Şimdi Ara

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
18
Favori
38.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sozlukte boyle bir paylasim yapilmis. Buna gore iconicler dahil isi pompasi yok.

Hanemize +1 kazik ekledigin icin Tesekkurler Renault Turkiye..

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • justery kullanıcısına yanıt

Sadece Isı pompası değil Android otomotive yazılımı da yok TR ye gelen araçlarda bilginize detayları bu video da arkadaşlar anlatmış

Dakika 10.45 den itibaren izleyin bundan bahsediyor

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli olduDolubataryayoutube
    1.500.000 TL’ye Alınabilecek Elektrikli Otomobiller | Alınmaması Gerekenler #mg #peugeot #renault #opel 00:00 Giriş 00:20 MG4 Luxury 08:19 Renault Megane E-Tech Iconic 14:01 Peugeot E-2008 GT 18:40 Opel Astra Elektrik 22:28 Alınmayacak Elektrikli Otomobiller Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCLRYyGAoqR26MpjAmbrG6oQ/join Hepsi ve daha fazlası için Dolubatarya.com ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Abone olmak için: @dolubatarya X: x.com/dolubatarya Linkedin: linkedin.com/company/dolubatarya Instagram: instagram.com/dolubatarya
    https://www.youtube.com/watch?si=TT9RVuWOycjU127G&v=xPm91OIFfAM&feature=youtu.be
  • Apsny A kullanıcısına yanıt
    Evet 360 kamera yok, buyuk ekran yok, harman kardon yok, kvkk sebebiyle uygulama destegi yok. Bunlarin hepsini biliyorduk ama isi pompasi isi buyuk gol oldu..

• derfgt D kullanıcısına yanıt

Herkes jetçi sanki, sanırsın tüm Avrupa'ya yük taşıyorlar.

Cuma günü aracımı sattım, 22.000'de aldım Mart 2020'de, satarken 72.000'di. 41 ayda 60000 km, ayda 1500 km. Ortalama 3 günde bir dışarı çıkmış olsam günde 150 km yapar. Kışın uzun yola özel araçla çıktığımı hiç hatırlamam, ki 20 senedir araç kullanıyorum. Kasım - Nisan arası uzun yolum yoktur. Yazın bile gittiğim en uzun mesafe 1200 km oldu bugüne kadar. 300 kmde bir dursam 3 hadi bilemedin 4 molayla rahatlıkla gidebileceğim mesafe yani. Aracı zaten sakin kullanırım. He bir de şu batarya muhabbeti var.

Muhtemelen batarya değişimi zamanı pil maliyeti şimdikine göre daha ucuz olacaktır. 500.000 kmden önce bataryanın ciddi derecede sağlığını kaybetmeyeceğini düşünüyorum, yani değişime gerek duymadan gider. 500.000 km'ye gelen içten yanmalı bir motor muhtemelen rektifiye vs bir şeyler isteyecektir. O kmye gelene kadar yapılan yağ , filtre, kayış vs. masrafları var bir de. Onlar nedense görmezden geliniyor.

• Android, büyük ekran, ısı pompaso vs. olmaması arabayı bitirdi gözümde. Alanlara hayırlı olsun ama ben almam.

Biraz zam yiyince tesla fiyatına bunu nasıl satacaklar çok merak ediyorum Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 3 Eylül 2023; 22:26:33 >
  • Aracı kullananlarda herhangi bir sorun yaşayan var mı?

Mekanik veya elektronik?

Şunu da merak ediyorum, araçta android uygulama donanımsal olarak var da kapalı mı yoksa bak izin vermiyor diye donanımı yurtdışında equlibrium seviyesindeki ekranlı mı?

Donanımsal olarak açılabilirse belki ilerde bir yolu olur, çünkü olay sadece android olmaması değil bu car playa den bağlandığında öndeki ekranda kişiselleştirme yapılamıyor, google asistanı kullanamıyoruz ve bunların getirdiği bir çok avantajdan faydalanamıyoruz.

