Şimdi Ara

YENİ RENAULT MEGANE IV - [Ana Konu - 65.250 TL den Başlayan Fiyatlarla Türkiye'de] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
10
Favori
25.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa arkadaşlar onu bunu bırakında daha önce değişik dönemlerde sıfır ford hyundai toyota almış biri olarak renault un yedek lastiği opsiyon olarak 350 tl ye satmasına acaip kıl oldum...aldığım diğer araçların hiç birinde böyle bir uygulamaya şahit olmamıştım...100 bin liraya araç sat yedek lastik için para al... önemlimi değil ama sinekte küçük mide bulandırıyor...
  • Bugun yeni meganeyi inceledim ve gercekten bence olmus.tasarim motor sanziman gercekten cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane GT 165 hp dizel ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? Sanırım 1 yıl bekleyecez...
  • Valla arkadaşlar bugün gittim ailemle gördüm aracı şuan 2013 model Auris kullanmaktayız acilen onu satıp bunu almayı düşünüyoruz mükemmel bir araç olmuş ki benim Renault'a hep önyargım vardır bu araç önyargımı yıktı. Arabadan öyle inanılmaz anlamam ki zaten anlasam herhalde Auris almazdım en başta ancak bu araç olmuş. C sınıfı araç almayı düşünen mutlaka bu araca baksın nacizane fikrimdir :)
  • Renault Megane 4'ün bayideki ön incelemesinden sonra, detaylı testini de gerçekleştirdik. Testte kullandığımız araç Megane GT Line 1.6 dCi 130 hp 320 nm torka sahip manuel vitesli model oldu. Testimiz boyunca araçla birlikte gayet keyifli zamanlar geçirdik. Megane 4 almayı düşünenlere fikir verebileceğine inadığımız bu videoyu burakya ekliyorum. Olumlu-olumsuz tüm yorumlarınız bize bundan sonraki çekimlerde yön verecektir, bu yüzden mesajlarınızı bekliyor olacağız. Teşekkürler...

• Yekta F. kullanıcısına yanıt
    Arka koltuğuna oturmadan ve bagajına bakmadan karar vermeyin
  • Başlangıç fiyatı, milletin 3 ay sıra beklediği bir arabanınkinden daha pahalı olmuş. Çok cesur bir seçim. Sedan olsa olurdu belki ama HB bir araçta bence yanlış bir fiyatlandırma olmuş.

• Yekta F. kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert kartal 1903 -- 24 Nisan 2016; 1:53:01 >
  • Yeni megane kısa bir süre inceledim muhteşem bir araç, gtline efsane olmuş ön yargılarınızdan kurtulun görmeden karar vermeyin...
  • icon dızel otomatık 82 bın teklıf aldım
  • Hangi bayi ? Opsiyon varmi opsiyonlarida eklersek 92 ye geliyor fiyatlari baya geri cekmisler ozaman dizel duz vites icon 83 tu listesi

• makelonur kullanıcısına yanıt
    süper fiyat hocam ikinci el düşünüyorum ama böyle bir fırsat kaçmaz, hangi bayiden teklif aldınız
  • Arkadaşlar sağolsun adını veremeyeceğim bir Renault bayiisi aracı getirdi 1,5-2 saate yakın kullandım kemerburgaz yolundaçeşitli hızlarda nedir ne değildir, performansı nasıl, rüzgar sesleri ne alemde konforu ne durumda hepsine baktım sonuç olarak Icon donanımlı, 1.5DCI, EDC şanzıman ve Icon donanımda aklınıza gelebilecek tüm opsiyonlar seçili şekilde almaya kesinlikle karar verdim GTLine koltukları ve içerideki Mac i şeritler hiç hoşuma gitmediğimden tercihimi ICON'dan yana kullandım araba çok iyi tam benlik bir araba benim söyleyebileceğim tek şey bu araba hakkında, herkes önyargısını yıkıp şu arabayı 1 kere kullansın. Emin olun Renault'un yemeyip içmeyip şu arabayı yaptığını anlayacaksınız. Umarım herkesin gönlündeki olur bence C sınıfına Golf' e sıkı rakip geldi rekabet iyidir herkes için görecez bundan sonrasını bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yekta F. -- 25 Nisan 2016; 3:52:27 >
  • hafta sonu bayiye uğradım ama tam da kapanmıştı. o arada satış temsilcisi bize dedi ki" bu sefer çok güzel araba yaptılar, mutlaka gelin test edin." müsait olunca deniycem bakalım.
  • Araba güzel özellikli fakat fiyat yüksek gibi geldi bana
  • Benzinli otomatik gelecek mi arkadaşlar?

• Arkadaşlar edc nasıl bir şanzıman. Uzun vadede baş agritir mi? Alıp minimum 5 sene kullanmak istiyorum. Edc baş ağrısı olur mu?

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Bende benzinli otomatiğin gelmesini bekliyorum. İstanbul'da iki farklı bayiye sordum, bilmiyoruz dediler...
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Hepsi ayak yapiyor bende sordum dizel gt ve 130luk dizel otomatik gelecekmi dedim once gelecek dediler sonra yok bilmiyoruz sey kem kum ettiler bence bunlar simdi elde getirdikleri araclari millete kakalama derdindeler ama evdeki hesap carsiya uymadi fiyat ucuk olunca kimse almiyor heleki renaulttaki oyak indirim muhabbeti nedeniyle 2. El fiyatlarinin dusmesi olayi var millet 100 bin verecek sonra 2. Elde arac para etmeyecek o yuzdend.e kimse almak istemiyor cikali 1 ay oldu asagi yukari ben bir tane gormedim sokaklarda ne talisman ne de megane goren varmi ? Bu fitatlari en full midel opsiyonlu 80 85 bin bandina cekerlerse ozaman belki satar benim megane 3 vardi 47500 e almistim privilage + premium paket 2011 de kredisi bitti satmaya kalktim arac 28 binde normalde piyasasi 52 55 bandinda olmasi lazimdi adamlar gt line hemde 2013 modeli 30 binde 45 bin tl ye veriyolardi satana kadar gobegim catladi en sonunda kayincoya sattim 52 ye o yuzden renault.milleti keriz yerine koymasin suan oyak fiyatiyla gt line i 82 bin tl ye alanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papyon34 -- 1 Mayıs 2016; 1:06:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• papyon34 P kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.