Şimdi Ara

<<<<Yeni Renault Fluence Ze alacaklar alanlarlar kulübü>>> (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
677
Cevap
25
Favori
127.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgileriniz için çok teşekkür ederim kazasız belasız sıkıntısız nice günlerde kullanırız inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar piyasada araba kalmamış çok az var Neredeyse hiç yok olanlarda batarya kirası devam ediyor ,günde 2 sefer interneti tavaf ediyorum araç yok satmak isteyen yada satan birini tanıyan varmı dolu model öncelikli teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgarın_oğlu53

Arkadaşlar piyasada araba kalmamış çok az var Neredeyse hiç yok olanlarda batarya kirası devam ediyor ,günde 2 sefer interneti tavaf ediyorum araç yok satmak isteyen yada satan birini tanıyan varmı dolu model öncelikli teşekkürler.

alanlar pişman olduğunu söylüyor,iyice araştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcanery

quote:

Arkadaşlar piyasada araba kalmamış çok az var Neredeyse hiç yok olanlarda batarya kirası devam ediyor ,günde 2 sefer interneti tavaf ediyorum araç yok satmak isteyen yada satan birini tanıyan varmı dolu model öncelikli teşekkürler.

alanlar pişman olduğunu söylüyor,iyice araştırın

Benim etrafımda alıp pişman olan kimse yok. Lütfen öyle birşey varsa da alıp pişman olanlar konuşsun, aracı hayatında kullanmamış olanlar çıkıp -miş'li yorumlarla başkası adına konuşup kafa karıştırmasın.

• Merhaba

Akü kirasinin bittigi bilgisini nasil dogrulayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zidged -- 24 Temmuz 2015; 23:02:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akü kirası her araçta kalkmadı kimisinde 5 ay var kimisinde 2 kimisinde daha 1 sene var bunun için alacağınız yer zaten varsa kira ödüyordur ayrıca mais ile irtibata geçip plâka veya Şasi numarasıyla öğrene biliyorsunuz .
    Siz demi araç bakıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: zidged

Merhaba

Akü kirasinin bittigi bilgisini nasil dogrulayabilirim?

Renaultların batarya kiralamalarını bu firma yapıyor. Aracı ilk sahibinden alırsanız zaten ona kiradan ne zaman muaf olacağı ile ilgili bilgi verilmiştir. Galeriden alıyorsanız da şase numarasını isteyip Oyak'ın yukarda iletişim bilgilerini verdiğim ilgili firmasından sorabilirsiniz. Henüz kalkmayanların da en fazla 2-3 ayı kalmış durumda. (ayrıca benden duymuş olmayın da zaten araç sahiplerinin çoğu muafiyet başlamadan önce bile uzun zamandır kira ödemelerini yapmıyorlarmış, kimse de arayıp sormamış :)

Yok yani. Batarya kirası filan yok, puffff.

Fluence Ze'lerde artık hem batarya kirası yok hem de bataryalar 10 yıl garantili. Sadece 30000 lira verip alıyorsunuz, benzinliklere sadece araba yıkatmak için şöyle bir uğrayıp çıkıyorsunuz. Yağ bakımı yok, egsoz muayenesi yok, 6 ayda bir vergi ödemek yok.

İlle de batarya benim olsun derseniz de aynı model 100000 lira civarına DMA'lar var, onlardan alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_kodak -- 25 Temmuz 2015; 15:33:35 >

• E-kodak siz bu konuda baya bilgilisiniz yoksa Ze kullanıcısı mısınız ayrıca ben bataryaların 5 yıl biliyorum garantisini siz eminmisininiz bu konuda

• Keşke 2-3 ayı kalsa , geçen bir tane buldum daha 11 ayı var kirasınin kalkmasına

• quote:

E-kodak siz bu konuda baya bilgilisiniz yoksa Ze kullanıcısı mısınız ayrıca ben bataryaların 5 yıl biliyorum garantisini siz eminmisininiz bu konuda

Çok bilgili olduğumu söyleyemem. 1 buçuk ay önce 2 araç aldık o zamandan beri hergün kullanıyoruz. Bu süreçteki tecrübelerimi aktardım. Onun dışında uzun süredir kullanan arkadaşlarla tanıştım onlar da memnunlar.

• quote:

E-kodak siz bu konuda baya bilgilisiniz yoksa Ze kullanıcısı mısınız ayrıca ben bataryaların 5 yıl biliyorum garantisini siz eminmisininiz bu konuda

Garanti kesinlikle 10 yıl. Renault ile imzalanan sözleşmede aracın kullanım ömrü boyunca hiçbir kiralama ücreti talep edilmeyeceği ve bataryanın 10 yıl süre boyunca Mais garantisi altında olduğu açıkça yazıyor.