• FERROKROM kullanıcısına yanıt

Hocam yazılım farklı attığım videoyu izleyin anlarsınız AB deki en düşük donanımı bize iconic paket diyerek en üst donanım mış gibi satmaya çalışmışlar kısaca

• Apsny A kullanıcısına yanıt

O videoyu daha önce izlemiştim, adamlar o videoda iconic modelinde ısı pompası var demişlerdi, belki alan benim gibi bir çok insanı da yanlış yönlendirdiler, diğer söylediklerinin de bi anlamı kalmadı haliyle. Adam zaten diyor Reddit te araştırdığım kadarıyla diyor, yazılım mı donanımında var mı, yazılımsa yeniden yüklenebilir belki ilerde yaşadıkça görücez.

Ben de bu durum muallak kalinca kanal sahibine sormustum. Satildigi tum ulkelerde olan donanim TR ye gelen araclarda cikartilmis. Lansman veya tanitim da yapilmadi, kimsenin bir seyden haberi yok. Bence burda yanlis ‘isi yonetim sistemi’ basligiyla kafa karistiran ve gercegi saklayan Renault TR’de

Donanim olarak cok daha zengin astra electric de bile pompa standart, fiyati da 1.599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 4 Eylül 2023; 1:1:7 >

• sanırım araçta ısı pompası yok. Haber içeriğinde bazı arkadaşlar, net olarak "var" olduğunu/bilgisini aldıklarını söylemişlerdi. Bende dün bir bayideydim aracı incelemek için, st'nin bilgisi yoktu ısı pompası hakkında. "Bu ne" der gibi baktı yüzüme de neyse :D aracı alabilirsem, şehir içinde kullanacağım yoğunlukla, ısı pompasının olmaması çok büyük bir sorun olur mu bu şartlar altında?

• Kış aylarında uzun yolda %9 a kadar menzil artıracağı yazıyor sitesinde, şehir içi kullanımında sorun olmayacaktır. Zaten rakiplerindan batarya kapasitesi olarak biraz daha iyi durumda.

Opel maks hp ve tork daha düşük, batarya kapasitesi biraz daha düşük ve iconic in en büyük avantajı ac şarj ile 22 kw ile iki buçuk saat gibi bir sürede %80 e kadar şarj alması.

Tüm olumsuzluklara rağmen bence halen yine alınacak araba bu şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 4 Eylül 2023; 10:41:55 >
  • O yok, bu yok, o çalışmıyor vs vs vs. Boş + Yok paket.

Ne diye para verilecekki şimdi buna?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet en mantikli secenek bu zaten. Ben yapilan yanlisi hazmedemedim sadece

Opel de online sisteme geçmiş, sistemden alıyosun 75 bin kapora veriyorsun, sıraya giriyorsun, ne zaman geleceği belli değil aracın geldiğinde fiyatı değişebilir vs vs.

Hocam sürekli yanlış bilgi veriyorsunuz :)

- 22 watt değil, 22 kw

130kw bile %80 35 dakikada doluyor araç,

22kw.de 2,5 saatte ancak % 80 alır.

22kw almanız içinde evde trifaz hattınız olması gerekir, normal monofazda max 7,4kw alır ki yaklaşık 7-8 saatte %80 olur.

Evet ısı pompası olmasa da en güçlü adaylardan biri Megane, kışın ve uzun yolda 120km saatte hızla ancak 200km gidersiniz haberiniz olsun.

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

Yarım saat yazmışım pardon tabii ki yarım saatte değil 2 buçuk saatte olacak ve trifaz hat olması gerekiyor :) Bir yandan çalışıyorum hızlıca yazmışım.

Diğer yanlış konuya gelince ısı pompası yanlışı lansmanda eğitmenlerin bile söylediği şeydi o yüzden çok emin olarak ısrarla olduğunu söylemiştim, sonradan onlar da düzelttiler.

Kolay gelsin size,

siz aldınız yada sipariş ettiniz mi aracı?

• Bir de uzun yol yapacak arkadaslar icin soyle bir bilgi aktarayim.

Ornegin fotografta ki sarj istasyonu dc-130kw ama 74kw ile baslayan sarj islemi 45kw ile sonlandi. Yani
    Max hizda sarj yapan istasyona ben daha TR’de denk gelmedim.

Uzun yol planlamasi yaparken bunlari goze almaniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 4 Eylül 2023; 11:8:33 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.