< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (35. sayfa)
-
-
Avrupa’da 2 yildir satiliyor. Turkiyeye yeni geldi. Scenic Turkiyeye geldiginde %10 dilimde olmayacak buyuk ihtimalle. Tabi o zamana %10 dilimi bile kaldirabilirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mineral gri yapıştırdık bakalım, whatsapp grubu varsa katabilirsiniz benide :D
-
Fransa da bile siparişe daha dün açıldı bize ne zaman gelir bilemem ,mesela yeni duster avrupa da mart da teslimatlara başlayacakmış
Benim tahminim megane e-tech gibi bize bir yıl sonra gelir , yani scenic eğer renault getirirse ki bunu getirecektir 2025 de gelir
aksi bir durum olmaz ise scenic megane nın aksine çok tutulacak gibi menzili 620 km , ısı pompası standart ,bagajı büyük , boyutları 4470 çok iyi ne iri nede küçük
fiyatı da avrupa için tesla ve çinliler ile rahat başedecek durumda ,model Y model 3 atto 3 mg4 en ciddi rakipleri avrupada.
yurt dışı yorumları çok çok iyi piyasaya çıksın belli olur umarım Renault Türkiye getirir.
-
İki modelin de satış rakamları beklentilerin altında kalmış o yüzden bir yıl erkene almışlar diyorlar genelde 3. yılında makyaj görüyorlar
Zaten yeni scenic aslında uzatılmış megane e-tech
Artık makyaj için çok beklenmiyor , yakında citroen c4 ve c4-x de makyajlanacak
-
Renaulta sormuştum . Bugün aradılar 2024 yili
icerisinde planlanmıyormuş
rafael diye bir model gelecek dedi elektrikli ama hybrid sanırım o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 6 Ocak 2024; 21:45:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Scenic bu yıl mı geliyormuş ? çok iyi haber teşekkürler
renault böyle şeyleri cevaplamazdı şaşırdım :)
Rafale gelirse oda müthiş D sınıfı geçiyor , australdeki 1.2 full hibrid ile gelir
-
hayirli olsun.
-
planlanmıyormuş yanlış yazmışım :(
-
Tühh :))
-
Scenic geldiginde hep beraber bayiye gider, Megane ları verir onu alırız :)
-
evet scenic daha cazip druyor suan,
o yuzden megane e tech bekledikleri satıs rakamına ulasmadan getirmezler ki megane etech satısını kesmesin
-
Rafale tipi cok guzel arac
full hybrid dedikleri sey 1.7kwh bataryali + icten yanmalı motor,
Megane e tech 60 kwh batarya oldugunu dusunursek
1,7 kwh sadece ara hızlanmalarda dur kalklarda etki eder,
tek basına elektrikle herhalde 30 km fln anca gider
-
Güncellemeyi servise sordum. Sadece Vestel duvar şarjı kullanan kişiler için gelen br güncelleme varmış. Başka bir sebeple güncelleme yokmuş.
-
Bilgi icin tesekkurler 🙏👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu aracın MTV ödemesi 2024 ne kadar toplamda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5.112 x 2
10.224 yıllık
-
Mazot yine 40 lara dayandı. Sene ortası olmadan 45 i bulur. Elektrikli araç şu devirde nimet gerçekten. Km de 0.35 kuruş tüketimim var. Önceki aracım dizeldi km de 3 lira yakıyordu şaka gibi.. Fark tam 10 kat. Hele ki benim gibi ayda 2500-3000km filan yol yapıyorsanız müthiş tasarruf.
-
Evden şarj eden arkadaşlar, elektrik faturasında kurulu güç ne kadar görünüyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Secimden sonra elektrik fiyatinin min x2 x3 olacagini tahmin ediyorum maalesef,
Benzinle aradaki farki kapatirlar
Secime kadar ne kullandik kar,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X