• selamlar.
    bende bu araçtan aldım ama çok şanssızım. alır almaz 4 senelik imzaladım bana 2018 de kiradan muaf olacagımı söylediler. ben aldığımda önceki filo usulü almış dolayısıyla ilk sözleşmeyi yapan benmişim. anlaşma tarihi yani ocak 2015 te ise benim 4 senelik anlaşmam vardı. dolayısıyla öyle mal gibi kalmış durumdayım. sözleşmeyi feshedeyim felan dedim sonuç değişmez dediler. ayıptır yaw rezillikten başka bişey değil
  • aracı geçen gün beylikdüzünde gördüm valla beylikdüzü rampasında sıkıntı yoksa bu araç alınır daha yeni clio 4 aldım aslında bunuda alabilirdim ama 5-10 yıl sonra
    iyice yaygınlaşır diye düşünüyorum o yüzden şimdi almak pek mantıklı durmuyo ama araç güzel bişeye benziyo motorunda hiç sesi yok denecek kadar az
  • Elektrikli otomobiller geleceğin değil artık dibimizin otomobilleri. Bu sebeple büyümeye desteğimiz olan Bir sitemiz var. Tüm elektrikli otomobili olanları sitemize beklerim. Kulüp olmak için insanlara ve tüm elektrikli otomobili olanları bir araya toplamaya çalışıyoruz.
    www.e-autoclub.com teşekkürler desteğinize.

• Renault mais ve orf kiralam ile görüştüm sagolsunlar pil kirasını kaldırmışlar. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ne vergi ne bişey sadece elektrik faturası. Bu ay 160 tl fatura geldi hemde evin butun elektrigi. İnanilmaz gerçekten. Birde menzil 350 km ye çıkacakmis diye bisey duydum yakin zamanda olacskmis. Artik nasil olacsk bilemiyorum ama olursa bu arabalar acayip kiymetlenecek. Birde hizli şarj olayi olursa ohoo bütün turkiyyi gezerim ben. Toyota dma njn elektrikli aracı en ucuzu 90 bin. Ama gittim baktik Fluence daha konforlu givime geldi arkaya 3 kişi rahat oturabiliyor içi daha geniş. Hiz sabitlemesi var uzun yolda çok rahat gider. Yanlız benim aractami problem var bilmiyorum gece karsidan gelen farlar acayip gozumu rahatsiz ediyor. Niye anlayamadim.

• Hayırlı olsun. Ne zaman aldınız fluence ze'nizi?

• Teşekkür ederim. Tam 1 sene oldu. 120 km menzil şehir içi o kadar kisa degil. 1 senedir ne minibuse bindim ne metrobuse ne otobüse. Her bildiğim de çok şükür diyorum. Önceki arabam manueldi ne omzum kaldi ne dizim her yerim ağrıyodu. Gercekten inanilmaz mucize geliyor bana

• Arkadaşlar bende ciddi ciddi dşünüyorum ancak tereddütlerim var. Mesela aracı aldım diyelim hadi 1 sene sonra piller sıkıntılı olursa napıcaz. Yani garantisi bittiyse falan yeni pilleri nekadar bunların. Birde evde şarj istasyonu ne civarlardadır bilen varmı. Hani her hafta alışveriş merkezine gitmek zorundamıyım şarj için

• İstasyon kurduracagina sarj aleti al daha iyi su durumda. Çünkü heryerde sarj edebiliyon. Fiyati ben 2.5 bine almistim. Sarj istasyonuda hemen hemen ayni fiyat. Pilde yüzde 25 kapasite kaybi olursa yenisiyle degistiriuorlar bu şekilde 10 yil garantili. Menzil uzatilabilirse 3 saatlik şarjla 300 km felan gitse bende evime bi istasyon kurudururum hızlı sarj için. Avmlerde sarj istasyonları ücretli. Toyota dma nin ucretsiz istasyonlari var ama izin verirlermi ? Hic denemedim. Menzil uzarsa 35bine aldigim arabanin degeri bir anda 100 bine çıkar. Ama yeniden pil kirasi cikarmi ? Dönüştürme ucreti olurmu mechul konular. Pil teknolojisi gelişiyor yarim saatte bile sarj olan piller var . ne zaman gelir nasil olur belli degil. Simdiki hali ve fiyati ile dusunulse bile bence eşsiz araba belki abartiyorum diyecem ama abartmiyorum. Çinli elektrikli omnia ufacık arabanin bile fiyatı 36 bin . menzilide anca 100 km felan pil garantisi yok servisi varmi yokmu belli degil. Fluence serviste a dan z ye herseyiyle ilgileniuorlar. Fluence ze bu aralar satista yok. Bi ara 26 bine bile bulunabiliuordu. Hatta pazarlık payi 25 bine bile veririm demişti bi tane daha almak istedim kardesime verecektim istemedi. Sonra keske alsaymisim dedim yedekte dururdu :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.