: Konu Dışı

Herhalde dun eklendi dun benim net yokdu bende şimdi gördüm keşke sol tarafada eklense tam bir uyum içinde olur
    +SOOPRcow
    +lexus
    +Preston
    +Arkadas
    +sharksfind

Alıntıları Göster
    Bence hiç olmamış. Bazen mesaj okurken mesajın yarısının üstüne biniyor, dolayısıyla mesaj tam okunamuyor. Bazen de, cevap yazarken yarısının üstüne oturuyor ve bazı yazdıklarımı göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Bence hiç olmamış. Bazen mesaj okurken mesajın yarısının üstüne biniyor, dolayısıyla mesaj tam okunamuyor. Bazen de, cevap yazarken yarısının üstüne oturuyor ve bazı yazdıklarımı göremiyorum.

Alıntıları Göster
    Msn'deki reklam kaldıran patch gibi buna da bişey yapan çıksa şahane olur bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preston

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Preston

Aferin Preston ! iyi b.k edersin tıklamamakla...

işine geldiği zaman forumu kullanırsın ama değil mi !

senin gibi bencilce düşününen tüm zihniyetleri kınıyorum !
    hem bu forumdan faydalanacaksın; hem de ukala ukala tıklamam reklamlarına diceksin !

bu çark nasıl dönüyor hiç düşünmeyeceksin !

aferin

• quote:

Orijinalden alıntı: iski

quote:

işine geldiği zaman forumu kullanırsın ama değil mi !

senin gibi bencilce düşününen tüm zihniyetleri kınıyorum !
    hem bu forumdan faydalanacaksın; hem de ukala ukala tıklamam reklamlarına diceksin !

bu çark nasıl dönüyor hiç düşünmeyeceksin !

aferin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iski

quote:

b.k olmadı iskicim

• quote:

Orijinalden alıntı: guide

quote:

quote:

b.k olmadı iskicim

Alıntıları Göster
    en son serbest dendi bu tarz ifadeler guide...

ben topic açtım... tonlarca benzer mesaj atıldı. bir tanesi bile ceza almadı. heralde biz de almayız ...

• quote:

ben topic açtım... tonlarca benzer mesaj atıldı. bir tanesi bile ceza almadı. heralde biz de almayız ...

Alıntıları Göster
    iyi b.k yaparsın almazsan , sen ne hararetlendin anlamadım....

quote:

• quote:

Alıntıları Göster
    sen boşver hocam serbest olmasını , bize yakışmıyor bu tür ifadeler , senden okudum şok oldum yanlış anlama tepkimi
  • quote:

Alıntıları Göster
    O reklam orada olmamış beyler. 1152 yaptım gene öküz gibi ortdaa gözüme giriyor tabir-i cazise. Biraz daha ince olsa aşağı doğru. Ya hakkaten abesle iştigal. Olmamış sayın yönetim. Tamam bu sefer mesajları engellemiyor ama gözümüze gözümüze giriyor. Alta koyun ne biliyim hemen yazı alanının üstünde çıksın. Reklama karşı değilim ama yane işin raconu vardır değil mi? Digitürkün maçlarda ki reklamına döndü artık. Tam gol olacak göremiyorsun reklam giriyor. Olmaz böyle bence. Yeri değişsin acilen

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

O reklam orada olmamış beyler. 1152 yaptım gene öküz gibi ortdaa gözüme giriyor tabir-i cazise. Biraz daha ince olsa aşağı doğru. Ya hakkaten abesle iştigal. Olmamış sayın yönetim. Tamam bu sefer mesajları engellemiyor ama gözümüze gözümüze giriyor. Alta koyun ne biliyim hemen yazı alanının üstünde çıksın. Reklama karşı değilim ama yane işin raconu vardır değil mi? Digitürkün maçlarda ki reklamına döndü artık. Tam gol olacak göremiyorsun reklam giriyor. Olmaz böyle bence. Yeri değişsin acilen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

katılıyorum... bencede iyi olmamış yeri, başka alternatifler çözümler üretilmelidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Alıntıları Göster
    presto gibi böyle zihniyetler çıkınca sinirleniyorum.

burada 4 yıldır bu aleme hizmet eden, gönülden emek sarfeden, insanlar var !
    bunların bu emeğine saygısızlık etmek kimsenin hakkı değildir ! bir reklamı bile hor gören zihniyetler oturup bir kez daha düşünsün. bugün böyle bir web sitesinin varolabilmesi için ne emekler sarfediliyor, ne paralar harcanıyor, ne zorluklar aşılıyor !!!

böyle olgunluk dışı, çocukça zihniyetler bu forumda hiç olmasın daha iyi !

-------

neden hararetlendiğimi anlayacak kapasitede birisi olsan presto, zaten böyle bir mesaj yazmazdın ...

bundan böyle yapman gereken şey, biraz daha aklı başında davranıp konuşman... kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 7 Aralık 2004, 18:35:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

Msn'deki reklam kaldıran patch gibi buna da bişey yapan çıksa şahane olur bak...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

firefox + adblock

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.